TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια, Χαλασε το notebook μου και ψαχνω για καποιο μεταχειρισμενο λαπτοπ η notebook ΦΤΗΝΟ και οταν λεω φτηνο εννοω ΦΤΗΝΟ. Κατι προσωρινο δηλαδη μεχρι να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ.. Υπαρχει εδω στο σαιτ καποιο μερος που μπορω να ψαξω για μεταχειρισμενα? Αν οχι μπορειτε να μου κανετε λινκ καποια λαπτοπ η νοτεμπουκ για περιοχη θεσσαλονικης σε καλη τιμη? Με ενδιαφερει πιο πολυ να ανοιγει σελιδες,να μπορω να δω καμια ταινια/σειρα τετοια πραγματα. Δεν θα με πειραζε αν ανοιγε και κανα παιχνιδακι,αλλα δεν ειναι απαραιτητο,εξαλλου ουτε και το παλιο μου notebook ανοιγε παιχνιδια Ευχαριστω πολυ!
panosno1com Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κατι προσωρινο δηλαδη μεχρι να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ.. ποτε θα αγορασεις το καινουριο;μηπως δε σε συμφερει καν η σκεψη που εκανες ! Τι θα το κανεις το παλιο; εξαλλου για λειτουργικο μεταχειρισμενο κανα 150ρι ευρω δε θα θες ;!
laptop_man Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/p-laptops/ Ψάξε και μετά ρώτα. Θα βρεις. Υ.Γ. Άμα δεν ξέρεις τον πωλητή,ούτε κάποιος απ´ τους φίλους σου εδω μέσα,μην κάνεις καμια μλκια και στείλεις λ7 πριν....
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.. Να σας απαντησω και εγω τωρα.. Το καινουριο θα το αγορασω τον σεπτεμβρη μαλλον ισως και αργοτερα,θελω κατι φτηνο και λειτουργικο ναι. Οσο για την πληρωμη,για αυτο και ψαχνω μονο απο θεσσαλονικη,η πληρωμη θα γινει επιτοπου μολις δω το λαπτοπ/νετμπουκ και τσεκαρω αν δουλευει καλα,θα δωσω τα χρηματα στο χερι,οχι μεσω αποστολης,δεν το εχω κανει ποτε και δεν το εμπιστευομαι. Και ευχαριστω για το λινκ,εψαξα αλλα δεν βρηκα..
magdalhnh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλημέρα. Υπάρχει ένα στην Θεσσαλονίκη. http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/75667-fujitsu-siemens-amilo-pi-2540/
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν παίρνω ποσοστά,έ;,καλή τιμή το κόβω.Αν μάλιστα κρατάει κι η μπαταρία του,είναι κελεπούρι. Μαγδαληνή,θα τα πούμε μετά...lol
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δεν παίρνω ποσοστά,έ;,καλή τιμή το κόβω.Αν μάλιστα κρατάει κι η μπαταρία του,είναι κελεπούρι. Μαγδαληνή,θα τα πούμε μετά...lol Για ποιο μιλας?
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 >http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/75667-fujitsu-siemens-amilo-pi-2540/
magdalhnh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 laptop_man το θέμα είναι να πάρω και εγώ ποσοστά χαχαχα, γιατί δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο που το πουλάει.
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πολλοί μαζευτήκαμε... Λέω να σας εκχωρήσω το μερίδιό μου να το πιείτε μπύρες.
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Για αυτο τι πιστευετε? http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/74025-advent-4211-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B5%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE/
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μετά από κανα τριάρι χρόνια "χάνει" τους controllers των δίσκων...
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μετά από κανα τριάρι χρόνια "χάνει" τους controllers των δίσκων... δηλαδη? xD
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σταματάει να αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο και την υποδοχή της κάρτας επέκτασης. Δύο τέτοια ως τώρα έχουν πέσει στα χέρια μου με το ίδιο πρόβλημα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Σταματάει να αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο και την υποδοχή της κάρτας επέκτασης. Δύο τέτοια ως τώρα έχουν πέσει στα χέρια μου με το ίδιο πρόβλημα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Κατα τα αλλα πως σου φαινεται? Επειδη το σκεφτομαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα