NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχω πρόβλημα δηλαδή ε? Αν ειναι μεμονωμένες αγορες εισαι οκ. Τωρα μονο περιμένεις τον πωλητή και το παυπαλ, καλη τυχη Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από NikosKallithea
traganeus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά τι λένε οι άνθρωποι????? Δεν μου στέλνουν τα λεφτά και λένε αυτό: eBay Customer Support comments: You returned the item without authorization from the seller or eBay and did not provide tracking. Ενώ ο πωλητής το έχει πει οτι στείλε και θα σου δώσω τα λεφτά και έστειλα και 2 φορές tracking number
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δεν είχες μιλήσει με τον πωλητή για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του αντικειμένου? Οι όροι αγοράς τι ανέφεραν στο "Return Policy" Για να επιστρέψεις ενα αντικείμενο πρπει να στο ζητήσει το παυπαλ, οχι μόνος σου.
traganeus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Έκανα τα εξής βήματα. Του στέλνω στην αρχή δεν απαντάει, μετά ξανά πάλι στα @@ του. Ανοίγω case και απαντάει οτι δεν ξέρει αγγλικά γιαυτό δνε απαντάει. Του στέλνω στα γερμανικά μεταφρασμένομ απο google οτι έχω πρόβλημα, μου λέει οκ στείλτο μου πίσω και πες μου τον τραπεζικό σου λογαριασμό να στα στείλω. Του λέω θέλω απο paypal, και πάει το παλικάρι και το στέλνει πίσω. Του στέλνω μήνυμα μετά με το tracking number, στο οποίο μετά απο 2-3 μέρες είδα οτι είχα κάνει λάθος ένα ψηφίο και του έστειλα πάλι μήνυμα οτι έκανα λάθος και το σωστό είναι το τάδε. Μετά απο καμια 10αριά μέρες του στέλνω να δω αν το πήρε, τίποτα αυτός, ξαναστέλνω μετά πάλι τίποτα αυτός. Έψαξα στο deutche post να κάνω trace το πακέτο αλλα αποτι μου είπαν στα ελτα δεν γίνετα γιατί μάλλον του έχουν αλλάξει κωδικό. Κάνω λοιπόν escalate και σήμερα μου απάντησαν αυτό απο το customer support, Έχω στείλει mail λέγοντας οτι έστειλα και tracking number και είχαμε συμφωνήσει με τον πωλητή και περιμένω να δώ τι θα μου πούν. Στο ebay αυτός δεν το είχε δηλωμένο οτι το έχει στείλει το πακέτο όταν έκανα την αγορά (δεν ξέρω αν έχει καμία σημασία) Αυτό για επιστροφή στο paypal δεν μου το πατε όταν ρώτησα....... Στο return policy γράφει αυτά: Withdrawal You can cancel your contract within 14 days [1 month] 2 without giving reasons in writing (eg letter, fax, e-mail) or - if the goods are delivered before the deadline - by returning the goods. The time limit begins after receipt of this notice in written form, but not before receipt of the goods to the consignee (in case of recurring deliveries of similar goods not before receipt of the first partial delivery) and also does not fulfill our obligations under Article 246 § 2 in connection with § 1 para . 1 and 2 draft Law, as well as our obligations in accordance with § 312e Section 1 Clause 1 BGB in conjunction with Article 246 § 3 BGB. The revocation period is sufficient to send the revocation or the goods. The revocation must be sent to: Sebastian Panitzschmotorradteile Panitzsch Hilgen Holter st. 63 26345 Bochorn Panitzschmotorradteile Sebastian Panitzsch Hilgen Holter st. 63 26345 Bochorn Consequences In the case of an effective withdrawal, the mutually received benefits and any benefits (eg interest) surrendered. Can you give us the performance received whole or in part, only in a deteriorated condition, you must pay us compensation for the value. With the release of things this does not apply if the deterioration is exclusively due to its inspection - as they would in a retail store - is due. For a determination by the deterioration of the item, you must not have value leisten.3 Transportable items are to be returned at our risk. You have to bear the costs of return if the delivered goods ordered and if the price of the item to be returned of not exceeding 40 euros or if you are at a higher price of the goods are not at the time of full payment or a contractually agreed partial payment provided haben.4 Otherwise, the return is free of charge. Not parcel things are picked up. Obligations to reimburse payments must be made within 30 days. The time limit begins for you when you send your cancellation or the goods, for us upon receipt. End of withdrawal
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Αυτό για επιστροφή στο paypal δεν μου το πατε όταν ρώτησα....... Απο την στιγμη που ανοίγεις case κανείς μόνο οτι σου λεει το παυπαλ και αγνοείς πλήρως όλα τα υπόλοιπα.
traganeus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Αυτό για επιστροφή στο paypal δεν μου το πατε όταν ρώτησα....... Απο την στιγμη που ανοίγεις case κανείς μόνο οτι σου λεει το παυπαλ και αγνοείς πλήρως όλα τα υπόλοιπα. Στο ebay έκανα το case. Στο paypal έλεγε οτι αφού άνοιξα στο ebay δεν μπορώ και στο paypal
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Στο ebay έκανα το case. Στο paypal έλεγε οτι αφού άνοιξα στο ebay δεν μπορώ και στο paypal Τι case στο ebay, όταν πας στο ebay να ανοίξεις case σε παραπέμπει στο παυπαλ. Δεν ξερω μπερδεμένα μου τα λες, αν ξερει κάποιος αλλος ας πει
traganeus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πήγα custommer support/resolution center και μετά πάτησα resolve a problem Όταν πήγα να ανοίξω case και στο paypal, μου είπε οτι έχω ανοίξει στο ebay για το ίδιο αντικείμενο.
traganeus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Θα τον !@#$ήσω τον γερμανό παιδιά. μου έστειλαν απο deuche post αυτό: thank you for your request. According to our system records your parcel was delivered on 19/07/2012 signed by Ms/Mr Panitzsch. The German tracking number is 640291227902. Έστειλα άλλο ένα μήνυμα στο ebay. Λέτε να πάρω τα λεφτά πίσω???? Το όνομα που το παρέλαβε είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχει και στο ebay ο πωλητής
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φιλε @traganeus καπου κανεις λαθος ή δεν θυμασαι τι εχεις κανει, λεφτα απο το εβαυ δεν πρόκειται να παρεις ποτε πισω. Ελεγξε λοιπον τον λογαριασμο σου στο παυπαλ και ασε το εβαυ. οτι κανεις με το παυπαλ οχι με το εβαυ, το εβαυ ξεχνα το
traganeus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 στο paypal μου βγάζει αυτό, We're sorry there's a problem with your purchase. You already opened a case regarding this item. Please go to the eBay Resolution Center to review the program details for information on what to do next. Στο ebay βρήκα αυτό How will I get my refund? When Customer Support decides a case in your favor, we'll send your refund to the PayPal email address you used to purchase the item. This may take a few days οπότε μάλλον μπερδεμένα μου τα λές, αστο θα βρώ άκρη μόνος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα