Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζω το bf3.Ειχα πριν 4gb ram και μου κολουσε γιατι μου την ετρωγε.Τωρα εβαλα 8gb και μου τρωει πανω απο 6gb ειναι φυσιολογικο αυτο?δεν μου κωλαει τωρα αλλα τοσο πολυμνημη θελει το παιχνιδι?ενας φιλος μου ειχε πει οτι θελει μια ρυθμιση τα windows και παιζει και με 4gb ισχυει?πεταξα τσαμπα τα λεφτα γιαμνημες?

Δημοσ.

Παιζω το bf3.Ειχα πριν 4gb ram και μου κολουσε γιατι μου την ετρωγε.Τωρα εβαλα 8gb και μου τρωει πανω απο 6gb ειναι φυσιολογικο αυτο?δεν μου κωλαει τωρα αλλα τοσο πολυμνημη θελει το παιχνιδι?ενας φιλος μου ειχε πει οτι θελει μια ρυθμιση τα windows και παιζει και με 4gb ισχυει?πεταξα τσαμπα τα λεφτα γιαμνημες?

Από το site της Origin:

Minimum System Requirements

Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)

Memory: 2 GB

Hard Drive: 20 GB

Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)

Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)

Sound card: DirectX Compatible

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Recommended System Requirements

Processor: Quad-core CPU

Memory: 4 GB

Hard Drive: 20 GB

Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)

Sound Card: DirectX Compatible

Keyboard and Mouse

DVD Rom Drive

Υπάρχει και κάτι άλλο/άλλα που σου τρώει τη μνήμη. Άνοιξε τον task manager και δες στις διεργασίες πως καταναλώνεται η μνήμη του συστήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...