Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα σε τριπλο eyefinity το μονιτορ με displayport μπανει σε sleep και μου βγαζει μυνημα error

"display port link failure" και δεν ανοιγει με τπτ μενει μονιμα σε sleep μεχρι προσφατα δουλευε αλλα εκανε πολλα flicker αλλα εστω και ετσι δουλευε...

θεμα ανταπτορα (mini disply port se display port) και καλωδιου (disply port cable) δεν ειναι δουλευουν μια χαρα τσεκαρισμενο...μιας και σε ενα boot up η οθονη ανοιξε σε αναλυση 480χ640 και δουλεψε κανονικα

εχω ati 6950 Και 3 dell u2311

οιποια βοηθεια καλοδεχουμενη

Δημοσ.

Οποια συνδεσω με το displayport ναι μπαινει σε sleep mode και δεν ανοιγει...

και αυτο συμβαινει απο το bootup screen μονο μια φορα ανοιξε οταν μπηκα στα windows σε πολυ χαμηλη αναλυση και αυτο μου κανει εντυπωση...

το μυνημα που πεταει "display port link failure" λεει οτι η display port δεν μπορει να σηκωσει το refresh rate και την αναλυση που δεινω 60hz 1920x1080 αλλα μεχρι προσφατα δουλευε κανονικα

Δημοσ.

Ψάχνω σε ξένα φόρα για το πρόβλημά σου, αλλά παρόμοιο θέμα αντιμετωπίζουν χρήστες με Active DP-to-DVI adapters.

Δοκίμασες να ξηλώσεις driver και επανεγκατάσταση? Ξέρεις uninstall->safe mode->driver sweeper->normal mode->install.

Δημοσ.

δοκιμασα ναι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα driver γιατι η οθονη μενει σε sleep mode ακομα και στο boot up screen στο dos δλδ...

λες να ειναι θεμα ανταπτορα ειναι ο απλος ο passive mini dp-dp οχι οτι χρειαζεται κατι αλλο αφου η 2311 εχει native support για displayport, ο ανταπτορασ ειναι αυτος που ειχε μεσα η 6950 στο κουτι η ισως ειναι θεμα της ιδιας της καρτας :shock:

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως φιλε...

Δημοσ.

λες να ειναι θεμα ανταπτορα ειναι ο απλος ο passive mini dp-dp οχι οτι χρειαζεται κατι αλλο αφου η 2311 εχει native support για displayport, ο ανταπτορασ ειναι αυτος που ειχε μεσα η 6950 στο κουτι η ισως ειναι θεμα της ιδιας της καρτας :shock:

Τι να σου πω?... Σε αυτό το σημείο όλα τα δοκιμάζεις. Αν είχες έναν άλλο αντάπτορα θα σου έφευγε η περιέργεια.

EDIT:

1. Αν αποσυνδέσεις τις άλλες 2 και μείνεις μόνο με την μία και την συνδέσεις με το DP, πάλι τα ίδια?

2. Ο Catalyst πόσες οθόνες σου εμφανίζει συνδεδεμένες. Και τις 3?

Δημοσ.

προφανως ναι αλλα δεν εχω αλλον και κανει 20ευρω να παρεις απο τους certified της amd αλλιως ειναι δωρο αδωρον γιατι μπορει να μη δουλεψει παλι αλλα και τοσο καιρο δουλευε εστω και με flickering τι να πω...

τεσπα ευχαριστω

edit

ναι τις βλεπει και τις 3 ο catalyst κανονικα

οχι ουτε με το dp μονο του ανοιξε παρεμεινε σε sleep mode γαμω τη τυχη μου.... :-(

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου.

Όπου και να έψαξα, όλα καταλήγουν στον adapter. Γενικά απ' ότι είδα τα mini-DPs έγιναν μόδα με τον ερχομό της ΗD6xxx σειράς (68xx/69xx). Πιο πριν τα είχαν μόνο οι 5870s που ήταν για eye-finity6. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι γενικά αυτοί οι adapters είναι πολύ προβληματικοί και ειδικότερα στις πρώτες γενιές. Είδα πολλά θέματα για 6950/6950 με το "display port link failure" πρόβλημα, αλλά καμμία 7xxx.

Στην θέση σου θα έκανα RMA στην μαμά εταιρία (φαντάζομαι είναι σε εγγύηση) και θα έλεγα πως ταχαμου το δοκίμασα με άλλο adapter και έπαιξε, μπας και σου στείλουν καινούριο.

Δημοσ.

Απ' οσο ξερω, θες active adapter για να συνδεσεις 3η οθονη.

Μην τον μπερδεύεις. Αυτά είναι για DP->DVI συνδεσμολογία. Όχι για μετατροπή miniDP σε DP.

Δημοσ.

Μην τον μπερδεύεις. Αυτά είναι για DP->DVI συνδεσμολογία. Όχι για μετατροπή miniDP σε DP.

ξερω ρε οκ ετσι ακριβως οπως λεει ο ninos30

Δημοσ.

http://www.accellcables.com/products/DisplayPort/DP/mDP-DP_adapter.htm

μπορει καποιος να μου βρει να αγορασω αυτο τον ανταπτορα απο ελλαδα η απο εξωτερικο με λογικα μεταφορικα οχι αμαζον πχ που θελει 30 ευρω μεταφορικα...

ειναι ο accell B112B-001B

η

bizlink KS30011-131

ειναι validated απο την ati

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...