Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PROTOTYPE 1 ΗΤΑΝ και θα είναι πάντα το αγαπημένο μου PC GAME πάντως τρελό κρίμα στεναχωρήθηκα :unsure: :( :( και αυτή η καργιολλα η activision μόνο call of duty θέλει να που πουλάει της παλιό μαλακίες παιχνίδια παλιό μοδιτικα :angry: μόνο να τους μεταχειρίζεται θέλει και μετά τους πετάει τι να πω κατάντησε και αυτή σαν πολλούς άλλους ΕΛΕΟΣ το PROTOTYPE 2 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα περιμένω την έκδοση για PC

δεν ειχα δει αυτη τη σελιδα. Αμα πουλησε τοσο λιγο τοτε αναμενομενο ηταν να μην εχει κερδος ετσι ωστε να μπορει να συνεχισει να βγαζει και αλλα παιχνιδια. το πρωτο πουληδε πανω απο 1.000.000 ενω αυτο μονο 250.000? το εφαγε η πειρατεια και η οικονομικη κριση δεν εξηγειται αλλιως.

μα ρε φιλέ ακόμα δεν είχε βγει..... ούτε καν η έκδοση για PC δεν πρόλαβε να βγει :confused: :whistle: :shock:

από το άσυλο των gamers ??? πως σε λένε εκεί εμένα με λένε PROTOTYPE!!! :mrgreen:

Δημοσ.
από το άσυλο των gamers ??? πως σε λένε εκεί εμένα με λένε PROTOTYPE!!! :mrgreen:

Δεν με λένε...Δεν είμαι μέλος... Άρθρα αναδημοσιεύω! ;)

Δημοσ.

@eprototype

Αυτό που κάνει η activision δεν το κάνει καμία άλλη εταιρία.

Και αντιθέτως, να φοβόμαστε να μην καταντήσουν και οι άλλες εταιρίες activision.

Αν "καταντήσει" η activ. σαν τις άλλες, θα βγάζει κι άλλους τίτλος πέρα των CoD.

Δημοσ.

Θα θυμασται πιστευω οτι η Activision εκλεισε και το studio που εφτιαξε το James Bond Blood stone για τον ιδιο ακριβως λογο οτι δεν πουλησε τοσο οσο περιμεναν. Μετα απο αυτο πλεον ειναι προφανες οτι την activision δεν την ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο call of duty καθως εκει βγαζει τα περισσοτερα λεφτα της. Και επειδη εγω οπως και πολλοι αλλοι δεν ειμαστε κολλημενοι με το call of duty αλλα παιζουμε ενα σωρο παιχνιδια πιστευω πως πρεπει να σταματησουμε να την στηριζουμε. Συμφωνειται?

Δημοσ.

Όταν ένα στούντιο αποφάσιζει να εξαγοραστεί από μια μεγάλη εταιρεία τρέφει αυταπάτες αν νομίζει ότι θα μείνει ζωντανό για πολύ μετά από μια αποτυχία.

Και έχω βαρεθεί να ακούω να κλαίγονται για το CoD. Don't buy it. Και μην στηρίζετε εταιρείες που διαφωνείτε με την πολιτική τους. Θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Δημοσ.

θα επρεπε η activision να τους δωσει αλλη μια ευκαιρια. Καθε φορα που κλεινει ενα studio αυτο σημαινει οτι θα βγαινουν λιγοτερα παιχνιδια :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Για την Bizarre Creations μιλάς. Ναί, κρίμα που έκλεισε και αυτό..

Και προσωπικά και το BloodStone αλλά και το blur μου άρεσαν.

Περι boycott, αν και μεγάλος (πρώην)fan των CoD, δύσκολο να ξαναπάρω.

Εκτός και αν μου αρέσει το Black Ops II, τότε μπορεί να το πάρω (γενικά είμαι της άποψης "αγοράζω οτι μου αρέσει").

Το MW3 πχ πολύ δύσκολο να το πάρω.. Ίσως αν το βρώ κανένα 10ευρω μόνο και μόνο για να είναι κομπλέ η συλλογή..

Δημοσ.

Δε νομίζω να κλείσουν και το High Moon Studios. Είναι οι μοναδικοί για μένα που έβγαλαν Transformers παιχνίδι και αξίζει.

Πάντως ακόμα και να κλείσουν το studio, κάποιο άλλο θα το αναλάβει γιατί έχουν τα δικαιώματα της σειράς (εκτός αν τα πουλήσουν και αυτά..).

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Prototype dev Radical Entertainment's status hasn't changed since downsize

A tweet from downsized Prototype 2 developer Radical Entertainment's twitter account last week may have been interpreted a bit too optimistically.

"Just a quick note to our great fans and friends," the tweet on September 19 from the company's official account read. "The rumours of our closure have been greatly exaggerated - we're still here! More later..."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...