Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Χαλασε το notebook μου και ψαχνω για καποιο μεταχειρισμενο λαπτοπ η notebook ΦΤΗΝΟ και οταν λεω φτηνο εννοω ΦΤΗΝΟ. Κατι προσωρινο δηλαδη μεχρι να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ..

Υπαρχει εδω στο σαιτ καποιο μερος που μπορω να ψαξω για μεταχειρισμενα? Αν οχι μπορειτε να μου κανετε λινκ καποια λαπτοπ η νοτεμπουκ για περιοχη θεσσαλονικης σε καλη τιμη?

Με ενδιαφερει πιο πολυ να ανοιγει σελιδες,να μπορω να δω καμια ταινια/σειρα τετοια πραγματα. Δεν θα με πειραζε αν ανοιγε και κανα παιχνιδακι,αλλα δεν ειναι απαραιτητο,εξαλλου ουτε και το παλιο μου notebook ανοιγε παιχνιδια :P

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
Κατι προσωρινο δηλαδη μεχρι να αγορασω ενα καινουριο λαπτοπ..

ποτε θα αγορασεις το καινουριο;μηπως δε σε συμφερει καν η σκεψη που εκανες ! Τι θα το κανεις το παλιο; εξαλλου για λειτουργικο μεταχειρισμενο κανα 150ρι ευρω δε θα θες ;!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..

Να σας απαντησω και εγω τωρα..

Το καινουριο θα το αγορασω τον σεπτεμβρη μαλλον ισως και αργοτερα,θελω κατι φτηνο και λειτουργικο ναι.

Οσο για την πληρωμη,για αυτο και ψαχνω μονο απο θεσσαλονικη,η πληρωμη θα γινει επιτοπου μολις δω το λαπτοπ/νετμπουκ και τσεκαρω αν δουλευει καλα,θα δωσω τα χρηματα στο χερι,οχι μεσω αποστολης,δεν το εχω κανει ποτε και δεν το εμπιστευομαι.

Και ευχαριστω για το λινκ,εψαξα αλλα δεν βρηκα..

Δημοσ.

Δεν παίρνω ποσοστά,έ;,καλή τιμή το κόβω.Αν μάλιστα κρατάει κι η μπαταρία του,είναι κελεπούρι.

Μαγδαληνή,θα τα πούμε μετά...lol

Δημοσ.

Δεν παίρνω ποσοστά,έ;,καλή τιμή το κόβω.Αν μάλιστα κρατάει κι η μπαταρία του,είναι κελεπούρι.

Μαγδαληνή,θα τα πούμε μετά...lol

Για ποιο μιλας?

Δημοσ.

laptop_man το θέμα είναι να πάρω και εγώ ποσοστά χαχαχα, γιατί δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο που το πουλάει.

Δημοσ.

Σταματάει να αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο και την υποδοχή της κάρτας επέκτασης.

Δύο τέτοια ως τώρα έχουν πέσει στα χέρια μου με το ίδιο πρόβλημα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα.:P

Δημοσ.

Σταματάει να αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο και την υποδοχή της κάρτας επέκτασης.

Δύο τέτοια ως τώρα έχουν πέσει στα χέρια μου με το ίδιο πρόβλημα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα.:P

Κατα τα αλλα πως σου φαινεται? Επειδη το σκεφτομαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...