Aspidas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 μείωσε την ένταση στο sub και ξαναδες, ενδέχεται να είναι τα βερνίκια που ζεσταίνονται από τον ενισχυτή Οκ, λογικά δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό έτσι;
Aspidas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μπορώ να πω ότι μετά το στρώσιμο δεν έχω κάποιο θέμα . Συνεχίζει να ακούγεται ο ίδιος σπαστικός ήχος βέβαια αλλά όχι πάρα πολύ (προς το παρών). Για να καταλάβω το μικρό τρίξημο πρέπει να είμαι ακριβώς μπροστά ενώ παίζει το Sub. Στην περιπτωσή μου δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα αφού έχω το sub στο πάτωμα 1-2 μέτρα απόσταση από το pc. Αλλά αυτό το μικρό τρίξημο γιατί το κάνει? Να αρχίσω πάλι να ανησυχώ?
Aspidas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παλι τα σκισες? Όχι, ούτε το bass είχα πάνω από 50%, ούτε τερμάτισα !
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ακομα να καταλαβεις οτι τα ορια του ηχειου δεν εχουν καμια σχεση με τα ποσοστα που γραφει εκει?
qweRRr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Εγω έχω αλλάξει 2 Ζ323 και τα 2 μου έκαναν τον θόρυβο!!! Βαριέμαι να μπαίνω πάλι στην διαδικασία!! Το έχω το γουφερ Στο 30-40% κάτω στο πάτωμα (χωμένο μέσα μέσα) και δεν ακούγεται κάτι!! Καλές επιδόσεις κακή ποιότητα κατασκευής!!! Και ήθελα ν πάρω ακριβά Logitech αλλά δεν πιστεύω πωΣ θα τα προτιμήσω! Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Aspidas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ακομα να καταλαβεις οτι τα ορια του ηχειου δεν εχουν καμια σχεση με τα ποσοστα που γραφει εκει? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπήρχε παραμόρφωση πάντως στον ήχο. Και η ένταση ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, δεν νομίζω ότι φταίω εγώ πάλι Εγω έχω αλλάξει 2 Ζ323 και τα 2 μου έκαναν τον θόρυβο!!! Βαριέμαι να μπαίνω πάλι στην διαδικασία!! Το έχω το γουφερ Στο 30-40% κάτω στο πάτωμα (χωμένο μέσα μέσα) και δεν ακούγεται κάτι!! Καλές επιδόσεις κακή ποιότητα κατασκευής!!! Και ήθελα ν πάρω ακριβά Logitech αλλά δεν πιστεύω πωΣ θα τα προτιμήσω! Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Αν δω τις επόμενες μέρες ότι αυτός ο θόρυβος ακούγεται πιο δυνατά θα τους πάρω τηλέφωνο για επιστροφή και να μου στείλουν τα Ζ523, δεν αντέχω άλλο
qweRRr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Αν δω τις επόμενες μέρες ότι αυτός ο θόρυβος ακούγεται πιο δυνατά θα τους πάρω τηλέφωνο για επιστροφή και να μου στείλουν τα Ζ523, δεν αντέχω άλλο Ο θόρυβος θα μείνει ως έχει!
Aspidas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ο θόρυβος θα μείνει ως έχει! Τουλάχιστον να μην επιδεινωθεί. :/
nemesiskp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τουλάχιστον να μην επιδεινωθεί. :/ Αμα σου κανει τρηξιμο,με τον καιρο που θα ανοιξουν και αλλο,λυπαμαι που στο λεω αλλα θα επιδεινωθει. Βλεπω να φαλιριζει η logitech αμα συνεχιζετε να σκιζετε ηχεια με αυτον τον ρυθμο
vasi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μα καλά αγοράζεται παιδικά ηχεία 5.1, και θέλετε να έχουν το αποτέλεσμα των ακριβότερων-ποιοτικότερων για προσγειωθείτε λιγάκι ........
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 διαβασα το τοπικ και απειρα ατομα παραπονιουνται.μα κανεις δεν εχει καταλαβει οτι δεν ειναι ηχεια για να τιναξεις το δωματιο στον αερα.νομιζει ο κοσμος οτι με 300 ευρω θα παρει καποια ηχεια που θα σπανε τα τζαμια.αλλο τοσο οταν μιλαμε για ηχεια των 80 ευρω.τα βαζουν τερμα και μετα λενε γιατι χαλασαν.μου θυμιζει ηχεια εργοστασιου που τα εχουν στα αμαξια και πανε και τα βαζουν τερμα τα bass και τα χαλανε.τα ηχεια δεν ειναι ουτε για Professional use ουτε για να ακους στο τερμα.περα οτι η παραμορφωση θα γινει ενταση εκτος αν ο αλλος δεν καταλαβαινει τι ακουει οποτε το θεωρει φυσιολογικο αργα η γρηγορα θα γινει ζημια.οποιος θελει ηχο θα παει σε μεγαλυτερα ηχεια.αλλιως δεν θα υπηρχαν ηχεια με παραπανω λεφτα.και μην το βλεπουμε σαν επεξεργαστη το ηχειο.οκ η cpu επαιξε στα 4ghz αρα και το ηχειο θα αντεξει το διπλασιο.ειναι ανομοια πραγματα.ειναι σαν να λες οκ η cpu πηγε στην διπλη ταχυτητα ε ας παρω και ενα αμαξι που πιανει τα 200 να το κανω να παει 400.τα ηχεια ειναι ευαισθητα.αλλα η μεγαλη μου απορια ειναι παντα μια.για να καψεις τα ηχεια πρεπει να τα βαλεις τοσο δυνατα που ηδη απο πολυ πιο πριν ο ηχος θα εχει αλλιωθει.εκτος αν σας αρεσει τον ηχο να τον ακουτε χαλια οπως αυτοι που βαζουν 48 ηχεια στο αμαξι και τα πανε στο τερμα.
qweRRr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 διαβασα το τοπικ και απειρα ατομα παραπονιουνται.μα κανεις δεν εχει καταλαβει οτι δεν ειναι ηχεια για να τιναξεις το δωματιο στον αερα.νομιζει ο κοσμος οτι με 300 ευρω θα παρει καποια ηχεια που θα σπανε τα τζαμια.αλλο τοσο οταν μιλαμε για ηχεια των 80 ευρω.τα βαζουν τερμα και μετα λενε γιατι χαλασαν.μου θυμιζει ηχεια εργοστασιου που τα εχουν στα αμαξια και πανε και τα βαζουν τερμα τα bass και τα χαλανε.τα ηχεια δεν ειναι ουτε για Professional use ουτε για να ακους στο τερμα.περα οτι η παραμορφωση θα γινει ενταση εκτος αν ο αλλος δεν καταλαβαινει τι ακουει οποτε το θεωρει φυσιολογικο αργα η γρηγορα θα γινει ζημια.οποιος θελει ηχο θα παει σε μεγαλυτερα ηχεια.αλλιως δεν θα υπηρχαν ηχεια με παραπανω λεφτα.και μην το βλεπουμε σαν επεξεργαστη το ηχειο.οκ η cpu επαιξε στα 4ghz αρα και το ηχειο θα αντεξει το διπλασιο.ειναι ανομοια πραγματα.ειναι σαν να λες οκ η cpu πηγε στην διπλη ταχυτητα ε ας παρω και ενα αμαξι που πιανει τα 200 να το κανω να παει 400.τα ηχεια ειναι ευαισθητα.αλλα η μεγαλη μου απορια ειναι παντα μια.για να καψεις τα ηχεια πρεπει να τα βαλεις τοσο δυνατα που ηδη απο πολυ πιο πριν ο ηχος θα εχει αλλιωθει.εκτος αν σας αρεσει τον ηχο να τον ακουτε χαλια οπως αυτοι που βαζουν 48 ηχεια στο αμαξι και τα πανε στο τερμα. Τα 2α Ζ323 δεν τα έχω βάλει ποτέ πάνω από την μέση,ούτε το γουφερ!! Τα 1α τα είχα ανεβάσει αλλά όχι στο τέρμα,ο ήχος μια χαρά ακουγόταν! Καμία αλλοίωση!! Και στις δύο περιπτώσεις έχω θέμα με "buzz from subwoofer" .!!! Και δηλαδή με το σκεπτικό σου εάν θελω να κάνω ένα παρτακι σπίτι πρέπει να πάρω εξοπλισμόΣ μουσικής με ενισχυτές και τα ηχεία Π έχουν στο καρναβάλι??? Είσαι λάθος!!! 80 ευρώ κάνουνε ναι, ο κατασκευαστής μ λέει πάνε μέχρι εκεί ,μέχρι εκεί θα τα πάω!!! Με τα cpu πρεπει να υποθήκε το ανάποδο δεν θυμάμαι και Καλα!! Ειναι στα 3.3 από εργοστάσιο να τον πας στα 2 για να μην σου καεί!!
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα 2α Ζ323 δεν τα έχω βάλει ποτέ πάνω από την μέση,ούτε το γουφερ!! Τα 1α τα είχα ανεβάσει αλλά όχι στο τέρμα,ο ήχος μια χαρά ακουγόταν! Καμία αλλοίωση!! Και στις δύο περιπτώσεις έχω θέμα με "buzz from subwoofer" .!!! Και δηλαδή με το σκεπτικό σου εάν θελω να κάνω ένα παρτακι σπίτι πρέπει να πάρω εξοπλισμόΣ μουσικής με ενισχυτές και τα ηχεία Π έχουν στο καρναβάλι??? Είσαι λάθος!!! 80 ευρώ κάνουνε ναι, ο κατασκευαστής μ λέει πάνε μέχρι εκεί ,μέχρι εκεί θα τα πάω!!! Με τα cpu πρεπει να υποθήκε το ανάποδο δεν θυμάμαι και Καλα!! Ειναι στα 3.3 από εργοστάσιο να τον πας στα 2 για να μην σου καεί!! δεν ειπα συγκεκριμενα για σενα αλλα γενικοτερα.οπως το ειπες 80 ευρω κανουν.με 80 ευρω σοβαρο ηχειο δεν θα παρεις ποτε και το ξερεις.αν τα βαλεις στο τερμα παρολο που πανε το πιο πιθανο ειναι να τα χαλασεις οπως γινεται με ολα τα ηχεια.ολοι τα πανε στο τερμα εχουν και τα παντα στο τερμα απο το τραγουδι μεχρι οτιδηποτε αλλο και τα ηχεια game over.τωρα αν ο αλλος βαζει και το woofer Μονο του στο τερμα δεν το βρισκω παραλογο.μην ζηταμε παραλογα πραγματα απο ηχεια 80 ευρω.καταρχην αμα τα πας στο τερμα δεν θα καλαταβαινεις τι ακους περα απο ενα χαλια ντουπ ντουπ τελειως παραμορφωμενο.μπορει και απλα να ετυχες σε προβληματικο ηχειο αλλα οπως ειπα δεν παει συγκεκριμενα το post αλλα γενικοτερα.
nemesiskp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα ιδια εχει παθει και ενας φιλος μου με ενα μικρης κατηγοριας 2.1 της logi.Απο την αρχη στα τερματα.Ρε θα το χαλασεις,ρε δεν ειναι για πολλα πολλα.Αυτος τιποτα.Μουσικη,ταινιες τερμα.Ε φανταστειτε τι επαθε;Εσκισε το woofer(ο θεος να το κανει),κυριολεκτικα!!!!Γυρω γυρω εκει που εφαρμοζει το πηνειο,ανοιξε ενα σκισιματακι,οποτε στα δυνατα τριζει αβερτα. Αμα δεν γνωριζετε τις δυνατοτητες των ηχειων που εχετε παρει μετα δεν φταινε αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα