Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μιλάω για τους drivers !!! αλλά για τα προγραματα που ακούς μουσική και βίντεο !!

Κανε εγκατάσταση k_lite_codec_pack !!

http://www.free-code..._codec_pack.htm

κρίμα θα είναι να τα στειλης άδικα !!

Μόλις έκανα install και παραμένει το πρόβλημα, μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι ? Πάντως ακόμα και με τον KM Player που έχει τα codecs ενσωματωμένα το ίδιο γίνεται.

Αύριο θα τα δοκιμάσω και στο laptop να δω και αν κάνουν το ίδιο τη Δευτέρα φεύγουν για αντικατάσταση.

Δημοσ.

Καλησπέρα,διάβασα το πρόβλημα σου και επειδή είχα και εγώ κάτι παρόμοιο με τα Ζ623 "buzz from the subwoofer" πάρε ένα τηλ στην Logitech και σε 7-8 μέρες θα έχεις καινούργιο σετάκι χωρίς να χρειαστεί να τα στείλεις αυτά πουθενά.

Δημοσ.

Έστειλα ήδη σχετικό e-mail μέσω της υποστίριξης προιόντων στο Site τους. Αν γνωρίζεις κάποιο τηλ. επικοινωνίας για να καλέσω από το κίνητο είναι εύκολο να το γράψεις? (στο site τους έχουν το 0800 44146191 και πρέπει να έχω σταθερό)

Δημοσ.

Ορίστε +30 210 6774512 . Σταθερό δεν έχεις;

'Οχι, έχω την γραμμή μόνο για Intenet, τηλεφωνική συσκευή δεν βάζω με τους διαόλους (=παιδιά) σπίτι :P. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα τους καλέσω τη Δευτέρα πριν στείλω τα άλλα. :) Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί 80ε ήταν αυτά.

Δημοσ.

Για να δω κατα ποσο είναι καλύτερα απο της hercules που είχα, όπως και να χει δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Ηταν φυσιολογικό να χαλάσει το woofer όμως;

αμα ξεπερνουσε την ισχυ που αντεχει ναι ειναι φυσιολογικο...

Δημοσ.

αμα ξεπερνουσε την ισχυ που αντεχει ναι ειναι φυσιολογικο...

Μα στην αρχή που τα πήρα στο ίδιο κομμάτι και στα ίδια επίπεδα της έντασης άκουγα μόνο τα τζάμια που έτριζαν, τώρα πλέον ακούω και τα τζάμια να τρίζουν και το woofer επίσης.

Πριν τα σύνδεσα στο netbook (ΑΦΟΎ τα αποσύνδεσα και τα ξανασύνδεσα) και γινόταν και εκεί το ίδιο. Προς το παρών είναι στο κουτί τους και περιμένω να δω τι θα μου πουν αύριο στη Logitech που θα πάρω τηλέφωνο. Ψάχνοντας στο google και διαβάζοντας το σχόλιο του razerd διαβάζω τα καλύτερα για την υποστίριξη . Αν δεν γίνει κάτι με το Support της Logitech τα στέλνω Πλαίσιο .

Δημοσ.

δεν αντεξανε...

και εκτος απο αυτο

οταν ειναι κατι καινουριο θελει στρωσιμο.

Αυτό δεν το ήξερα ότι θέλουν στρώσιμο θα το έχω υπόψιν όμως, παρ'όλα αυτά με καλύπτει η εγγύηση έτσι?

Δημοσ.

αυτο δε το ξερω σιγουρα.

γενικα η Logitech εχει τρομερο Support.

αμα σου φερουν καινουρια,τη πρωτη βδομαδα αστα να παιζουν παρα πολυ σιγα,και το βραδυ αφηνε τα ανοιχτα.

Δημοσ.

ΟΚ, θα τα έχω σε χαμηλή ένταση την πρώτη εβδομάδα.

Τους έστειλα και την απόδειξη με e-mail γιατί απ'ότι διάβαζα συνήθως την ζητάνε και θέλω να τελειώνω μια και καλή (+ το βίντεο που το ανέβασα στρη φόρμα επικοινωνίας)

Δημοσ.

δεν αντεξανε...

και εκτος απο αυτο

οταν ειναι κατι καινουριο θελει στρωσιμο.

και ποτε δεν τα βαζεις στο τερμα !! και απο το στρωσιμο μετα !!

Διαφορετικα πας για μεγαλυτερου κυβισμου !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...