Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειπα συγκεκριμενα για σενα αλλα γενικοτερα.οπως το ειπες 80 ευρω κανουν.με 80 ευρω σοβαρο ηχειο δεν θα παρεις ποτε και το ξερεις.αν τα βαλεις στο τερμα παρολο που πανε το πιο πιθανο ειναι να τα χαλασεις οπως γινεται με ολα τα ηχεια.ολοι τα πανε στο τερμα εχουν και τα παντα στο τερμα απο το τραγουδι μεχρι οτιδηποτε αλλο και τα ηχεια game over.τωρα αν ο αλλος βαζει και το woofer Μονο του στο τερμα δεν το βρισκω παραλογο.μην ζηταμε παραλογα πραγματα απο ηχεια 80 ευρω.καταρχην αμα τα πας στο τερμα δεν θα καλαταβαινεις τι ακους περα απο ενα χαλια ντουπ ντουπ τελειως παραμορφωμενο.μπορει και απλα να ετυχες σε προβληματικο ηχειο αλλα οπως ειπα δεν παει συγκεκριμενα το post αλλα γενικοτερα.

Το φιλαράκι μου εχει κάτι 5.1 παλιά ειναι και εδώ και 4 χρόνια όλο τέρμα τα παίζει,κάποιο πρόβλημα δεν έχει!!! Στον άλλον Πάλι τα εχει 3 χρόνια από 5.1 ειναι τώρα 3.1 το παιδί κάθεται 4 ώρες τον χρόνο στο pc!! Δώρο του τα,πήρανε,ούτε μουσική ακούει ούτε τίποτα!!! Τα ηχεία ζήτημα να έχουν δουλέψει στο 20% για 40 ώρες συνολικά και κάηκαν 2 ηχεια!! Κατηγορία 80 ευρώ και των.δύο!!!

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φιλαράκι μου εχει κάτι 5.1 παλιά ειναι και εδώ και 4 χρόνια όλο τέρμα τα παίζει,κάποιο πρόβλημα δεν έχει!!! Στον άλλον Πάλι τα εχει 3 χρόνια από 5.1 ειναι τώρα 3.1 το παιδί κάθεται 4 ώρες τον χρόνο στο pc!! Δώρο του τα,πήρανε,ούτε μουσική ακούει ούτε τίποτα!!! Τα ηχεία ζήτημα να έχουν δουλέψει στο 20% για 40 ώρες συνολικά και κάηκαν 2 ηχεια!! Κατηγορία 80 ευρώ και των.δύο!!!

Και να προσθέσω ότι επειδή έκαναν 80ε δεν δικαιολογεί να καίγονται με το παραμικρό. Έχω ένα set της Hercules που πριν πάρω τα logitech έπαιζαν σχεδόν στο φούλ (+ τα κομμάτια με Bass https://www.youtube.com/results?search_query=bass+test&oq=bass+test&gs_l=youtube-reduced.3..35i39l2j0l2.4490.6490.0.6802.9.9.0.0.0.0.199.1279.1j8.9.0...0.0...1ac.fC0Y_ZdUPSU που τσιτώνουν άγρια τα sub) και στο sub πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε.

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ ακούω λαϊκά,πόσο μπάσο να χουν? Μα για αυτό παίρνεις 2.1 να χεις και το γουφερακι σου να ακουγιεται ωραία το.μπάσο! Δεν καταλάβαινω το.σκεπτικό σας! Παίρνεις ηχεία για να τα αφήσειΣ να σαπίσουν?? Υποστηρίζεται πωΣ ο κατανάλωτης κάνει λΆθος χρήση και ότι οι εταιρείες ειναι οκ..αφού φτιάχνουν ηχεία με 80 ευρώ εάν ο κατανάλωτης τα πάει στο 60% θα καούν!! Ειναι λάθος κίνηση του κατανάλωτη που δεν έδωσε 400 ευρώ να πάρει.ηχεία και έδωσε 80 για να ακούει δυνατά την μουσική και όχι της εταιρείας που φτιάχνει ελάττωματικα προϊόντα!!

Δημοσ.

Συγνωμη,βαζετε κομματια μπασ σαν τα παρπαανω απο το youtube;Δεν παιζει να υπαρχει χειροτερο πραγμα για τα ηχεια.

Όπως γράφω και παραπάνω τα έβαλα στα Hercules και όμως δεν έπαθαν τίποτα. Πάλι καλά που έχει καλό support η logi αλλιώς θα είχε πτωχεύσει (που λέει ο λόγος). Τέλος πάντων θα περιμένω λίγες μέρες να δω κατά πόσο θα αντέξουν ακόμα (γιατί όπως γράφω σε προηγούμενο post δεν ακούγεται αρκετά το τρίξιμο αυτή τη φορά) και θα επικοινωνήσω μαζί τους για RMA (ξανά). Να αναφέρω επίσης πως δεν είναι φυσιολογικό να ακούγεται βουητό όταν τα ηχεία παίζουν στη μέση και δεν υπάρχει παραμόρφωση σύμφωνα με αυτά που μου έλεγαν στα κεντρικά της logitech την προηγούμενη φορά που και πάλι είχα σχεδόν το ίδιο θέμα. Και εννοείτε πως αν μου παρουσίαζαν παρόμοιο πρόβλημα να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για νέα αντικατάσταση. Όλα αυτά τα συζητούσα με τον τεχνικό (?) στην Ελληνική ligitech την μέρα που κανονίζαμε την παραλαβή του νέου set.

Προσωπικά εγώ ακούω λαϊκά,πόσο μπάσο να χουν? Μα για αυτό παίρνεις 2.1 να χεις και το γουφερακι σου να ακουγιεται ωραία το.μπάσο! Δεν καταλάβαινω το.σκεπτικό σας! Παίρνεις ηχεία για να τα αφήσειΣ να σαπίσουν?? Υποστηρίζεται πωΣ ο κατανάλωτης κάνει λΆθος χρήση και ότι οι εταιρείες ειναι οκ..αφού φτιάχνουν ηχεία με 80 ευρώ εάν ο κατανάλωτης τα πάει στο 60% θα καούν!! Ειναι λάθος κίνηση του κατανάλωτη που δεν έδωσε 400 ευρώ να πάρει.ηχεία και έδωσε 80 για να ακούει δυνατά την μουσική και όχι της εταιρείας που φτιάχνει ελάττωματικα προϊόντα!!

Όπως γράφω και παραπάνω πάλι καλά που έχουν καλο support, είναι και αυτό μια παρηγοριά :P

Δημοσ.

Όπως γράφω και παραπάνω τα έβαλα στα Hercules και όμως δεν έπαθαν τίποτα. Πάλι καλά που έχει καλό support η logi αλλιώς θα είχε πτωχεύσει (που λέει ο λόγος). Τέλος πάντων θα περιμένω λίγες μέρες να δω κατά πόσο θα αντέξουν ακόμα (γιατί όπως γράφω σε προηγούμενο post δεν ακούγεται αρκετά το τρίξιμο αυτή τη φορά) και θα επικοινωνήσω μαζί τους για RMA (ξανά). Να αναφέρω επίσης πως δεν είναι φυσιολογικό να ακούγεται βουητό όταν τα ηχεία παίζουν στη μέση και δεν υπάρχει παραμόρφωση σύμφωνα με αυτά που μου έλεγαν στα κεντρικά της logitech την προηγούμενη φορά που και πάλι είχα σχεδόν το ίδιο θέμα. Και εννοείτε πως αν μου παρουσίαζαν παρόμοιο πρόβλημα να επικοινωνήσω ξανά μαζί τους για νέα αντικατάσταση. Όλα αυτά τα συζητούσα με τον τεχνικό (?) στην Ελληνική ligitech την μέρα που κανονίζαμε την παραλαβή του νέου set.

Όπως γράφω και παραπάνω πάλι καλά που έχουν καλο support, είναι και αυτό μια παρηγοριά :P

Ναι ρε Ασπιδα εντάξει έχουν καλό support αλλά τι θα γίνει; Όλο Rma θα κάνεις; Και θα σου στέλνουν πάλι προβληματικό;

Δημοσ.

Ενα αμαξι μπορει να το πας κοφτες συνεχεια και να μην παθει τιποτα.Αυτο σημαινει οτι θα παει και ενα αλλο ετσι χωρις να παθει τιποτα;Το οτι αντεξανε τα Hercules δεν μου λεει τιποτα.

Πρεπει να καταλαβετε οτι τα ηχεια εχουν καποιο οριο και αυτο δεν ειναι το 100% του πανελ της Logitech.Εγω παλια ειχα τα χ230 της Logitech και πανω απο 60% ο ηχος ητανε αθλιος.Δεν ειπα πουθενα να αφησετε τα ηχεια να σαπισουν,αλλα να ακουτε μεχρι καποιο οριο.Το οτι δεν σας καλυπτει το οριο των ηχειων σας και θελετε παραπανω απο το 60% ας πουμε,τοτε θελετε αλλα,πιο ακριβα ηχεια.

Αυτην την στιγμη εχω ακριβα ηχεια με ενισχυτες και αλλα τετοια.Οταν ακουω "τερμα" μουσικη τον ενισχυτη το βαζω στο 42 αντε δυσκολα 45 απο τα 76 που ειναι το μαξ.Αυτο σημαινει σχεδον 2.5/4,δηλαδη λιγο πανω απο 50 τα 100.Παραπανω ο ηχος ειναι χαλια και ψαλιδιζει τις συχνοτητες αντι να βγαζει μουσικη.Ε αμα εγω ειμαι καφρος και νομιζω οτι επειδη ανεβαινει η ενταση,ακουω σωστα μουσικη,τοτε αμα σκισω το ηχειο δεν θα φταει η εταιρεια που βγαζει μουφα ηχεια.

Αυτο πιστευω οτι κανετε στα logi.Τα ηχεια αυτης της κατηγοριας ειναι βαβουρα ολε.Δηλαδη βγαζουν ενταση ενταση ενταση και ακουγεσε 10 τετραγωνα παρακατω.Οποτε οσο ανεβαζετε ενταση νομιζεται οτι δεν υπαρχει προβλημα,ομως στην πραγματικοτητα τα ηχεια εχουν ξεπερασει κατα πολυ το οριο τους οποτε τα σκιζετε.Το οτι το αφτι σας δεν ακουει την παραμορφωση και το τσιριγμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κιολας.

Δημοσ.

Ενα αμαξι μπορει να το πας κοφτες συνεχεια και να μην παθει τιποτα.Αυτο σημαινει οτι θα παει και ενα αλλο ετσι χωρις να παθει τιποτα;Το οτι αντεξανε τα Hercules δεν μου λεει τιποτα.

Πρεπει να καταλαβετε οτι τα ηχεια εχουν καποιο οριο και αυτο δεν ειναι το 100% του πανελ της Logitech.Εγω παλια ειχα τα χ230 της Logitech και πανω απο 60% ο ηχος ητανε αθλιος.Δεν ειπα πουθενα να αφησετε τα ηχεια να σαπισουν,αλλα να ακουτε μεχρι καποιο οριο.Το οτι δεν σας καλυπτει το οριο των ηχειων σας και θελετε παραπανω απο το 60% ας πουμε,τοτε θελετε αλλα,πιο ακριβα ηχεια.

Αυτην την στιγμη εχω ακριβα ηχεια με ενισχυτες και αλλα τετοια.Οταν ακουω "τερμα" μουσικη τον ενισχυτη το βαζω στο 42 αντε δυσκολα 45 απο τα 76 που ειναι το μαξ.Αυτο σημαινει σχεδον 2.5/4,δηλαδη λιγο πανω απο 50 τα 100.Παραπανω ο ηχος ειναι χαλια και ψαλιδιζει τις συχνοτητες αντι να βγαζει μουσικη.Ε αμα εγω ειμαι καφρος και νομιζω οτι επειδη ανεβαινει η ενταση,ακουω σωστα μουσικη,τοτε αμα σκισω το ηχειο δεν θα φταει η εταιρεια που βγαζει μουφα ηχεια.

Αυτο πιστευω οτι κανετε στα logi.Τα ηχεια αυτης της κατηγοριας ειναι βαβουρα ολε.Δηλαδη βγαζουν ενταση ενταση ενταση και ακουγεσε 10 τετραγωνα παρακατω.Οποτε οσο ανεβαζετε ενταση νομιζεται οτι δεν υπαρχει προβλημα,ομως στην πραγματικοτητα τα ηχεια εχουν ξεπερασει κατα πολυ το οριο τους οποτε τα σκιζετε.Το οτι το αφτι σας δεν ακουει την παραμορφωση και το τσιριγμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κιολας.

Και σου ξαναλέω τα 2α Ζ323 τα δικά μου,το γουφερ σταθερά πάντα στο 50-40% και τα ηχεία σπάνια να τα πήγα μέχρι την μέση και αυτό για 1-2 λεπτά,κακή χρήση το λες αυτό;

Δημοσ.

Δεν εχω ακουσει ποτε τα συγκεκριμενα οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για καλη ή μη χρηση.Εννοειται οτι παντα υπαρχει και η πιθανοτητα ελατωματικου προιοντος,οποτε εκει ειναι καθαρα θεμα εταιρειας.

Επισης κατι που ξεχασα να πω πριν.Σεβαστειτε το ποσο που δωσατε για τα ηχεια σας και μην βαζετε bass test τραγουδια απο το youtube.

Δημοσ.

Τα ιδια εχει παθει και ενας φιλος μου με ενα μικρης κατηγοριας 2.1 της logi.Απο την αρχη στα τερματα.Ρε θα το χαλασεις,ρε δεν ειναι για πολλα πολλα.Αυτος τιποτα.Μουσικη,ταινιες τερμα.Ε φανταστειτε τι επαθε;Εσκισε το woofer(ο θεος να το κανει),κυριολεκτικα!!!!Γυρω γυρω εκει που εφαρμοζει το πηνειο,ανοιξε ενα σκισιματακι,οποτε στα δυνατα τριζει αβερτα.

Αμα δεν γνωριζετε τις δυνατοτητες των ηχειων που εχετε παρει μετα δεν φταινε αυτα.

αν συμπερανω απο το ποσα ηχεια εχω δει χαλασμενα απο μπασα ενω αντιθετα ακουω δυνατα μουσικι και δεν εχω χαλασει ποτε ηχειο καταλαβαινω τι κανει ο καθενας και καταστρεφει το ηχειο.το μπασο στο τερμα απλα για να ακουγεται ενα ντουπ το οποιο ποιοτικα ειναι χαλια αλλα ο αλλος δεν το καταλαβαινει.συμφωνω μαζι σου σε ολα.με 80 ευρω 2.1 μου ακουγεται αστειο Indeed ακομα και Logi να ειναι.

οτι αντεξαν δεν σημαινει κατι.μπορει αυτα που πηρε να αντεξαν αλλα ο ηχος του να ειναι 10 φορες χειροτερος απο καποια αλλα των 80 ευρω.οποτε εκει αντι να δωσουν κατι ποιοτικο απλα τα 80 ευρω πηγαν σε κατι που απλα αντεχει.οπως και με ακουστικα ψειρες κατα καιρους.ουτε ευαισθησια ουτε τιποτα τα βαζεις να δουλεψουν οσο να νε παραμορφωνουν αλλα δεν χαλανε.ο ηχος ακομα και στο 10 τις 100 για πεταμα

Και να προσθέσω ότι επειδή έκαναν 80ε δεν δικαιολογεί να καίγονται με το παραμικρό. Έχω ένα set της Hercules που πριν πάρω τα logitech έπαιζαν σχεδόν στο φούλ (+ τα κομμάτια με Bass https://www.youtube....1ac.fC0Y_ZdUPSU που τσιτώνουν άγρια τα sub) και στο sub πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε.

2-3 ζευγαρια διαφορετικα πηρα Logitech και αλλα 2 ο bro ποτε δεν χαλασε κανενα.αμα καποιος δεν μπορει να χειριστει αυτα που παιρνει ας παρει πολυ μεγαλυτερα σε watt να μην εχει θεμα αν νομιζει οτι ενα woofer πχ των 20 watt θα κανει σπιτι να τρεμεις.

Συγνωμη,βαζετε κομματια μπασ σαν τα παρπαανω απο το youtube;Δεν παιζει να υπαρχει χειροτερο πραγμα για τα ηχεια.

και παιζει να ειναι ανοιχτο κανα equalizer και τα μπασα απο εκει στο τερμα.

οπως το ειπες να εχεις το γουφερακι και να ακους ωραια το μπασο.οχι να θες να σπασουν τα τζαμια απο ενα τετοιο woofer.περα απο το να τυχει ελλατωματικο πρεπει να γνωριζεις τι ορια εχει αυτο που πηρες.αν θες καλο ηχο οπως οταν θες και καλα γραφικα ναι θα σκασεις 400 ευρω.

απλα δεν καταλαβαινουν τον αθλιο ηχο.σαν μερικους στα αμαξια βαραει το αμαξι δεν ακουγεται καν τραγουδι αλλα ο αλλος χαιρεται που απλα βαραει.δεν εχουν καταλαβει οτι επειδη παει 100 δεν το πας και οτι απλα κοντα στο τερμα ο ηχος θα ειναι μαυρο χαλι.ηχειο που παιζει κοντα στο τερμα απλα δνε βγαζει σωστο ηχο.

οπως ειπε ο φιλος αμαξι που παιζει κοφτες δεν σημαινει οτι θα παιζει για παντα η οτι πρεπει να δουλευει εκει.

Και σου ξαναλέω τα 2α Ζ323 τα δικά μου,το γουφερ σταθερά πάντα στο 50-40% και τα ηχεία σπάνια να τα πήγα μέχρι την μέση και αυτό για 1-2 λεπτά,κακή χρήση το λες αυτό;

εσενα μπορει να ετυχε το κομματι.οκ δεν ειναι παραξενο το να επεσες πραγματι σε ελλατωματικο κομματι.

• Like 1
Δημοσ.

Μαγκες εχω και εγω τα logitech z506. Το γουφερ το εχω μονιμα στο 60% περιπου αλλα τα ηχεια δεν τα εχω ανοιξει ποτε πανω απο 30% και ο λογος ειναι απλος. Προσφατα πηγα σε εναν ορυλα για να μου ξεβουλωσει τα αυτια. Επισεις μου εκανε κατι τεστ στα αυτια μου για να ελενξει την ακοη μου. Μου βρηκε οτι απο το δεξι δεν ακουω τοσο καλα και οτι με τα χρονια θα επιδεινωθει αν συνεχισω ακουω δυνατα μουσικη ( Ναι τοσα χρονια ακουγα δυνατα μουσικη και οταν λεω δυνατα εννοω οχι τερμα απλα δυνατα)

Μετα πιασαμε κουβεντα για περι υπολογιστων και φυσικα περι ηχειων. (τοτε θυμαμαι τα ειχα παραγγιλει αλλα δεν μου ειχαν ερθει ακομα) . Του ανεφερα τα ηχεια που αγορασα και του ειπα πως τα περιμενω πως και πως. Μου ειπε για την ενταση. ΄΄ΠΟΤΕ δεν πρεπει να ακους δυνατα μουσικη΄΄ μου απαντησε. ΄΄Δεν εχεις ιδεα τι ζημια κανεις στα αυτια σου΄΄ . Μου ειπε οτι αν συνεχισω να ακουω δυνατα μουσικη μεχρι και να κουφαθω παιζει...

Να τονισω οτι δεν δουλευα σε κανενα κλαμπ ουτε σε καποια δουλεια που να εχει δυνατους θορυβους. Παρα μονο ακουγα στον υπολογιστη δυνατα μουσικη.

Απο τοτε παντα ακουω σε χαμηλη ενταση οτιδηποτε ακουω.

Οποτε στην τελικη μην καθεστε και σκατε αν ακουγονται δυνατα η οχι. Μπορει και να κανεις ευκολα ανεπανορθωτη ζημια στα αυτια σου.

Δημοσ.

το woofer ειναι πολυ μου φαινεται στο 60 τις 100.

το τεστ στα αυτια ειναι ακουογραφημα.στην ουσια σου βαζει στα ακουστικα να ακουσεις διαφορες συχνοτητες και σου λεει καθε φορα που ακουσεις μια πατα το κουμπι για να δει ποιες συχνοτητες και κατα ποσο τις ακουει το καθε αυτι σου.

το χειροτερο απο ολα δεν ειναι η μουσικη απο τα ηχεια αλλα ειτε τα club ειτε η εργασια σε περιβαλλον με πολυ θορυβο και πολυ χαλια επισης οταν ακουμε μουσικη σε ακουστικα.συνηθως αν το εχεις δυνατα τα αυτια βουηζουν μετα.πολλα walkman,kinhta κτλ εχουν το avls που ειναι automatic volume limiter system δηλαδη σου βαζουν τον ηχο σε τετοια σταθμη που υποτιθεται οτι δεν κανεις ζημια στα αυτια.βεβαια ολοι το απενεργοποιουν βεβαια.

σε καποιες συσκευες ειχε μπει οριο απο τον κατασκευαστη αλλα ειτε το παρακαμπτεις κανονικα μεσα απο το μενου ειτε μετα απο παραπονα απενεργοποιειται με firmware.

βεβαια υπαρχουν και αλλοι λογοι εκτος απο την μουσικη οπως αρρωστιες η χτυπηματα στα αυτια μεχρι και περιπτωσεις απο καταδυσεις που παθαινουν βαροτραυματα.αλλα ναι η μουσικη ειναι ενα μεγαλο θεμα.

και γενικως οι νεες γενιες εχουν μεγαλυτερο προβλημα που ακουνε τρελα δυνατα μουσικη στα ακουστικα

σε πρωτο σταδιο συνηθως χανεις συχνοτητες σε αλλα σταδια ακους πιο χαμηλα δεν ακους καλα κτλ κτλ.ειμαστε λιγο off topic αλλα οκ.θα ηταν ενα ενδιαφερον θεμα αυτο.

Δημοσ.

παιδια εγω αυτα τα ηχεια τα ζ506 τα εχω ενα χρονο αλλα δεν μου εβγαλαν ακομα πρωβλημμα εβαλα και μια καρτα ηχου ασους αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος με το surround τα πλαΊνα δεν ακουγονται δηλαδη ο ηχος οταν παιζει το πλαϊνο ακουγετε το μπροστα εχει κανεις αλλος τετοιο πρωβλημμα? δηλαδη δεν ξερω τι γινεται τα πλαΊνα δεν ακουγονται σε παιχνιδι εχω πρωβλημμα? μηπως καποια ρυθμηση πανω στην ασους πρεπει να κανω? ξερει κανεις?

asous xonar ds 7.1 αυτη ειναι η καρτουλα

Δημοσ.

το woofer ειναι πολυ μου φαινεται στο 60 τις 100.

το τεστ στα αυτια ειναι ακουογραφημα.στην ουσια σου βαζει στα ακουστικα να ακουσεις διαφορες συχνοτητες και σου λεει καθε φορα που ακουσεις μια πατα το κουμπι για να δει ποιες συχνοτητες και κατα ποσο τις ακουει το καθε αυτι σου.

το χειροτερο απο ολα δεν ειναι η μουσικη απο τα ηχεια αλλα ειτε τα club ειτε η εργασια σε περιβαλλον με πολυ θορυβο και πολυ χαλια επισης οταν ακουμε μουσικη σε ακουστικα.συνηθως αν το εχεις δυνατα τα αυτια βουηζουν μετα.πολλα walkman,kinhta κτλ εχουν το avls που ειναι automatic volume limiter system δηλαδη σου βαζουν τον ηχο σε τετοια σταθμη που υποτιθεται οτι δεν κανεις ζημια στα αυτια.βεβαια ολοι το απενεργοποιουν βεβαια.

σε καποιες συσκευες ειχε μπει οριο απο τον κατασκευαστη αλλα ειτε το παρακαμπτεις κανονικα μεσα απο το μενου ειτε μετα απο παραπονα απενεργοποιειται με firmware.

βεβαια υπαρχουν και αλλοι λογοι εκτος απο την μουσικη οπως αρρωστιες η χτυπηματα στα αυτια μεχρι και περιπτωσεις απο καταδυσεις που παθαινουν βαροτραυματα.αλλα ναι η μουσικη ειναι ενα μεγαλο θεμα.

και γενικως οι νεες γενιες εχουν μεγαλυτερο προβλημα που ακουνε τρελα δυνατα μουσικη στα ακουστικα

σε πρωτο σταδιο συνηθως χανεις συχνοτητες σε αλλα σταδια ακους πιο χαμηλα δεν ακους καλα κτλ κτλ.ειμαστε λιγο off topic αλλα οκ.θα ηταν ενα ενδιαφερον θεμα αυτο.

Ναι εχεις δικιο. Αυτο ακριβως μου εκανε με το κουμπι. Απλα το λεω γιατι ολοι καθομαστε και ανχωνομαστε αν ακουγονται δυνατα τα ηχεια δινουμε ενα σωρο λεφτα σε εξοπλισμο, και δεν καταλαβαινουμε οτι κανουμε πολυ κακο στον εαυτο μας.

Btw 40.656 μηνύματα? OMG! Τερας γνωσεων πρεπει να εισαι!

Δημοσ.

αν εχεις ορεξη μπορεις να ανοιξεις κανα τετοιο θεμα στο μπλα μπλα.θα αξιζε να το συζητησουμε εκει αφου ειναι και θεμα υγειας.

παιδια εγω αυτα τα ηχεια τα ζ506 τα εχω ενα χρονο αλλα δεν μου εβγαλαν ακομα πρωβλημμα εβαλα και μια καρτα ηχου ασους αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος με το surround τα πλαΊνα δεν ακουγονται δηλαδη ο ηχος οταν παιζει το πλαϊνο ακουγετε το μπροστα εχει κανεις αλλος τετοιο πρωβλημμα? δηλαδη δεν ξερω τι γινεται τα πλαΊνα δεν ακουγονται σε παιχνιδι εχω πρωβλημμα? μηπως καποια ρυθμηση πανω στην ασους πρεπει να κανω? ξερει κανεις?

asous xonar ds 7.1 αυτη ειναι η καρτουλα

a.Μεσα στα windows ρυθμισε να ειναι 5.1.επισης και στο παιχνιδι αλλιως αν τα διαβασει σαν 2.1 τοτε θα παιζουν μονο τα 2 ηχεια και οχι τα υπολοιπα.παντου να ειναι ρυθμισμενα σαν 5.1 και οχι 2.1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...