Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφαγα ηττα τρελλη

ειχα αγορασει εναν 3ΤΒ και τον ειχα κανονικα στο pc Μου

τον εβγαλα και τον εβαλα σε ενα αλλο Pc για να μεταφερω καπου 370gb αρχειων και οταν τον εφερα παλι στο δικο μου ειδα οτι κανενα απο τα αρχεια που μετεφερα δε δουλευει.(ηταν ολα ταινιες)

ακομα χειροτερα σταματησαν να δουλευουν πολλα αρχεια απο αυτα που ειχα ηδη μεσα.

αυτο που μου κανε εντυπωση στο αλλο Pc ειναι οτι μεσα στο bios τον εβλεπε ως 800GB αλλα μεσα στα Windows 7x64 Που ειχε τον εβλεπε κανονικα 2.74GB.

δοκιμασα και του κανα και firmware update αλλα τιποτα.καμια ιδεα?

Δημοσ.

Εφαγα ηττα τρελλη

ειχα αγορασει εναν 3ΤΒ και τον ειχα κανονικα στο pc Μου

τον εβγαλα και τον εβαλα σε ενα αλλο Pc για να μεταφερω καπου 370gb αρχειων και οταν τον εφερα παλι στο δικο μου ειδα οτι κανενα απο τα αρχεια που μετεφερα δε δουλευει.(ηταν ολα ταινιες)

ακομα χειροτερα σταματησαν να δουλευουν πολλα αρχεια απο αυτα που ειχα ηδη μεσα.

αυτο που μου κανε εντυπωση στο αλλο Pc ειναι οτι μεσα στο bios τον εβλεπε ως 800GB αλλα μεσα στα Windows 7x64 Που ειχε τον εβλεπε κανονικα 2.74GB.

δοκιμασα και του κανα και firmware update αλλα τιποτα.καμια ιδεα?

Το 2ο PC ήταν παλιό? Έχω την υποψία ότι δεν υποστήριζε 48-bit LBA και σου κατέστρεψε τη λογική δομή του partition. Αν έχει συμβεί αυτό μόνο με format διορθώνεται (στο 1ο PC).

Δημοσ.

Το 2ο PC ήταν παλιό? Έχω την υποψία ότι δεν υποστήριζε 48-bit LBA και σου κατέστρεψε τη λογική δομή του partition. Αν έχει συμβεί αυτό μόνο με format διορθώνεται (στο 1ο PC).

core 2duo 7500 ειχε με μητρικη μια με Q45/Q43 chipset

Δημοσ.

Χλωμό να δεις χαΐρι - και θα σου πάρει κάτι τέρμινα για να ολοκληρωθεί σε τόσο μεγάλο δίσκο, αλλά τρέξε κι ένα HDD Regenerator (σπασμενοware) σε san & repair mode. Υποτίθεται ότι κάνει "έμμεσο recovery" (επιμένει στο διάβασμα προβληματικών data και τα ξαναγράφει στον ίδιο δίσκο, σε υποτιθέμενα ασφαλείς τοποθεσίες του). Μπας και...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...