bluescorpion Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το Subwoofer σου εχει 165 W !!!!οσο ειναι η Συνολικια μέγιστη ισχύς των Logitech Z506: 150 watt!!! ενω το Subwoofer εχει 27 watt !! όπως είπα και πιο πάνω χωρίς να βάζω το sub τερμα Sent from my iPhone using Insomnia
Aspidas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Να σου πω λίγο.Ο q6600 γιατί τον πήγες στα 3.2;;Δεν γίνεται να σου λέει το εργοστάσιο "πάει" μέχρι 10 και εσύ να το πηγαίνεις μέχρι 4.Αν ήταν έτσι όποιο έπαιρναν ενα 2500κ αμέσως Underclock θα τον κάνανε για να μην καεί.Παίρνεις κάτι για να το ευχαριστηθείς,παίρνεις 2χ7970 για να παίζεις τα πάντα τέρμα σε 6 οθόνες σε τρελές αναλύσεις όχι να δώσεις μια περιουσία για να παίζεις σε 1024 ανάλυση.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.Αυτό για το "στρώσιμο" δεν το ξέρω,αλλά αν είναι να πάρεις τέτοια ηχεία και τα δουλέυεις αρκετά χαμηλά πιστευω δεν θα τα ευχαριστηθείς. Σε 7 μέρες μου είχαν έρθει όλα "νταν" εφτά μέρες. Πολύ σωστά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα έχει δοκιμάσει η logitech σε υψηλές εντάσεις να δει αν αντέχουν? Τα γουστάρω τα ηχεία λόγω καλής ποιότητας ήχου , όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται να τα έχω στο 50% για παράδειγμα. Θα τα στρώσω να δούμε. Δεν ήξερα ότι ήθελαν στρώσιμο και με το που ήρθαν άρχισα να κάνω bass tests με σχετικά κομμάτια, αφού να φανταστείς το τζάμι του παραθύρου έτριζε από το μπάσο. Με λίγα λόγια από την 1η μέρα που τα πήρα άρχισα να ακούω μουσική δυνατά (ήταν τόσο καλός ο ήχος που πραγματικά δεν μπορύσα να τα έχω χαμηλά) . Ας τα στρώσω όταν με το καλό έρθουν τα καινούρια και πιστεύω να μην έχω άλλα προβλήματα!
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πολύ σωστά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα έχει δοκιμάσει η logitech σε υψηλές εντάσεις να δει αν αντέχουν? Τα γουστάρω τα ηχεία λόγω καλής ποιότητας ήχου , όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται να τα έχω στο 50% για παράδειγμα. Θα τα στρώσω να δούμε. Δεν ήξερα ότι ήθελαν στρώσιμο και με το που ήρθαν άρχισα να κάνω bass tests με σχετικά κομμάτια, αφού να φανταστείς το τζάμι του παραθύρου έτριζε από το μπάσο. Με λίγα λόγια από την 1η μέρα που τα πήρα άρχισα να ακούω μουσική δυνατά (ήταν τόσο καλός ο ήχος που πραγματικά δεν μπορύσα να τα έχω χαμηλά) . Ας τα στρώσω όταν με το καλό έρθουν τα καινούρια και πιστεύω να μην έχω άλλα προβλήματα! τα ηχεια και ο ενισχυτης πανε περισσοτερο απ οσο αντεχουν,για να μπορουν να ενισχυουν και πολυ χαμηλα σηματα οταν του βαλεις ενα δυνατο σημα και το ενισχυσεις τερμα,τα ηχεια θα βγουν εκτος προδιαγραφων και θα καουν.
Aspidas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 τα ηχεια και ο ενισχυτης πανε περισσοτερο απ οσο αντεχουν,για να μπορουν να ενισχυουν και πολυ χαμηλα σηματα οταν του βαλεις ενα δυνατο σημα και το ενισχυσεις τερμα,τα ηχεια θα βγουν εκτος προδιαγραφων και θα καουν. Μάλιστα... Έχω μια απορία όμως όταν λέει "Total peak power: 150 watts" τι ακριβώς εννοεί? Το λέει στα specs στο site της logitech.
Navu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μάλιστα... Έχω μια απορία όμως όταν λέει "Total peak power: 150 watts" τι ακριβώς εννοεί? Το λέει στα specs στο site της logitech. Ότι και καλά η μέγιστη ισχύς κορυφής που μπορεί να διαχειριστεί το ηχείο (ή αντίστοιχα να αποδόωσει ένας ενισχυτής) είναι τα 150 watt. Πίπες, βέβαια... ...γιατί δε λέει ούτε σε ποιά συχνότητα ούτε σια πόσο χρονικό διάστημα ούτε με τι ποσοστό THD. ΓΕΝΙΚΑ, όσον αφορά τα specs ηχείων/ενισχυτών, δεν πρέπει να δίδεται καμία σημασία γιατί α) είναι όλα τελείως paramythation υπό την έννοια ότι μόνο η εταιρία γνωρίζω πως προκύπτουν αυτά και β) στην πράγμα όλα αναιρούνται εφόσον στην ηλεκτροδυναμική δεν υπάρχουν σταθερές, αλλά αντιθέτως όλα διαφοροποιούνται συνεχώς ανά συχνότητα και ανά ομική αντίσταση. Τσίμπησες καινούργιο σετάκι, κυριλέ και μια χαρά. Άστο εκεί και μην την ψάχνεις...
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μάλιστα... Έχω μια απορία όμως όταν λέει "Total peak power: 150 watts" τι ακριβώς εννοεί? Το λέει στα specs στο site της logitech. εννοει οτι στιγμιαια αμα το βαλεις καταλαθος μεχρι 150watt θα αντεξει αν το εχεις και παιζει μονιμα στα 150 θα καει.
Aspidas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ήρθαν σήμερα. Έχω το Bass στο 30% περίπου και δεν πρόκειτε να ανεβάσω την ένταση πάνω από το 50% για λίγες μέρες. Μια χαρά είναι έτσι να "στρωθούν"?
Aspidas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 πιο χαμηλα καλυτερα! Το Bass πλέον ίσα που ακούγεται (~10%). Μόνο οι δορυφόροι παίζουν σχεδόν. Πιστεύω τώρα να είναι ΟΚ. (Λίγο το τσίμπησα τρο απόγευμα με το bass στο 10% για να σιγουρευτώ ότι είναι όλα εντάξει με τους δορυφόρους. Ntinaras πόσες μέρες ή ώρες πρέπει να παίξουν έτσι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ασπίδα, πέρα από το τι κάνει και τι όχι, θέλω να σε ρωτήσω: Σε ευχαριστεί αυτό που ακούς όταν βάζεις τέρμα το bass και τα ηχεία?
Aspidas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ασπίδα, πέρα από το τι κάνει και τι όχι, θέλω να σε ρωτήσω: Σε ευχαριστεί αυτό που ακούς όταν βάζεις τέρμα το bass και τα ηχεία? Σε κομμάτια τύπου http://www.youtube.com/watch?v=saKLOlKocG0 (σε flac) ναι. Το sub δεν το είχα ποτέ πάνω από 1 λεπτό στο full, για μερικά δευτερόλεπτα, το ίδιο ισχυεί και για την ένταση που σηνήθως το "ταβάνι"¨ήταν στο 70% περίπου.
razerd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλοριζικα!!Λοιπόν άστα 2-3 μέρες κάτω απο το 50% πιστεύω σε καλύπτουν και εκεί πέρα! Παίζε τα στο 30-40 για 2-3 μερες και μετά δώσε ένταση!! :D Να τα χαρείς!! http://www.youtube.com/watch?v=7Fk_A8Pj0pg
profi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 γενικά χρειάζεσαι περίπου 50 ώρες χαλαρού παιξίματος για να μαλακώσουν!!
Aspidas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μία περίεργη μυρωδιά που βγαίνει από την έξοδο αέρα του sub είναι φυσιολογικό να είναι λίγο έντονη? Καλοριζικα!!Λοιπόν άστα 2-3 μέρες κάτω απο το 50% πιστεύω σε καλύπτουν και εκεί πέρα! Παίζε τα στο 30-40 για 2-3 μερες και μετά δώσε ένταση!! :D Να τα χαρείς!! http://www.youtube.c...h?v=7Fk_A8Pj0pg Να'σαι καλά . Μη βάζεις τέτοιες κομματάρες και προκαλείς, στρώσιμο θέλω να κάνω. γενικά χρειάζεσαι περίπου 50 ώρες χαλαρού παιξίματος για να μαλακώσουν!! Ok, λίγες ώρες έμειναν ακόμα Thanks.
vasi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μία περίεργη μυρωδιά που βγαίνει από την έξοδο αέρα του sub είναι φυσιολογικό να είναι λίγο έντονη? μείωσε την ένταση στο sub και ξαναδες, ενδέχεται να είναι τα βερνίκια που ζεσταίνονται από τον ενισχυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα