xavier Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Που το δες το hype? Το εντελώς αντίθετο... Από τις πιο "αθόρυβες" ταινίες της χρονιάς.... απο reviewers εννοω...δεν βλεπεις και πολυ συχνα 94% στο rotten tomatoes σε scifi http://www.rottentomatoes.com/m/looper/ γενικα απο παντου διαβαζω διθυραμβικες κριτικες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Άλλο αυτό. Εγώ το hype το αντιλαμβάνομαι σαν ενθουσιασμό και προσμονή για μια ταινία που ετοιμάζεται να βγει και ακούς δεξιά-αριστέρα διάφορα που σε κάνουν να θες να τη δεις ακόμα περισσότερο, γεγονός που ουσιαστικά μεγαλώνει κι άλλο τις προσδοκίες σου. Γι αυτή μέχρι να βγει στις αίθουσες δε ξέραμε τίποτα πέρα από 1-2 ενδιαφέροντα trailer που είχαμε δει. Τα καλά review εγώ τουλάχιστον δε τα θεωρώ hype, το πολύ πολύ να το μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο σαν κερασάκι στη τούρτα. Πρέπει να προϋπάρχει όμως. 1
trouFaki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν ενθουσιάστηκα, αλλά μου αρέσουν οι ταινίες αυτού του είδους γενικά. Ενθουσιάστηκα όμως με τον πρωταγωνιστή. Η μεταμόρφωσή του είναι απίστευτη. Καί επειδή συνήθως παίζει δεύτερους ρόλους, δεν του το είχα καθόλου. Ταινία καθαρά για σινεμά. Πολλά εφέ, που σίγουρα θα χάνουν σε μικρή οθόνη. Ο Μπρους Γουίλλις δε μου άρεσε καθόλου, παρόλο που είμαι φαν του. Τρύπες δεν εντόπισα. Να το συζητήσουμε...
laokratwr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ειχε οντως μερικες τρυπες.ηταν πολυ καλη ομως και σκηνοθετικα γενικα.σινεμα αδειο εγω και αλλα 10 ατομα και γαμω.
chill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Σχετικά με τα plot holes......Major spoilers obviously http://screenrant.co...vel-spoilers/2/ Εξαιρετικά κουραστική και μετριότατη ταινία κατά την άποψη μου Το τελευταίο πλάνο δείχνει τα foreheads του Looper και του Rainman......θα μπορούσε να βε βάλει σε σκέψεις αλλά με κούρασε τόσο πολύ η ταινία που λέω να το αφήσω να περάσει 1
gpgalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Την είδα και εγώ. Δεν είναι άσχημη αρκεί να μην δίνει κανείς σημασία στα παράδοξα του time travel γιατί τα ψιλοκανανε μαντάρα. Πχ όταν αυτοκτονεί θα πρέπει κανονικά όχι μόνο να εξαφανιστεί ο μελλοντικός του εαυτός αλλά και να αλλάξει όλο το timeline αφού πεθαινοντας στο παρόν δεν υπήρξε ποτέ στο μέλλον οπότε πότε δεν γυρίσει πίσω για να σκοτώσει τον Rainman κτλ.
DKNI Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι που μολις την ειδα, παροτι περιμενα μεγαλη πατατα την βρηκα εξαιρετικα συμπαθητικη, ειδικα μετα το πρωτο 1/3 της και νομιζω οτι απλα η υπερεκθεση μας σε τετοιες ταινιες και η ταση να λεμε "ελα μωρε με τις Χολιγουντιανες παπαριες" σαν παρασημο τον τελευταιο καιρο ειναι που προκαλει τα οποια αρνητικα σχολια Μια χαρα ταινιουλα, ηθελε να ειναι μοντερνος Terminator, δεν το καταφερνει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι μαπα Εχω μια απορια ομως Ας πουμε το 2074 αρχιζουν τα ταξιδια μεχρι το 2044. Το 2084 παλι στο 2044 τους στελνουν ή αναγκαστικα στο 2054? Σχετικά με τα plot holes......Major spoilers obviously http://screenrant.co...vel-spoilers/2/ Χμ...το διαβασα αλλα και τα 3 που λεει μπορουν να εξηγηθουν. Νot real plot holes in my opinion
linuslost Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Την είδα και εγώ. Δεν είναι άσχημη αρκεί να μην δίνει κανείς σημασία στα παράδοξα του time travel γιατί τα ψιλοκανανε μαντάρα. Πχ όταν αυτοκτονεί θα πρέπει κανονικά όχι μόνο να εξαφανιστεί ο μελλοντικός του εαυτός αλλά και να αλλάξει όλο το timeline αφού πεθαινοντας στο παρόν δεν υπήρξε ποτέ στο μέλλον οπότε πότε δεν γυρίσει πίσω για να σκοτώσει τον Rainman κτλ. Δεν ειναι σωστο αυτο που λες γιατι η καθε σειρα/ταινια/βιβλιο με time-travel εχει τους δικους του κανονες!
gpgalanis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι σωστο αυτο που λες γιατι η καθε σειρα/ταινια/βιβλιο με time-travel εχει τους δικους του κανονες! Μια χαρα σωστό είναι αυτο που λεω γιατί εδω δεν μιλαμε για κάποιον μυστηριο κανονα αλλά για κοινη λογικη.
DKNI Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατι να μην αλλαξει το timeline? Αυτο δεν ηταν το Point? ότι υπάρχει free will, δεν ειναι ολα γραμμενα και με την επιλογη του αλλαζει το timeline ώστε να μην υπαρξει κακος Rainman. Εξαλλου ο κανονας του timetravel στην ταινια είναι ότι οι αλλαγες κανουν apply στο timeline,δεν ειναι ολα "pre-set"
Intruder7s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Την είδα και εγώ. Δεν είναι άσχημη αρκεί να μην δίνει κανείς σημασία στα παράδοξα του time travel γιατί τα ψιλοκανανε μαντάρα. Πχ όταν αυτοκτονεί θα πρέπει κανονικά όχι μόνο να εξαφανιστεί ο μελλοντικός του εαυτός αλλά και να αλλάξει όλο το timeline αφού πεθαινοντας στο παρόν δεν υπήρξε ποτέ στο μέλλον οπότε πότε δεν γυρίσει πίσω για να σκοτώσει τον Rainman κτλ. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5795881_700b_v1.jpg Τωρα το πως αντιλαμβανεται το time travel ο καθε σεναριογραφος και ο καθε σκηνοθετης ειναι αλλη υποθεση....
katsikoula Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά πολύ κάψιμο η ταινία... είδα μέχρι το 47 λεπτό δεν άντεξα άλλο επειδή δεν είδα το τέλος, μπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε? ποιός είναι ο Rainmaker τελικά? τον σκοτώσανε? η κινεζούλα την γλύτωσε?
DKNI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά πολύ κάψιμο η ταινία... είδα μέχρι το 47 λεπτό δεν άντεξα άλλο επειδή δεν είδα το τέλος, μπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε? ποιός είναι ο Rainmaker τελικά? τον σκοτώσανε? η κινεζούλα την γλύτωσε? - ο Ρεινμεικερ ειναι ενας πιτσιρικας που θελει να σκοτωσει ο Μπρους Γουιλις και τελικα προστατευει ο ΛεΒιτ - τελικα οχι δεν τον σκοτωνει ο Γουιλις γιατι προλαβαινει ο Λεβιτ και αυτοκτονει οποτε εξαφανιζεται και ο Γουιλις. Υποτιθεται οτι ετσι την γλυτωνει και η μανα του μικρου - ηταν να σκοτωθει και αυτη - που θα του εδινε καλη ανατροφη και ετσι δεν θα γινει Ρεινμεικερ - Η Κινεζουλα οχι, δεν γλυτωσε τιποτα, σκοτωθηκε (αν εννοεις την γυναιακα του Μπρους Γουιλις απο το μελλον) 1
Rockavlon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 - ο Ρεινμεικερ ειναι ενας πιτσιρικας που θελει να σκοτωσει ο Μπρους Γουιλις και τελικα προστατευει ο ΛεΒιτ - τελικα οχι δεν τον σκοτωνει ο Γουιλις γιατι προλαβαινει ο Λεβιτ και αυτοκτονει οποτε εξαφανιζεται και ο Γουιλις. Υποτιθεται οτι ετσι την γλυτωνει και η μανα του μικρου - ηταν να σκοτωθει και αυτη - που θα του εδινε καλη ανατροφη και ετσι δεν θα γινει Ρεινμεικερ - Η Κινεζουλα οχι, δεν γλυτωσε τιποτα, σκοτωθηκε (αν εννοεις την γυναιακα του Μπρους Γουιλις απο το μελλον) Η κινεζουλα την γλιτωσε αφου ποτε δεν γνωρισε τον joe. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα