jmallen3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σε μια απο τις τηλεορασεις του σπιτιου εχω προβλημα και ενω εχω συντονισει και ρυθμισει κανονικα και στη σειρα που θελω τα καναλια μεσω του δεκτη που εχω για την ψηφιακη τηλεοραση σε τυχαιες μερες χαλαει η σειρα των καναλιων απο μονη της και καποια καναλια εξαφανιζονται και θελει απο την αρχη συντονισμο παλι. Τι μπορει να φταιει? ενω στην αλλη τηλεοραση του σπιτιου δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 τι μάρκα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 τι μάρκα είναι; η τηλεοραση LG και ο αποκωδικοποιητές είναι αυτός:http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Receivers/Doop-HDMP-100-Digital-Tunner-HR550.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καπου στα μενου του δεκτη εχει μια εντολη που λεγεται lcm. Απενεργοποίησε τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα