jmallen3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εχω προσθεσει στο λαπτοπ ένα hdd caddy το οποιο εχει μεσα ενα σκληρό 2.5". Το προβλημα που εχω ειναι οτι εαν μπει κανονικα το caddy μεσα στο λαπτπ για να το βγαλω μετα πρεπει να λυσω ολο το λαπτοπ καθως δεν εχει μερος για να το τραβηξω το caddy απο εξω και να βγει οπως ειχε το dvd caddy. Ετσι για να το βγαζω του εχω περασει ενα μεγαλο σκοινι γυρω γυρω και προεξεχει εξω απο το λαπτοπ για να μπορω να το τραβαω και να βγαινει το caddy. Μπορειτε να προτεινετε καποια λυση που να μπορω να κολλησω πχ κατι πανω στο caddy και να προεξεχει λιγο και να μπορω να το τραβαω για να το βγαζω? κατι τετοιο εχουν καποιοι δισκοι της hitachi που ειχα δει σαν ενα ειδος μαυρης ταινια κολλημενη πανω στο δισκο. Θελω κατι ομως που να ειναι γερο και σιγουρα δεν θα ξεκολλησει πανω απο το caddy οπως θα το τραβαω καθως δεν εχω ορεξηκαι ουτε ειναι ευκολο να λυνω το laptop.
orck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Θυληκο βελκρο. Το βελκτρο ειναι η τανια σκρατς που λενε μερικοι, εχει μια μαλακη και μια σκληρη μερια, δεν θα σπασει ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα