johnyb98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Θέλω να αντικαταστήσω το πληκτρολόγιο σε ένα laptop. Στο καινούριο που έχω πάρει, το καλώδιο data (σαν πλακέ ταινία) που το συνέει με τον connector στη μητρική, είναι απλά σε ευθεία μορφή. Στο αυθεντικό που έβγαλα, αυτό το καλώδιο είναι διπλωμένο, φανταστείτε κάτι σαν τρισδιάστατο «Ζ», για να μπορέσει να χωρέσει σωστά. Φαντάζομαι, και γω, αυτό το καλώδιο, πρέπει να το διπλώσω παρόμοια, για να μπορέσω να τοποθετήσω το νέο πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποιος περιορισμός/ιδιαιτερότητα σ' αυτή την τσάκιση; Κάποιος κανόνας; Κάποιο κόλπο; Ή πρέπει, γενικότερα, να κάνω κάτι άλλο πριν το τοποθετήσω; Αν πρέπει να δώσω το μοντέλο του laptop μιλάμε για το ACER Aspire 5930G/5930Z series.
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν είναι ακριβώς το ίδιο (δοκίμασε πρώτα χωρίς να κλείσεις το πλαστικό φιλέτο),βάλε από ένα κομμάτι ταινίας συσκευασίας (φαρδύ συλοτέϊπ) από πάνω κι από κάτω στο αντίστοιχο σημείο που υπάρχει η τσάκιση στο παλιό... Μετά δίπλωσέ το με προσοχή.
johnyb98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν είναι ακριβώς το ίδιο Πρόκειται για ακριβώς το ίδιο πληκτρολόγιο. Είναι το ίδιο τόσο στην εικόνα όσο και σε αυτά που έχω.
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δίπλωσέ το χωρίς να το τσακίσεις,όπως σου περιέγραψα...
johnyb98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αφού το συνέδεσα με τη μητρική, με προσεκτική τσάκιση ήρθε στη θέση του σωστά. Δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Φέρνεις το κάτω μέρος του πληκτρολογίου σε επαφή με το πάνω μέρος της μητρικής αργά-αργά, και η ταινία διπλώνει από μόνη της στη θέση της. Ευχαριστώ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα