Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω τα Ζ506 και έχω το εξής πρόβλημα με το Subwoofer,

Τις πρώτες 5 μέρες το Woofer είχε ωραία απόδοση στο Bass και πολύ καθαρό, 2-3 μέρες τώρα έχω θέμα όμως, Όταν βάζω ένα κομμάτι με Bass ακούγεται ένα τρίξιμο από το Woofer ακόμα και με το ελάχιστο Bass (μέσω της ροδέλας πίσω). Μέχρι την μέση το πάω και τρίζει και είναι αρκετά εκνευριστικό. Τι μπορεί να φταίει?

Άλλαξα drivers, τα αποσύνδεσα και τα σύνδεσα και το πρόβλημα παραμένει. Κάθε βοήθεια πολύτιμη, ευχαριστώ.

PS: Οι δορυφόροι παίζουν μια χαρά.

Να πως κάνει http://www.youtube.com/watch?v=pm-QSHBlpms

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

90% χρειαζεται αλλαγη,δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι....

Το ιδιο πραμα επαθα δυο φορες με τα z5500,γενικα νομιζω δεν σηκωνουν πολλα τα woofer της logitech,τα εχουν δωσει πολυ δυναμη με κακη ποιοτητα υλικων...

Δημοσ.

Θα μου τα αλλάξουν στο πλαίσιο ή θα μου πουν ότι δεν έχουν πρόβλημα? Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να κανονίσω με την αποστολή μιας και τα πήρα Online.

Δημοσ.

καλυτερα μιλα πρωτα με Logitech.

και καλο ειναι να ξερουμε τα ορια των εξαρτηματων που χρησιμοποιουμε.

καλα δεν ακουγες παραμορφωση οταν το βαλες τερμα?

Δημοσ.

καλυτερα μιλα πρωτα με Logitech.

και καλο ειναι να ξερουμε τα ορια των εξαρτηματων που χρησιμοποιουμε.

καλα δεν ακουγες παραμορφωση οταν το βαλες τερμα?

Όχι γιατί απλά η ένταση ήταν χαμηλά (ούτε στο 50%). Το Bass ήταν στο τέρμα και εφόσον η ένταση (volume) δεν ήταν ούτε 50% δεν είχα παραμορφώσεις, Αν τα στείλω Logitech δεν θα έχω μεγάλα έξοδα αποστολής (αν είναι εκτός Ελλάδας)?

Προηγουμένως είχα επικοινωνήσει με το Plaisio και μου είπαν να τα στείλω πίσω και αν διαπιστωθεί όντως το πρόβλημα θα μου στείλουν καινούρια. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τα σακουλάκια όλα, πειράζει?

Πραγματικά ξενέρωσα πάρα πολύ και λέω πόσο βλάκας παίζει νά'μαι που δεν άκουσα την γνώμη των συμφορουμίτων να βάλω κάτι παραπάνω και να πάρω ηχεία (monitor).

Δημοσ.

To ότι σου χάλασαν δεν έχει να κάνει με τα monitor. Και εκείνα μπορεί να σου χάλαγανε. Επίσης δεν έχουν καμία σχέση τα monitor με 5.1 ηχεία. Δεν το λέω από τη σκοπιά ότι είναι καλύτερα αλλά με τη λογική ότι καλύπτουν τελειως διαφορετικές ανάγκες. Αν ήθελες ηχεία για λίγο απ όλα, δεν είναι επιλογή τα monitor, αλλά ένα καλό σετάκι 2.1

Δημοσ.

To ότι σου χάλασαν δεν έχει να κάνει με τα monitor. Και εκείνα μπορεί να σου χάλαγανε. Επίσης δεν έχουν καμία σχέση τα monitor με 5.1 ηχεία. Δεν το λέω από τη σκοπιά ότι είναι καλύτερα αλλά με τη λογική ότι καλύπτουν τελειως διαφορετικές ανάγκες. Αν ήθελες ηχεία για λίγο απ όλα, δεν είναι επιλογή τα monitor, αλλά ένα καλό σετάκι 2.1

Πήρα τα 5.1 επειδή η διαφορά τιμής με τα φοβερά ηχεία που έχεις εσύ δεν είναι μεγάλη και ταυτόχρονα θα μπορώ να βλέπω και ταινίες και να παίζω παιχνίδια με καλύτερο ήχο (5.1) :)

Δημοσ.

Όχι γιατί απλά η ένταση ήταν χαμηλά (ούτε στο 50%). Το Bass ήταν στο τέρμα και εφόσον η ένταση (volume) δεν ήταν ούτε 50% δεν είχα παραμορφώσεις, Αν τα στείλω Logitech δεν θα έχω μεγάλα έξοδα αποστολής (αν είναι εκτός Ελλάδας)?

Προηγουμένως είχα επικοινωνήσει με το Plaisio και μου είπαν να τα στείλω πίσω και αν διαπιστωθεί όντως το πρόβλημα θα μου στείλουν καινούρια. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τα σακουλάκια όλα, πειράζει?

Πραγματικά ξενέρωσα πάρα πολύ και λέω πόσο βλάκας παίζει νά'μαι που δεν άκουσα την γνώμη των συμφορουμίτων να βάλω κάτι παραπάνω και να πάρω ηχεία (monitor).

μα προφανως οταν το μπασο ειναι τερμα και τα αλλα στο 50% δε θα ακους τη παραμορφωση,

για ποιο λογο να χεις τοσο δυσαναλογα δυνατα το μπασο?

Δημοσ.

Για να δω κατα ποσο είναι καλύτερα απο της hercules που είχα, όπως και να χει δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Ηταν φυσιολογικό να χαλάσει το woofer όμως;

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω τα Ζ506 και έχω το εξής πρόβλημα με το Subwoofer,

Τις πρώτες 5 μέρες το Woofer είχε ωραία απόδοση στο Bass και πολύ καθαρό, 2-3 μέρες τώρα έχω θέμα όμως, Όταν βάζω ένα κομμάτι με Bass ακούγεται ένα τρίξιμο από το Woofer ακόμα και με το ελάχιστο Bass (μέσω της ροδέλας πίσω). Μέχρι την μέση το πάω και τρίζει και είναι αρκετά εκνευριστικό. Τι μπορεί να φταίει?

Άλλαξα drivers, τα αποσύνδεσα και τα σύνδεσα και το πρόβλημα παραμένει. Κάθε βοήθεια πολύτιμη, ευχαριστώ.

PS: Οι δορυφόροι παίζουν μια χαρά.

Να πως κάνει http://www.youtube.com/watch?v=pm-QSHBlpms

μηπως εγκατεστησες προγραματα ηχου και βιντεου και σε φορτωσαν με ακαταληλα codec ????

Δημοσ.

μηπως εγκατεστησες προγραματα ηχου και βιντεου και σε φορτωσαν με ακαταληλα codec ????

Είχα εγκαταστήσει τους καινούριους drivers της realtek και έκανα επαναφορά στους παλιούς. Δεν άλλαξε κάτι. Το ίδιο και με μια εξωτερική creative που δοκίμασα.

Μα καλά, τόσο εύκολα χαλάνε ή έτυχε?

Δημοσ.

Είχα εγκαταστήσει τους καινούριους drivers της realtek και έκανα επαναφορά στους παλιούς. Δεν άλλαξε κάτι. Το ίδιο και με μια εξωτερική creative που δοκίμασα.

Τοσο ευκολα χαλανε ολα τα woofer της logi,το επαθα 2 φορες οπως ειπα με τα z5500...

Αν θες να ακουσεις μουσικη δυνατα δεν πας για κανενα λογο σε ηχεια PC.....

Δημοσ.

Τοσο ευκολα χαλανε ολα τα woofer της logi,το επαθα 2 φορες οπως ειπα με τα z5500...

Αν θες να ακουσεις μουσικη δυνατα δεν πας για κανενα λογο σε ηχεια PC.....

Τι να πω, διάβαζα τα καλύτερα για την logitech στα forums που δεν περίμενα να πάθω κάτι τέτοιο τη στιγμή που τα πήρα. Ακόμα και τα Hercules που είχα με έβγαλαν πολλούς μήνες και το sub παίζει ακόμα σαν καινούριο. Θα τους τα στείλω πίσω τη Δευτέρα με ΕΛΤΑ και ελπίζω σε αντικατάσταση ή/και επισκευή (που μάλλον για αντικατάσταση πάω απ'ότι μου είπε και ο τεχνικός).

Δημοσ.

δεν μιλάω για τους drivers !!! αλλά για τα προγραματα που ακούς μουσική και βίντεο !!

Κανε εγκατάσταση k_lite_codec_pack !!

http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm

κρίμα θα είναι να τα στειλης άδικα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...