Aragorn Elessar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς για μία ακόμα φορά έρχομαι αντιμέτωπος με το καθυστεριμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft: Windows 7. Δεν είναι δικό μου το PC αλλά της κοπέλας μου, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι πάτησε και τι έκανε πριν προκληθεί αυτό το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι κατέβασε κάτι σαν codecs το οποίο παίζει να ήταν virus. Το πρόβλημα: Το σύστημα μπουτάρει και μόλις επιλέξεις χρήστη, κολάει στο Welcome (login screen). Την λύση του προβλήματος βρήκα, αφού μετά από καμια 100αρα restart βρήκα τα 2 services που μου προκαλούσαν το πρόβλημα: 1) Windows Log Event 2) Desktop Windows Session Manager μόλις τα έκανα disable αυτά το σύστημα με βάζει μέσα μια χαρά. Το νέο πρόβλημα όμως είναι πως όταν δοκιμάζω να ανοίξω μερικά προγράμματα που χρειάζονται internet (πχ Chrome) τότε κολλάει και μένει εκεί. Οπότε με hard reset κάνω επανεκκίνηση.... Τι μπορώ να κάνω για να σώσω την εγκατάσταση και να μην πάει για format;
SpirosLouis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πριν κάνεις format μην ξεχάσεις το backup :PP Άμα πάντως προσπαθήσεις να το σώσεις. Βάλε ένα καλό anti-virus και γενικότερα αυτά τα anti anti, κάνε τίποτα καθαρισμούς με ccleaner....(άρχισε και τις απεγκαταστάσεις toolbar )
Dexterpap Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κανε και ενα scan με το malwarebytes σε safe mode. Και επισης θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το kaspersky rescue disk. δες το λινκ. http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208282173 Επισης δες αν μπορεις στο safe mode με ιντερνετ αν κολαει παλι το ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα