Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι αυστηρά, να αγοράσω το συγκεκριμένο laptop, σαν gaming! Απ΄ότι βλέπω διαθέτει και την καινούργια 640M. Έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά <=750e; Βασική προϋπόθεση οι 17".

Τι λετε;

Δημοσ.

Αξεπέραστη τιμη (για Ελλάδα ). Παρτον άφοβα. Πρόταση κ προτροπή η επέκταση εγγύησης τουλάχιστο στα 3 χρόνια .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Αν θέλεις Turbo-X πάρε μεταχειρισμένο με εγγύηση, όλοι τους δίνουν τσάμπα μιας κ δεν υπάρχει μεταπώληση σε αυτό το προϊόν..

Όταν θέλεις Gaming πας σε σταθερό και με αυτά τα χρήματα τον έχεις.. έτσι και αλλιώς ο 17αρης σταθερός θα είναι ..

Δημοσ.

Σιγουρα για games ο σταθερος ειναι η ενδεδειγμενη λυση..αλλα εχω 2 πραγματα να πω..πως πλεον και στα laptop υπαρχουν αρκετα ισχυρες καρτες..και αν το παιδι ηθελε σταθερο θα ανοιγε θεμα στην καταλληλη κατηγορια..

Δημοσ.

μπορουν αυτα τα specs να βρεθουν σε αλλη μαρκα εκτος turbox και σε αναλογη τιμη? δυσκολο να υποθεσω.

Δημοσ.

μπορουν αυτα τα specs να βρεθουν σε αλλη μαρκα εκτος turbox και σε αναλογη τιμη? δυσκολο να υποθεσω.

Σωστά, ούτε τα προβλήματα όμως ούτε η χαμηλή ποιότητα.. τα καλά χαρακτηριστικά τους είναι και ο κράχτης τους αλλιώς ποιος θα τ'αγοραζε ? ;)

Δημοσ.

Ασε και το aftersales να ψαχνεις να βρεις BIOS Update, συμβατη φτηνη μπαταρια κλπ και να μη βρισκεις πουθενα!

Δημοσ.

δε θελω να ειμαι προκατειλημενος αλλα τα τελευταια χρονια οσα λαπτοπ turbox περασαν απο τα χερια μου, μεσω γνωστων και φιλων ολα παρουσιασαν προβληματα μετα απο καποιο διαστημα.

με την gt520 μπορει καποιος να παιξει "χωρις προβλημα", counterstrike, fifa, pro, gta? γιατι ενας ξαδερφος μου ψαχνει λαπτοπ μεχρι 650-700. αυτο το dell φαινεται καλη περιπτωση. επειδη εχω βρει και αναλογο λαπτοπ και με την gt525, εχει μεγαλη διαφορα με την 520?

Δημοσ.

δε θελω να ειμαι προκατειλημενος αλλα τα τελευταια χρονια οσα λαπτοπ turbox περασαν απο τα χερια μου, μεσω γνωστων και φιλων ολα παρουσιασαν προβληματα μετα απο καποιο διαστημα.

με την gt520 μπορει καποιος να παιξει "χωρις προβλημα", counterstrike, fifa, pro, gta? γιατι ενας ξαδερφος μου ψαχνει λαπτοπ μεχρι 650-700. αυτο το dell φαινεται καλη περιπτωση. επειδη εχω βρει και αναλογο λαπτοπ και με την gt525, εχει μεγαλη διαφορα με την 520?

Κοιτα σαν αυτα που ειπε ο bebis4 και ξεχνα εντελως αυτο με την gt 520m που ειπε ο doakes γιατι δεν κανει για games,με λιγα λογια η διαφορα ειναι μεγαλη..

Επισης ποιο dell με gt 525m βρηκες?

Δημοσ.

παιχνιδια με την 520 δεν παιζεις,με αν παρεις το toshiba με την 525 θα παιζεις,του ριχνεις κ ενα overlock την gpu κ φτανει την 550,αλλα κ παλι τα παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...