gogoszetakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Toshiba Satellite a300 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Παταω το κουμπι να ανοιξει και ανοιγει για 2 δευτερολεπτα. Επειτα κλεινει και ξανα ανοιγει μονος του παλι. Αυτη η διαδικασια συνεχιζεται ως που να το αφαιρεσω απο την τροφοδοσια Αυτο το κανει και με μπαταρια και με το τροφοδοτικο. το τροφοδοτικο λειτουργει κανονικα(δοκιμασμενο) Το άνοιξα, καθάρισα τα πάντα από σκόνες κτλ και εβαλα και Θερμοαγωγιμη κολλα μηπως και το εκανε αυτο λογο υπερθερμανσης του επεξεργαστη αλλα τιποτα!!! Μηπως εχετε καμια ιδεα για το τη μπορει να συμβαινει??? Το laptop ειναι εκτος εγγυησης.. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
alex89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Aν ήτανε σταθερός θα σου έλεγα να κάνεις bios reset. Στους φορητούς δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Επίσης δες αν έχεις την τελευταία έκδοση bios. Αν όχι βάλε την τελευταία.
gogoszetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Aν ήτανε σταθερός θα σου έλεγα να κάνεις bios reset. Στους φορητούς δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Επίσης δες αν έχεις την τελευταία έκδοση bios. Αν όχι βάλε την τελευταία. Το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει τιποτα....δεν προλαβαινει καν να δειξει με 2 δευτερολεπτα λειτουργειας. Ισα ισα που αναβουν τα φωτακια και αμεσως κλεινει ....και ξανα το ιδιο...
VasKag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 δοκιμασε να το ανοιξεις με ρευμα αλλα χωρις την μπαταρια πανω. αν ανοιξει κανονικα καπου βραχυκυκλωνει η μπαταρια και πρεπει να την αλλαξεις. αν σου κανει παλι το ιδιο, κατι συμβαινει στο εσωτερικο.
gogoszetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 δοκιμασε να το ανοιξεις με ρευμα αλλα χωρις την μπαταρια πανω. αν ανοιξει κανονικα καπου βραχυκυκλωνει η μπαταρια και πρεπει να την αλλαξεις. αν σου κανει παλι το ιδιο, κατι συμβαινει στο εσωτερικο. Φιλε μου το δοκιμασα και αυτο....και με την μπαταρια μονο ...και με το τροφοδοτικο μονο...αλλα παλι το ιδιο αποτελεσμα....εχω αποκλεισει το ενδεχομενο να ειναι κατι απο την τροφοδοσια....γιατι μετρησα το τροφοδοτικο και ειναι ΟΚ... το μετρησα κιολας και υπο φορτιο αλλα και παλι οι ενδειξεις ειναι μια χαρα....
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα και σε ένα Acer 5520,που τελικά κατέληξε ανταλλακτικά....
VasKag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 αν εισαι 100% σιγουρος οτι το τροφοδοτικο ειναι ενταξει, το πιθανο ειναι να εχει προβλημα η μητρικη
gogoszetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Κατι αλλο που παρελειψα να ανεφερω ..οπως ειπα και πιο πανω...παταω το κουμπι να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι να αναβει για 2 δευτερα ... μετα κανει restart...και παλι η ιδια διαδικασια ως που να του αφεραισω την τροφοδοσια...απλως μερικεσ φορες μπορει να ανοιχει και να κρατησει περιπου 15 δευτερα αλλα πολυ σπανια...και μετα παλι το ιδιο....το αναφερω μηπως και βοηθησει στα συμπερασματα....
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μητρική... Ψαγμένα πράγματα,πήγε και σε "γκουρού" το δικό μου για να μου πει ακριβώς τη δικιά μου διάγνωση:Ανταλλακτικά.
gogoszetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 αν εισαι 100% σιγουρος οτι το τροφοδοτικο ειναι ενταξει, το πιθανο ειναι να εχει προβλημα η μητρικη Μαλλον προς τα εκει καταληγω....
VasKag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 με μια προχειρη αναζητηση η μητρικη κανει γυρω στα 100 ευρω (συν-πλην). δεν ξερω αν αξιζει και φυσικα αν πιανουν τα χερια σου να την αλλαξεις μονος σου. επισης μπορεις να κανεις και το αλλο που ειναι "σχετικα" ανεξοδο. αν εχεις το λαπτοπ πανω απο 5-6 χρονια και δεν εχεις αλλαξει ποτε μπαταρια μητρικης, μπορεις δοκιμασεις να την αλλαξεις. ειναι λιγο τραβηγμενο σαν θεωρια αλλα μπορει στα λαπτοπ να λειτουργει διαφορετικα η μη λειτουργικη μπαταρια.
gogoszetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να ειναι και το chipset της GPU στην μητρικη.....Ισχυει κατι τετοιο??? Απο οσο ξερω αν ηταν αυτο θα ειχα προβλημα με την οθονη και οχι με την λειτουργεια του.... με μια προχειρη αναζητηση η μητρικη κανει γυρω στα 100 ευρω (συν-πλην). δεν ξερω αν αξιζει και φυσικα αν πιανουν τα χερια σου να την αλλαξεις μονος σου. Σε ευχαριστω για την αναζητηση σου...αν δεν βγαλω ακρη θα δω αν συμφερει και μπορει να καταληξω σε αγορα μητρικης....οχι δεν εχω προβλημα πιανουν τα χερια μου..αυτη τη στιγμη ειναι λυμενω ολο το laptop...και οι δοκιμες που κανω ειναι μονο με τη μητρικη στο χερι.
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μια κι είσαι "με τη μητρική στα χέρια",βάλτη να σιγοψήνεται στους 300°C για κανα τεταρτάκι,σοβαρά μιλάω. Πες μας μετά τί παίζει.
gogoszetakias Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μια κι είσαι "με τη μητρική στα χέρια",βάλτη να σιγοψήνεται στους 300°C για κανα τεταρτάκι,σοβαρά μιλάω. Πες μας μετά τί παίζει. Σε πιστευω φιλε μου....το εχω ακουσει και εγω....θα το κανω δεν εχω να χασω κατι..... Μηπως γνωριζεις πιο αναλυτικα για το πως θα κανω αυτην την διαδικασια?????
VasKag Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μιας και το εχεις ανοιχτο, δες και αυτο που σου ειπα με τη μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα