HERTHAN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μπορει καποιος να με βοηθησει αμεσα σ'ενα προβλημα που εμφανιστηκε στο κινητο. Σε ενα ΝΟΚΙΑ 6700. Βαζω την καρτα sim το ανοιγω κανονικα το κινητο και οταν παω να φτιαξω την ημερομηνια δεν μ'αφηνει και μου λεει ξεκλειδωμα πρωτα και μου ζηταει κωδικο ασφαλειας. Τι κωδικο ασφαλειας θελει για ξεκλειδωμα πληκτρολογιου? Αν ναι εχω βαλει τα κλασσικα 12345 κ.λ.π αλλα δεν γινεται τιποτα. Τι αλλο μπορει να ειναι αν δεν ειναι για ξεκλειδωμα πληκτρολογιου? Πρωτη φορα το συναντω το συγκεκριμενο αν μπορει καποιος ας με βοηθησει λιγο.
HERTHAN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Υπαρχει μηπως κανενας που να γνωριζει τι πρεπει να κανω για το συγκεκριμενο προβλημα? Ας μου πει καποιος τι μπορω να κανω γιατι εχω προβλημα.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Επειδή ακούγεται περίεργο σαν bug κτλ, το να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής ή/και update το αποκλείεις;
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πως να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο την στιγμη που δεν μπορω να μπω στο μενου? Αφου το πληκρολογιο ειναι κλειδωμενο. Το update πως να το κανω? Δεν αποκλειω τιποτα αλλα δεν γινεται να τα κανω με κλειδωμενο πληκρολογιο.
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είναι bug όπως λέει ο alex, θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα για να το λύσεις.Δεν έχω κάνει ποτέ format σε κινητό, αλλά ίσως ακόμα και αυτό να είναι λύση, αλλά μετά δεν έχω ιδέα που θα βρεις το λειτουργικό.Έχεις ψάξει για προγράμματα που ξεκλειδώνουν;
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είναι bug όπως λέει ο alex, θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα για να το λύσεις.Δεν έχω κάνει ποτέ format σε κινητό, αλλά ίσως ακόμα και αυτό να είναι λύση, αλλά μετά δεν έχω ιδέα που θα βρεις το λειτουργικό.Έχεις ψάξει για προγράμματα που ξεκλειδώνουν; Εχω ψαξει για προγραμματα αλλα σε μερικα δεν ανεφερουν οτι μπορουν να ξεκλειδωσουν το συγκεκριμενο μοντελο αλλα μονο παλαιοτερα μοντελα κινητων και σε καποια αλλα που προσπαθησαν πρεπει το πληκτρολογιο να ειναι ξεκλειδωμενο για να δουλεψει. Ειχα δοκιμασει με το NOKIA PC SUITE και παραλληλα με ενα αλλο προγραμμα το NSS αλλα δεν δουλεψε γιατι ειναι κλειδωμενο το πληκτρολογιο. Ψανω συνεχεια να βρω κατι αλλο αλλα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα