Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πιστευω φιλε μου....το εχω ακουσει και εγω....θα το κανω δεν εχω να χασω κατι.....

Μηπως γνωριζεις πιο αναλυτικα για το πως θα κανω αυτην την διαδικασια?????

Βγάζεις ό,τι πλαστικό υπάρχει και αφού ζεστάνεις το φούρνο,το βάζεις στους 300° και το αφήνεις 15' (λεπτά της ώρας),με τη σκέψη ότι εφ΄όσον τα μηχαμήματα δεν χαλάνε (chip),χαλάνε οι ενώσεις με τη μητρική (κολήσεις κλπ).

Οπότε ζέστανέ τα όλα,μπορεί και να δουλέψει τελικά,δεν χάνεις κάτι γιατί και se εργοστασιακά εργαστήρια (λέμε τώρα...:P) να το πας,τζάμπα τα λ7 σου.

Άποψή μου,έτσι;

Δημοσ.

μιας και το εχεις ανοιχτο, δες και αυτο που σου ειπα με τη μπαταρια.

δεν βγαινει η μπαταρια......ειναι κολλημενη δεν αφαιρειται....

Δημοσ.

αποκλειεται να μην αφαιρειται. καποια στιγμη θα τελειωσει. οποτε αναγκαστικα θα αλλαχτει. οσο για φουρνισμα, καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει πρωτα να βγουν οι πυκνωτες και μετα να μπει στο φουρνο. με καθε επιφυλαξη αυτο.

Δημοσ.

Βγάζεις ό,τι πλαστικό υπάρχει και αφού ζεστάνεις το φούρνο,το βάζεις στους 300° και το αφήνεις 15' (λεπτά της ώρας),με τη σκέψη ότι εφ΄όσον τα μηχαμήματα δεν χαλάνε (chip),χαλάνε οι ενώσεις με τη μητρική (κολήσεις κλπ).

Οπότε ζέστανέ τα όλα,μπορεί και να δουλέψει τελικά,δεν χάνεις κάτι γιατί και se εργοστασιακά εργαστήρια (λέμε τώρα...:P) να το πας,τζάμπα τα λ7 σου.

Άποψή μου,έτσι;

Οκ...θα το κανω μολις παω σπιτι.....δεν θα ηταν καλυτερα να εστιασω με ενα πιστολακι στο σημειο της GPU ωστε να μην δημιουργησω σε καποιο αλλο κομματι προβλημα...η μηπως δεν επαρκει η θερμοκρασια απο το πιστολακι???

καλα ναι εννοειται αυτο....σιγα μην παω για επισκευη την μητρικη...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει τιποτα....δεν προλαβαινει καν να δειξει με 2 δευτερολεπτα λειτουργειας.

Ισα ισα που αναβουν τα φωτακια και αμεσως κλεινει ....και ξανα το ιδιο...

Reset στο Bios κάνεις με κλειστό τον υπολογιστή :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...