Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα λογαριασμό Gmail και τον σύνδεσα με το Outlook, πως μπορώ ότι αλλαγές κάνω απ το outlook να γίνονται και στο λογαριασμό μου (π.χ. δημιουργία φακέλων, μεταφορά mail, διαγραφή κτλ.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα λογαριασμό Gmail και τον σύνδεσα με το Outlook, πως μπορώ ότι αλλαγές κάνω απ το outlook να γίνονται και στο λογαριασμό μου (π.χ. δημιουργία φακέλων, μεταφορά mail, διαγραφή κτλ.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Πώς το σύνδεσες με POP ή με IMAP;

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού του λογαριασμού σου στο gmail με το Outlook.

Να διαγράφεις δηλ. ένα μήνυμα στο Outlook και ταυτόχρονα να διαγράφεται στο gmail.

Δημοσ.

Σε POP3 το έχω κάνει!

Παλιά που είχα ένα hotmail ότι αλλαγές έκανα τις έπαιρνε αυτόματα κ ο λογαριασμό έτσι αρχειοθετούσα τα mail μου σε φακέλους!

Δημοσ.

Με το hotmail σου δούλευε έτσι, διότι εάν θυμάμαι καλά, η Microsoft έδινε ένα ειδικό plugin για το Outlook.

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το gmail.

Δημοσ.

Με το hotmail σου δούλευε έτσι, διότι εάν θυμάμαι καλά, η Microsoft έδινε ένα ειδικό plugin για το Outlook.

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το gmail.

Φυσικά το θυμάμαι γιαυτό ρώτησα αν γίνετε σε GMAIL λογαριασμό.

Δημοσ.

Μπες στα setting του gmail και βρες τις ρυθμίσεις για να τον αλλάξεις σε imap

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει το Outlook με gmail τουλάχιστον σε POP3 που το χω. Λογικά αυτό που λέει ο Dock πρέπει να κάνεις. Αλλά φακέλους που λες, δε νομίζω να δεις κάπως. Αν δεν άλλαξε κάτι πρόσφατα, δεν υποστηρίζεται τέτοια λειτουργία απ το gmail.

Δημοσ.

Εγώ που το χρησιμοποιώ συνέχεια, δουλεύει μια χαρά με imap. Οτι κάνεις στο outlook "καθρεφτίζεται" και στο webmail και αντίστροφα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...