brasidas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 καλησπερα.εκανα φορματ σε εναν παλιο υπολογιστη (pentium 4) κ του εβαλα κ 2 σκλθρους που ειχα.η εγκατασταση των win xp εγιναν στον εναν που ειναι 40αρις κ εβαλα κ εναν 80αρι για αποθηκευση.η εγκατασταση εγινε μια χαρα κ ειδα πως ο 80αρις ειχε παλια αρχεια που δεν τα ηθελα.ετσι τα εσβεισα ολα απο μεσα.μετα το restart ενω τον βλεπει στο bios δεν τον βλεπω πουθενα στον υπλογιστη μου.μονο τον 40αρι.καμια ιδεα;
Dexterpap Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, πηγαινε στον υπολογιστη μου -> διαχειρηση -> διαχειρηση δισκων και δες αμα εντοπιζει εκει το δισκο. Επισης ελενξε αν εχεις συνδεσει τον εναν master και τον αλλο slave.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Καλησπερα, πηγαινε στον υπολογιστη μου -> διαχειρηση -> διαχειρηση δισκων ...μέχρι εδώ καλά. Και δωσ΄ του με δεξί κλικ ένα γράμμα, Βρασίδα.
Dexterpap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ...μέχρι εδώ καλά. Και δωσ΄ του με δεξί κλικ ένα γράμμα, Βρασίδα. Ναι σορρυ κατι ξεχασα . Ευχαριστω για τη διορθωση.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ...όντως υπήρξε και "διόρθωση", αλλά δεν ήταν "το γράμμα" : δεν τίθεται θέμα Master & Slave, εφ' όσον τoν βλέπει στο ΒΙΟS (...μέχρι και το περιεχόμενό του διέγραψε).
Dexterpap Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ...όντως υπήρξε και "διόρθωση", αλλά δεν ήταν "το γράμμα" : δεν τίθεται θέμα Master & Slave, εφ' όσον τoν βλέπει στο ΒΙΟS (...μέχρι και το περιεχόμενό του διέγραψε). Σωστος εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτηκα ετσι. Τι λες να φταιει τοτε;
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τίποτα ιδιαίτερο, συμβαίνει "όλη την ώρα" (για κάποιους -"άγνωστους"- λόγους), ένας δίσκος να έχει "χάσει το γράμμα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα