nemesiskp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 παιδια εγω αυτα τα ηχεια τα ζ506 τα εχω ενα χρονο αλλα δεν μου εβγαλαν ακομα πρωβλημμα εβαλα και μια καρτα ηχου ασους αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος με το surround τα πλαΊνα δεν ακουγονται δηλαδη ο ηχος οταν παιζει το πλαϊνο ακουγετε το μπροστα εχει κανεις αλλος τετοιο πρωβλημμα? δηλαδη δεν ξερω τι γινεται τα πλαΊνα δεν ακουγονται σε παιχνιδι εχω πρωβλημμα? μηπως καποια ρυθμηση πανω στην ασους πρεπει να κανω? ξερει κανεις? asous xonar ds 7.1 αυτη ειναι η καρτουλα Επισης,οταν ακους μουσικη ο σωστος ηχος ειναι 2,1 και οχι να παιζουν ολα τα ηχεια που εχεις,οσα και να ειναι αυτα.Πολλα ατομα-μην πω το 90% αυτων που αγοραζουν τετοιας κατηγοριας ηχεια-ακουνε την μουσικη τους σε 5,1 γιατι λενε οτι γεμιζει το χωρο και ακουγεται πιο ωραια.Κατι τετοιο ασφαλως ειναι λαθος,αλλα δεν βαζουν μυαλο οτι και να τους λες. Για τα παιχνιδια παλι που λες,με τι εχεις συνδεσει τα ηχεια;Οπτικη ινα ή καρφια;Αν τα εχεις βαλει με οπτικη τοτε νομιζω σωστα δεν σου παιζουν ολα μαζι(δλδ 5,1) γιατι τα παιχνιδια νομιζω οτι δεν εχουν ψηφιακο 5,1(οτπικη ινα),αλλα μονο αναλογικο(καρφια).Γιατι και σε εμενα που εχω συνδεσει το Pc με οπτικη ινα στον ενισχυτη,στα παιχνιδια δεν εχω 5,1.Οποτε αναγκαστικα,για τα παιχνιδια τουλαχιστον ,πρεπει να τα συνδεσεις με καρφια. Αν παλι τα εχεις με καρφια,τοτε κανε τις ρυθμισεις που σου ειπε ο poulinos.
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 για το 5.1 στην μουσικη πιο παλια πχ υπηρχε plugin πχ για το winamp το οποιο ενω κανονικα η μουσικη επαιζε 2.1 εσυ εκανες κατι σαν mirroring των Left,right back με τα left right front.δηλαδη οτι επαιζαν τα 2 ακριβως το ιδιο ανα ηχειο επαιζαν και τα αλλα 2.σαν ενα club πχ που απλα εχει παραπανω ηχεια.ετσι μπορουσες να ακους σαν 2.1 απλα επειδη επαιζαν ολα τα ηχεια ειχες πιο δυνατο ηχο.ποιο ποιοτικο οχι μια που στην πραξη 2.1 ακουγες παλι .ηταν σαν να ειχες καρτα 2.1 ηχου και να ειχες βαλει με διακλαδωτη 2 καρφια σε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα