nikos360 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα μου βγαζει μπλε οθωνη μια στο τοσο οχι συνεχεια, μπορειτε να με βοηθησετε?
madtaz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 δε φταίει ο σκληρός σου πάντως...μπορεί να είναι θέμα ασυμβατότητας μεταξύ κομματιών του hardware, μπορεί να έχει πρόβλημα η motherboard ή μπορεί ακόμα να φταίει και κάποιο driver...
ninos30 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ...ή μπορεί τροφοδοτικό ή οποιοδήποτε άλλο HW, ή οποιοδήποτε SW ή... Πες μας πότε και πως ξεκίνησε μπας και βγάλουμε άκρη
nikos360 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 το κανει σπανια απλα σε ακυρη στιγμη κολαει λιγο το ιντερνετ και μετα κολαει το συστημα και μου πεταει αυτο το μηνυμα
madtaz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 μου χε τύχει μια ανάλογη περίπτωση που είχα πάρει για έλεγχο το pc ενός γνωστού και όσο και αν το δούλεψα δεν μου έβγαλε μπλε οθόνη. Αλλα μόλις το πήγα σπίτι του και κούμπωσα το Ethernet από το ρουτερ αρχισε να πετάει μπλε οθόνες. Μπορεί να είσαι στην ιδια περίπτωση...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 δε φταίει ο σκληρός σου πάντως... Δεν μπορεις να το ξερεις με σιγουρια αυτο. Οχι πριν το ελεγξεις τουλαχιστον. Κατα τ αλλα nikos360 οσες περισσοτερες πληροφοριες δωσεις για τις συνθηκες που επικρατουν πριν τις μπλε οθονες, τη συχνοτητα που εμφανιζονται και το hardware του υπολογιστη σου, μαζι με την κατασταση στην οποια βρισκεται, τοσο πιο πιθανο ειναι να βγαλεις ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα