mrmariosgta4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ποιά είναι η γνώμη σας για το Thermaltake LitePower 700W ??? μπορεί να τρέξει το σύστημα της υπογραφής μου με μία HD 7850 ??? και γενικώς θα μου διαρκέσει για χρόνια ??? επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο απο αυτό ??
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μια χαρα τροφοδοτικο ειναι.αλλα για το συστημα σου και ενα 500αρι σου φτανει.οποτε κοιτας αξιοπιστη μαρκα και εγγυηση.
mrmariosgta4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μια χαρα τροφοδοτικο ειναι.αλλα για το συστημα σου και ενα 500αρι σου φτανει.οποτε κοιτας αξιοπιστη μαρκα και εγγυηση. Με αύτο το τροφοδοτικό που έχω τώρα θα μπορέσω να τρέξω την HD 7850 ή την HD 7870 χωρίς κανένα πρόβλημα ??? Επίσης Ο CPU μου στα 3.7 GHz θα έχει κανένα πρόβλημα (Bottleneck) με αυτές τις κάρτες γραφικών ???
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ο επεξεργαστης οχι δεν θα εχει θεμα με τις καρτες που λες.επισης,το τροφοδοτικο που εχεις,λογικα μπορει να τα τρεξει ολα αυτα ανετα.με τι ρευμα εισαι στα 3.7?
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Οπως σου έχω ξαναπεί το τροφοδοτικό σου αν και lc έχει καλα χαρακτηριστικά και ανήκει σε μια αρκετά αξιόλογη σειρά της lc http://www.lc-power.de/index.php?id=197&L=1 Οποτε μεινε ως έχεις δίοτι το τροφοδοτικό δεν θα έχει κανενα προβλημα με το συστημα σου.... Και όχι δεν θα έχεις bottleneck με τον επεξεργαστή σου... Τι φρίκη έχετε φάει όλοι με το bottleneck ειδικά καποιοκ με κατι γερά τετραπυρηνακια σαν και εσένα!!
mrmariosgta4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ο επεξεργαστης οχι δεν θα εχει θεμα με τις καρτες που λες.επισης,το τροφοδοτικο που εχεις,λογικα μπορει να τα τρεξει ολα αυτα ανετα.με τι ρευμα εισαι στα 3.7? Στο Bios το έχω με 1.42 V αλλά στο CPU-Z δίχνει με 1.392 V. Επίσης μπορώ να κάνω Overclock την κάρτα (πιστευώ δεν χρειάζεται αλλά μπορεί να το κάνω...) Το τροφοδοτικό μου έχει 1X6 pin power connector ενώ η HD 7870 θέλει 2X6 pin power connectors σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω ??? Οπως σου έχω ξαναπεί το τροφοδοτικό σου αν και lc έχει καλα χαρακτηριστικά και ανήκει σε μια αρκετά αξιόλογη σειρά της lc http://www.lc-power.....php?id=197&L=1 Οποτε μεινε ως έχεις δίοτι το τροφοδοτικό δεν θα έχει κανενα προβλημα με το συστημα σου.... Και όχι δεν θα έχεις bottleneck με τον επεξεργαστή σου... Τι φρίκη έχετε φάει όλοι με το bottleneck ειδικά καποιοκ με κατι γερά τετραπυρηνακια σαν και εσένα!! Να προσθέσω πως +12V1 είναι 19Α όχι 25Α + 12V2 είναι 19Α όχι 27Α έχω πρόβλημα ???
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το τροφοδοτικό μου έχει 1X6 pin power connector ενώ η HD 7870 θέλει 2X6 pin power connectors σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω ??? Να προσθέσω πως +12V1 είναι 19Α όχι 25Α + 12V2 είναι 19Α όχι 27Α έχω πρόβλημα ??? Μα αλλα λέει η εταιρεία στο site της!!
mrmariosgta4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μα αλλα λέει η εταιρεία στο site της!! Eγώ έχω το κουτί του τροφοδοτικού και το είδα επίσης το είδα και από το τροφοδοτικό μου. Τι κάνω τώρα θα έχει πρόβλημα ??
duffyduck Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 εχει 2 x 6-pin (1 x 6-pin και 1 x 6+2-pin ), οποτε δεν εχεις προβλημα. To LC-POWER LC6650GP3 V2.3 το εχω, αλλα τωρα το εβαλα σε ενα αλλο πιο παλιο μηχανημα. Τελικα για το προβλημα που ειχα (εκλεινε ξαφνικα ο υπολογιστης οταν εβλεπα τηλεοραση) δεν εφταιγε το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 ουτε η μητρικη, αλλα ενα προγραμμα που ειχα εγκατεστημενο. Οταν το απεγκατεστησα το προγραμμα ολα δουλεψαν μια χαρα. Παρολο ομως που δεν ειχα πια την αναγκη αλλαγης τροφοδοτικου αφου δουλευε μια χαρα το LC-POWER LC6650GP3 V2.3, τελικα αγορασα ενα Corsair TX750 V2, γιατι το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 επρεπε να το βαλω σε αλλο μηχανημα ωστε να μπορει να λειτουργει απροβληματιστα.
mrmariosgta4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 εχει 2 x 6-pin (1 x 6-pin και 1 x 6+2-pin ), οποτε δεν εχεις προβλημα. To LC-POWER LC6650GP3 V2.3 το εχω, αλλα τωρα το εβαλα σε ενα αλλο πιο παλιο μηχανημα. Τελικα για το προβλημα που ειχα (εκλεινε ξαφνικα ο υπολογιστης οταν εβλεπα τηλεοραση) δεν εφταιγε το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 ουτε η μητρικη, αλλα ενα προγραμμα που ειχα εγκατεστημενο. Οταν το απεγκατεστησα το προγραμμα ολα δουλεψαν μια χαρα. Παρολο ομως που δεν ειχα πια την αναγκη αλλαγης τροφοδοτικου αφου δουλευε μια χαρα το LC-POWER LC6650GP3 V2.3, τελικα αγορασα ενα Corsair TX750 V2, γιατι το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 επρεπε να το βαλω σε αλλο μηχανημα ωστε να μπορει να λειτουργει απροβληματιστα. Φίλε δεν ξες πόσο καθησύχασες ... σε ευχαριστώ πάντως. Πως το λένε εκείνο το πρόγραμμα για να το έχω υπόψη μου ??? Ευχαριστώ και πάλι !!!
duffyduck Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το ηλιθιο προγραμμα ειναι το Powercinema 6 της Cyberlink. Μακρια απο αυτη την μαλακια, γιατι προγραμμα δεν το λες. Ισως φταιει οτι εχω Win7 x64. Οπως και να 'χει ομως μακρια απο το PowerCinema 6. H φαση ειναι οτι δοκιμασα το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 σε αλλο μηχανημα και λειτουργουσε αψογα. Παιρνω που λες το Corsair TX750 V2, αλλα και παλι μου κλεινει αποτομα ο υπολογιστης. Λεω δε μπορει, εδω καποια μαλακια συμβαινει. Επειδη το προβλημα παρουσιαζοταν μονο οταν εβλεπα τηλεοραση απο το TV tuner (εκει το εντοπισα), λεω καποιο conflict γινεται με αλλο προγραμμα. Υστερα απο παρα πολλες δοκιμες κατεληξα στο PowerCinema 6. To εβγαλα και δεν εχω κανενα προβλημα τωρα. Κοιτα ρε πουστη μου τι μπορει να παθεις απο μια τετοια μαλακια. Ελεος!!! Και μιλαμε ετρεχα με τις ωρες stress tests για cpu και gpu, αλλα και memtest, ολα πηγαιναν ρολοϊ χωρις κανενα προβλημα. Ειχα τρελλλλαθει (με πολλα λλλλ). Γιατι δεν μπορουσα να το εξηγησω. Αφου ολα τα stress tests παιρνουσαν χωρις λαθη, αρα τροφοδοτικο (το Corsair TX750 V2 αλλα και το LC-POWER LC6650GP3 V2.3), μητρικη, καρτα γραφικων, μνημη, επρεπε να ειναι ολα ενταξει. Τελος παντων, τελικα μου εφαγε την ψυχη αλλα το βρηκα. Μια μεγαλη μουτζα απο μενα στην Cyberlink. Σε ενα φιλο μου που ειχε και αυτος Powercinema 6, δεν μπορουσε να δει 1080p videos (youtube, ταινιες), ουτε το ERT HD. Τα frames δεν πηγαιναν ομαλα. Του ειπα να βγαλει το Powercinema 6 και τωρα δουλευουν μια χαρα, και βλεπει κανονικα videos και ERT HD σε 1080p. Συγνωμη, εκ των προτερων για την χρηση μερικων απρεπων λεξεων/εκφρασεων. Τα εγραψα οπως ακριβως τα σκεφτομουν. Οι λεξεις/εκφρασεις αυτες δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που ελεγα οταν προσπαθουσα να βρω τη λυση στο προβλημα. Σταματω εδω, γιατι το βλεπω να γραφω μυθιστορημα.
mrmariosgta4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Το ηλιθιο προγραμμα ειναι το Powercinema 6 της Cyberlink. Μακρια απο αυτη την μαλακια, γιατι προγραμμα δεν το λες. Ισως φταιει οτι εχω Win7 x64. Οπως και να 'χει ομως μακρια απο το PowerCinema 6. H φαση ειναι οτι δοκιμασα το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 σε αλλο μηχανημα και λειτουργουσε αψογα. Παιρνω που λες το Corsair TX750 V2, αλλα και παλι μου κλεινει αποτομα ο υπολογιστης. Λεω δε μπορει, εδω καποια μαλακια συμβαινει. Επειδη το προβλημα παρουσιαζοταν μονο οταν εβλεπα τηλεοραση απο το TV tuner (εκει το εντοπισα), λεω καποιο conflict γινεται με αλλο προγραμμα. Υστερα απο παρα πολλες δοκιμες κατεληξα στο PowerCinema 6. To εβγαλα και δεν εχω κανενα προβλημα τωρα. Κοιτα ρε πουστη μου τι μπορει να παθεις απο μια τετοια μαλακια. Ελεος!!! Και μιλαμε ετρεχα με τις ωρες stress tests για cpu και gpu, αλλα και memtest, ολα πηγαιναν ρολοϊ χωρις κανενα προβλημα. Ειχα τρελλλλαθει (με πολλα λλλλ). Γιατι δεν μπορουσα να το εξηγησω. Αφου ολα τα stress tests παιρνουσαν χωρις λαθη, αρα τροφοδοτικο (το Corsair TX750 V2 αλλα και το LC-POWER LC6650GP3 V2.3), μητρικη, καρτα γραφικων, μνημη, επρεπε να ειναι ολα ενταξει. Τελος παντων, τελικα μου εφαγε την ψυχη αλλα το βρηκα. Μια μεγαλη μουτζα απο μενα στην Cyberlink. Σε ενα φιλο μου που ειχε και αυτος Powercinema 6, δεν μπορουσε να δει 1080p videos (youtube, ταινιες), ουτε το ERT HD. Τα frames δεν πηγαιναν ομαλα. Του ειπα να βγαλει το Powercinema 6 και τωρα δουλευουν μια χαρα, και βλεπει κανονικα videos και ERT HD σε 1080p. Συγνωμη, εκ των προτερων για την χρηση μερικων απρεπων λεξεων/εκφρασεων. Τα εγραψα οπως ακριβως τα σκεφτομουν. Οι λεξεις/εκφρασεις αυτες δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που ελεγα οταν προσπαθουσα να βρω τη λυση στο προβλημα. Σταματω εδω, γιατι το βλεπω να γραφω μυθιστορημα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι .
ninos30 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δεν βγάζεις μια φώτο από το ταμπέλάκι που έχει πάνω το τροφοδοτικό γιατί μάλλον άλλο PSU έχεις και άλλο έχεις βάλει στο rig της υπογραφής σου...
duffyduck Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εχει το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 και ρωτουσε για το αν θα χρειαστει να το αλλαξει. Προφανως δεν χρειαζεται. Το LC-POWER LC6650GP3 V2.3 ειναι υπεραρκετο για να σηκωσει την Radeon HD 7850.
ninos30 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Βρε αυτό το κατάλαβα. Αλλά δεν μπορεί να λέει πως το ταμπελάκι λέει: 12V1/12V2=19Α και να είναι το εν λόγω τροφοδοτικό. Η διαφορά είναι μεγάλη. Και με 19αρια στην 12αρα αρχίζει να γίνεται λίγο "αμφίβολο" το αν κάνει όντως το PSU του. (πέραν ότι λέει ότι έχει 1xPCIeX καλώδιο ενώ όλα τα Green Series της LC-Power έχουν 2, ακόμα και το 450αρι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα