stelios_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 γεια σας. παρολο που ξερω παρα πολλα απο υπολογιστες , μου ηρθε μια τρελη ιδεα αλλα και πολυ βολικη. σκευτικα αν μπορω εναν εξωτερικο δισκο ειτε μεσω usb απο το μοντεμ ρουτερ μου ητε βαζοντας τον συνδεμενο με ethernet πανω στο μοντεμ ρουτερ μου , αν μπορω με καποιον τροπο να τον δουλευω και απο την δουλεια του πατερα μου η απο το εξωχικο μου η απο παντου τελος παντων μεσω ιντερνετ.. δηλαδη να δουλευω τον εξωτερικο μου δισκο ενω ειναι στο σπιτι μου απο παντου . αν ναι πως γινεται . τι κυνδυνοι υπαρχουν , αν μπορει να προστατευθει απο καποιον κωδικο , και ρωταω ολα αυτα για να μην προσπαθω να το κανω ολο αυτο . το μοντεμ που λεω ειναι της hol εχει επιλογες για το usb : file server ftp server web ftp server printer server. καποια απο αυτη τη ρυθμιση ( μεσω του usb) μπορει να με βοηθησει ? ευχαριστω και θα τα ξαναπουμε με τις αποριες μου
DhZou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Παρε ένα δικτυακό σκληρό δίσκο Εδώ ένα παράδειγμα, και θα χεις πρόσβαση απ' όλους τους υπολογιστές του σπιτιού και μέσω της εφαρμογής που έχει από οπουδήποτε μέσω ίντερνετ.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το Netfaster IAD2 πάντως της hol που έχω εγώ μια χαρά σε αφήνει να συνδέσεις σκληρό ή φλασάκι στο usb του και το βλέπει και αυτόματα. Απλά πάτα εκεί που λέει Enable USB function
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα