john_vam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 γεια σας.Παω κατευθειαν στο θεμα. Ειμαι σε εστια στην ολλανδια και εχω ιντερνετ απο το μπριζακι στο τοιχο,αμα καταλαβενετε, δλδ δεν μπορω να κανω καμια ρυθμιση σε router κτλ. Λοιπον και για να εχω ιντερνετ σε 2 laptop, επειδη εχω παρεα, κανω ενα ad-hoc δυκτιο απο το ενα (windows vista) και στο αλλο netbook (windows basic ι κατι τετοιο). Το προβλημα ειναι κανω τη συνδεση αλλα ειναι μονο 'local only'. Exω δοκιμασει, δεν γινετε απο το netbook, δεν εχει τετοια επιλογη για ad-hoc, βαζω απο τα properties internet sharing, εκλεισα το windows firewall, αλλα τπτ... οποιαδηποτε ιδεα θα ειναι πολυ χρησιμη.....
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν βάλεις ενα χαμπακι στην μπριζα πιστευω θα κανεις δουλεία.
john_vam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 δεν γινεται αυτο επειδη εχει μονο μια IP το καθε δωματιο και μου λεει οτι δεν γινεται να μπουν 2 διαφορετικα.
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν βάλεις ενα χαμπακι στην μπριζα πιστευω θα κανεις δουλεία. Φυσικά και δε γίνεται αυτό με μία IP. δεν γινεται αυτο επειδη εχει μονο μια IP το καθε δωματιο και μου λεει οτι δεν γινεται να μπουν 2 διαφορετικα. Μάλλον χρειάζεσαι router για να δώσεις internet σε πολλά μηχανήματα. Πρέπει να μπει σαν gateway η IP που σου δίνει η εστία. Δε γνωρίζω να σου προτείνω μοντέλο άλλο από cisco που είναι πολύ ακριβοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα