traganeus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πήρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902592 αυτό το λάπτοπ. Όπως αναφέρει έχει 320GB σκληρό. Του πέρασα windows 7 και μου βγάζει τώρα οτι ο σκληρός έχει χωρητικότητα 160GB μόνο. Τι παίζει ρε παιδιά?
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Βάλε το partition wizard ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα και πες τι λέει εκεί μέσα
traganeus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Το δοκιμάζω κι επανέρχομαι. Το πιο λογικό είναι να έχω κάνει μλκία κατα την εγκατάσταση των windows. Γιατι είχε linux αυτό πάνω. Λοιπόν μου βγάζει αυτό: αλλα δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να σβήσω το partition
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Βγάζεις το δίσκο και τον βάζεις σε θήκη.Μετά πας win και απ' το manage του σβήνεις τελείως το partition...
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 αλλα δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να σβήσω το partition Ε,άρα στα άλλα 160Gb έχει ακόμα τα linux...αν δεν σε νοιάζουν μπορείς να το κάνεις delete και να μεγαλώσεις το διαμέρισμα με τα windows. Ενδέχεται να μην μπορείς επειδή είναι πρώτο,δεν έχει και linux είναι άδειο,οπότε εγώ θα έλεγα αφού είναι φρέσκια εγκατάσταση,ξανά κάνε την από την αρχή προσέχωντας στην επιλογή δίσκου να σβήσεις πρώτα όλα τα διαμερίσματα και μετά να δημιουργήσεις ένα νέο και να κάνεις την εγκατάσταση.
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μπορεις απο το partition να διαλεξεις το κομματι που εχει τα windows κια πατας επανω resize και θυμαμαι καλα και προσθετης και το κομματι που σου λειπη .
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ^^ Σωστό και αυτό, μιας και είναι unallocated, μπορεί να πιάσει.
traganeus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδιδά thanks έφτιαξε με το resize! To θέμα είναι οτι κάπου έχασα 20 gb αλλα δεν έχω καμία όρεξη να κάνω format και επανεγκατάσταση τα windows Γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκα με τους drivers
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδιδά thanks έφτιαξε με το resize! To θέμα είναι οτι κάπου έχασα 20 gb αλλα δεν έχω καμία όρεξη να κάνω format και επανεγκατάσταση τα windows Γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκα με τους drivers Τα 20 δεν ειναι θεμα τα αλλα ηταν μεγαλο θεμα
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν είναι χαμένα τα 20gb απλά ποτέ δεν υπήρχαν,τα 320Gb(όπως τα ονομάζουν οι κατασκευαστές δηλαδή x1000) είναι 300gib(όπως τα βλέπει ο Η/Υ δηλαδή x1024).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα