Andreas2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό πρόγραμμα;
thanocaster Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Αντρέα, πρέπει να γίνεις ΠΟΛΥ πιο συγκεκριμένος για να πάρεις απάντηση της προκοπής.
Nuclear_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό πρόγραμμα; γιατι;
__D3mIaN__ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Για μουσικη τυπου beat, trance, house και electro... ενα πολυ ευκολο ειναι το fruity loops οπως και το reason. Για να γραψεις μουσικη απο κλασσικη εως ροκ, μπορεις να κινηθεις απο guitar pro και sibelius 2, εως nuendo και cubase. Πες μας ομως για τι ακριβως το θελεις, να σε βοηθησουμε.
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Θα προσπαθήσω για experimental μουσική. Κάτι σαν Dj Shadow. Αλλά θα έχω πρόβλημα με sample clearance;
__D3mIaN__ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Θα προσπαθήσω για experimental μουσική. Κάτι σαν Dj Shadow. Αλλά θα έχω πρόβλημα με sample clearance; Εχεις κάποια όργανα? Εγώ για παράδειγμα που γράφω experimental space rock κομμάτια τύπου Ozric Tentacles χρησικοποιώ ένα midi keyboard που πήρα με 100 ευρώ απο το thomann. Μετά έχω σαν βασικό πρόγραμμα το nuendo (cubase), και χρησιμοποιώ samples απο διάφορα vst intruments όπως Halion, Hypersonic, Korg Wavestation και πολλά άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα