Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μείνω τότε στην μητρικη που ου προτίνεις και γλυτώνω και 20 με 30..και το βλέπω αν μπορέσω να πάρω την 7850..

τροφοδοτικό Thermaltake Berlin 630W 80Plus πως σου φαίνετε?

κάρτα HD6950??

Δημοσ.

Aν θυμάμαι καλά αυτή δεν ήταν η καλύτερη σειρά της TT, αλλά καλό είναι. Εφόσον βγαίνεις στο μπάτζετ, γιαί να μην πάρεις την 7850? Κάρτα θέλεις στο gaming και η 7850 είναι καλύτερη.

Να στο πω αλλιώς: Η κάρτα δεν είναι κάτι από το οποίο θα κοψεις. Θα κάνεις συμβιβασμούς αν χρειαστεί, ώστε να πάρεις την δυνατότερη που μπορείς.

Δημοσ.

όντως, νομίζω η διαφορά μεταξύ 6950 και 7850 στην τιμή δεν είναι και τόσο τραγική..

με την MB Asrock H77M θα είμαι καλυμμένος, σωστά? λέω να δω και επεξεργαστή ι5-3550 ή 3450 για να πέσει λίγο εκεί το κόστος..o 3450 κάνει 179..

εσύ θεωρείς τον καλύτερο συνδυασμό από όλα αυτά για gaming, αυτόν που έστειλες πριν λίγο τα link, σωστά??

Δημοσ.

Τους 3450 και 3470 δες. Δεν έχουν καμιά διαφορά εκτός από το ο/c με τον 3570Κ. Τζάμπα επιπλέον κόστος εκτός αν είναι το χόμπι σου το o/c.

Η καλύτερη σύνθεση για gaming είναι η πρώτη που σου έκανα. Το πιο ισορροπημένο μηχάνημα είναι με τον 3450 και την 7850.

Δημοσ.

όχι..δεν έχω κάποιο χόμπι με o/c..οπότε μένω στην πρώτη σύνθεση με την αλλαγή του επεξεργαστή σε i5-3450 και μητρικής σε asrock H77M..

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..

Δημοσ.

κάτι τελευταίο..θεωρείς ότι είναι καλύτερα να πάω σε HD7850 ή σε κάποια αντίστοιχου επιπέδου της nvidia??ασ πούμε gtx570??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...