oldnew Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Στα 279€ νομιζω ειναι το τωρινό vfm.. και ας μη μου αρέσει ιδιαίτερα .. Θα το προτιμούσα εναντι όλων των άλλων που αναφέρθηκαν με κλειστά ματια.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
privateer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σε αυτά τα χρήματα που ψάχνεις δες και το Nokia 710 Για αυτά που ζητάς είναι η καλύτερη λύση http://www.skroutz.gr/s/426156/Nokia-Lumia-710.html?keyphrase=NOKIA+710
scorps_07 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Σε αυτά τα χρήματα που ψάχνεις δες και το Nokia 710 Για αυτά που ζητάς είναι η καλύτερη λύση http://www.skroutz.gr/s/426156/Nokia-Lumia-710.html?keyphrase=NOKIA+710 Καλή λύση φιλαράκι και αυτό , θα το κοιτάξω..! Μέχρι στιγμής κοιτάω το Sony Ericsson Neo V , HTC Desire C και το Nokia 710 !
christs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αυτη τη στιγμη φιλε μου το μοτορολα ραζρ δεν εχει αντιπαλο στην κατηγορια τοπ vfm. Απλα στο λεω, να το ξερεις.
scorps_07 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σκέφτομαι να καταλήξω τελικά στο Sony Ericsson Neo V στα 199€ για να μην υπερβώ και τα χρήματα που είχα στο μυαλό μου..!Νομίζω ότι δεν θα την μετανοιώσω αυτή την αγορά..! Πφφφ είμαι μπερδεμένος όπως κάθε ένας που θέλει να αποκτήσει ένα νέο κινητό...!
scorps_07 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Η παραγγελία μπήκε,αύριο θα μου το παραδώσουν στον χώρο μου.Πήρα τελικά το Sony Ericsson Neo V. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω Sony Ericsson ελπίζω να μην πελαγώσω. Πλέον οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει για τυχόν ρυθμίσεις οποιος θέλει μου λέει..!
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Η παραγγελία μπήκε,αύριο θα μου το παραδώσουν στον χώρο μου.Πήρα τελικά το Sony Ericsson Neo V. Όταν φτάσει, πες τη γνώμη σου (είτε σε πμ είτε εδώ) γιατί σκεφτόταν ένας φίλος να το πάρει.
danaz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Η παραγγελία μπήκε,αύριο θα μου το παραδώσουν στον χώρο μου.Πήρα τελικά το Sony Ericsson Neo V. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω Sony Ericsson ελπίζω να μην πελαγώσω. Πλέον οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει για τυχόν ρυθμίσεις οποιος θέλει μου λέει..! Γιατι δε τσεκαρεις να το Xperia sole που ουσιαστικά είναι ηαντικατασταση του neo v και είναι και στα ίδια λεφτα;
scorps_07 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Γιατι δε τσεκαρεις να το Xperia sole που ουσιαστικά είναι ηαντικατασταση του neo v και είναι και στα ίδια λεφτα; Αν εξαιρέσεις ότι εμφανισιακά το Neo V μου άρεσε αρκετά περισσότερο,το Xperia sole είναι και 40-50 ευρώ πιο ακριβό!
christs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αν εξαιρέσεις ότι εμφανισιακά το Neo V μου άρεσε αρκετά περισσότερο,το Xperia sole είναι και 40-50 ευρώ πιο ακριβό! τα αξιζει παντως αυτα τα 40-50 ευρω. Και εχω το Neo V. Και εγω στο Sola θα πηγαινα αν ηταν να παρω τωρα, αλλα θα μεινεις κατα ευχαριστημενος απ το Neo, οποτε εισαι οκ!
scorps_07 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) τα αξιζει παντως αυτα τα 40-50 ευρω. Και εχω το Neo V. Και εγω στο Sola θα πηγαινα αν ηταν να παρω τωρα, αλλα θα μεινεις κατα ευχαριστημενος απ το Neo, οποτε εισαι οκ! Δεν λέω ότι δεν τα αξίζει τα 50€ διαφορά...αλλά άλλο να δώσεις 199€ και άλλο 249€ και ειδικά όταν εκτός από τα 199€ του κινητού θα δώσεις επιπλέον κάποια χρήματα για Screen protector , θήκη , Memory Card και με βλέπω να χρειάζομαι και φορτιστή αυτοκινητου..!Οπότε αυτα τα 50€ διαφορά είναι τα παρελκόμενα του Μόλις παρέλαβα το Sony Ericsson Neo V Blue με δώρο Ginius Driver-Don't Panic (GR) Για τον λόγο ότι είμαι στην δουλειά μου δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί του αλλά τουλάχιστον το έβαλα για φόρτιση μέχρι να σχολάσω. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από scorps_07
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα