jimmys98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ειμαι σε ενα διλημα http://www.visionstu...&step=undefined 100 ευρω 3,4 ghz τετραπυρηνος ή http://www.pc-centertinos.gr/el/products/catalogue/1-hardware/21-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/602-intel-core-i3-2120-3-3-ghz-lga1155--box#shop 115ευρω 3,3ghz διπυρηνος
moudas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Φιλε εγω πιστευω να παρεις τον i3 ειναι εγγυηση!!!μπορεις να τον μετατρεψεις και σε 4πυρηνο μετα...αλλα και ο αλλος μια χαρα ειναι,ετσι κ΄αλλιως διαφορα στη τιμη δεν υπαρχει. Αν μπορεις να δωσεις πιο πολλα $$$$ σου προτεινω τον i5-2320 με ταχυτητα 3GHz ειναι γρηγορος!
terry308 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Φιλε εγω πιστευω να παρεις τον i3 ειναι εγγυηση!!!μπορεις να τον μετατρεψεις και σε 4πυρηνο μετα...αλλα και ο αλλος μια χαρα ειναι,ετσι κ΄αλλιως διαφορα στη τιμη δεν υπαρχει. Αν μπορεις να δωσεις πιο πολλα $$$$ σου προτεινω τον i5-2320 με ταχυτητα 3GHz ειναι γρηγορος! Απορία : Ο ι3 που λες ότι μπορεί να τον μετατρέψει ο tp σε 4πύρηνο ποιος είναι και πως θα το κάνει αυτό ? Ειμαι σε ενα διλημα http://www.visionstu...&step=undefined 100 ευρω 3,4 ghz τετραπυρηνος ή http://www.pc-centertinos.gr/el/products/catalogue/1-hardware/21-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/602-intel-core-i3-2120-3-3-ghz-lga1155--box#shop 115ευρω 3,3ghz διπυρηνος To 1ο link δεν ανοίγει ... καλό θα ήταν να συμπληρώσεις τη φόρμα αναβάθμισης για να έχεις μια ολοκληρωμένη απάντηση-πρόταση
baskon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Απορία : Ο ι3 που λες ότι μπορεί να τον μετατρέψει ο tp σε 4πύρηνο ποιος είναι και πως θα το κάνει αυτό ? Προφανως ο φιλος εννοει οτι αργοτερα μπορει να δωσει αλλα 100 ευρω (ή παραπανω ) και να βαλει αλλο επεξεργαστη..Εντελως ασυμφορο βέβαια.. Αυτά τα κόλπα με ξεκλειδώματα πυρήνων μόνο η AMD τα κανει..Και δε μας χαλαει καθολου. Μαλλον για επεξεργαστη εννοει τον 965Τ. Η απαντηση οταν συγκρινεις 4πυρηνο AMD με δυπηρηνο Ιντελ δεν ηταν ποτε ξεκάθαρη. Και μαλιστα όταν ο AMD ειναι φθηνοτερος..Εξαρταται απο τι εργασιες κανεις το τι θα διαλεξεις,καθως και αν θα κανεις Overclock. Αν πχ μετατρεπεις βιντεο με Handbrake και αλλα προγραμματα η σαφης επιλογη ειναι ο AMD..Επίσης ο 965Τ εχει αρκετα περιθωρια κλοκαρισματος. Αν δεν ασχολεισε ποτε με μετατροπες βιντεο πάει το βάρος προς την Ιντελ,αλλά και πάλι ειναι ακριβός.. Το καλυτερο ειναι να συμπληρωσεις τη φορμα.
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 σωστη η παρατηρηση, για την λαθος συγκριση 4πυρηνου με 2πυρηνο. αλλα εγω λεω οτι εκει, απλα παιρνεις το 4πυρηνο και εισαι μελλοντικα πιο "εξασφαλισμενος"..!! και ειδικα αφου ειναι και φθηνοτερος!! οσο για τον i3, εχω κι εγω απορια, πως θα γινει 4πυρηνος...??
jimmys98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Για gaming κυριως χρησιμοποιω τον υπολογιστη και θελω καποιοσ που ξερει να μου πει ποιο συμφερει περισσοτερα απο τουσ δυο επεξεργαστες που προτεινα ο πρωτοσ ειναι amd phenom 3.4ghz quad core και ο δευτεροσ ειναι intel core i3 3.3ghz dual core
terry308 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Για gaming κυριως χρησιμοποιω τον υπολογιστη και θελω καποιοσ που ξερει να μου πει ποιο συμφερει περισσοτερα απο τουσ δυο επεξεργαστες που προτεινα ο πρωτοσ ειναι amd phenom 3.4ghz quad core και ο δευτεροσ ειναι intel core i3 3.3ghz dual core Πάμε πάλι , θα κάνεις αναβάθμιση ή θα πάρεις καινούργιο σύστημα ? Με γενικές απορίες δεν βοηθιέσαι και δεν βοηθάς ... συμπλήρωσε τη φόρμα....
duffyduck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 εγω φιλε jimmy σου ειπα τι να παρεις. και με την συνολικη προταση που σου εκανα μπορεις αργοτερα να αλλαξεις επεξεργαστη και να παρεις εναν 8-πυρηνο FX (χωρις να αλλαξεις κατι αλλο) διπυρηνος? απλα δεν λεει.
baskon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Για παιχνιδια μονο οι πυρηνες προς το παρον δε λενε κατι.Αν τους εκμεταλλευται η πλειοψηφια των παιχνιδιων στο μελλον οκ.Αλλα οπως ειναι τωρα αν θες μονο να παιζεις καλυτερη επιλογη ειναι ο Ι3 .Αν πας σε AMD και θες παιχνιδια θα κλοκαρεις υποχρεωτικα για να εχεις παρομοια αποδοση.
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 αν εχεις απο 4 πυρηνες και πανω, ναι, δεν θα δεις διαφορες! αν ομως πας απο 2πυρηνο σε 3-4πυρηνο, εχει διαφορα..!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Όταν συγκρίνονται οι επεξεργαστές αποκλειστικά ή κυρίως με βάση των αριθμό των πυρήνων, είναι σαν να συγκρίνονται οι επιδόσεις των αυτοκινήτων με βάση τα κυβικά και όχι την ιπποδύναμη. Δεν είναι ίδιοι οι πυρήνες των 2 εταιριών. Η core per core διαφορά είναι τόσο χαώδης που η ποσότητα στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι όλες) χάνει. ΤS αν προτίθεσαι να αλλάξεις στο μέλλον επεξεργαστή (2 χρόνια πχ.), πήγαινε στο i3. Αν θέλεις να είσαι καλύμμένος, πήγαινε στο phenom. Η intel λύση σου προσφέρει τη δυνατότητα όταν και αν το επιλέξεις, να πας σε μια high end λύση επεξεργαστή. Η amd σου δίνει από τώρα 4 πυρήνες ώστε να είσαι και μελλοντικά καλυμμένος με τα παιχνίδια που θα τους απαιτούν. Ποιά κάρτα γραφικών θα βάλεις? Γιατί αν είναι να βάλεις καμία 6670 για full hd και μιλάμε για επεξεργαστές, είμαστε εκτός.
jimmys98 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Όταν συγκρίνονται οι επεξεργαστές αποκλειστικά ή κυρίως με βάση των αριθμό των πυρήνων, είναι σαν να συγκρίνονται οι επιδόσεις των αυτοκινήτων με βάση τα κυβικά και όχι την ιπποδύναμη. Δεν είναι ίδιοι οι πυρήνες των 2 εταιριών. Η core per core διαφορά είναι τόσο χαώδης που η ποσότητα στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι όλες) χάνει. ΤS αν προτίθεσαι να αλλάξεις στο μέλλον επεξεργαστή (2 χρόνια πχ.), πήγαινε στο i3. Αν θέλεις να είσαι καλύμμένος, πήγαινε στο phenom. Η intel λύση σου προσφέρει τη δυνατότητα όταν και αν το επιλέξεις, να πας σε μια high end λύση επεξεργαστή. Η amd σου δίνει από τώρα 4 πυρήνες ώστε να είσαι και μελλοντικά καλυμμένος με τα παιχνίδια που θα τους απαιτούν. Ποιά κάρτα γραφικών θα βάλεις? Γιατί αν είναι να βάλεις καμία 6670 για full hd και μιλάμε για επεξεργαστές, είμαστε εκτός. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516460 αυτην θα βαλω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σε αυτά τα λεφτά πηγαίνεις στην 6870 που είναι πολύ δυνατότερη. Κακή επιλογή κατ εμέ αυτή η κάρτα σε αυτήν την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα