Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λίγο αναζητώντας κάποιο κινητό σύμφωνα με τις ανάγκες μου.

Για αρχή να πω ότι χρειάζομαι κάποιο κινητό που δεν θα ξεπερνά τα 200€!

Η μεγαλύτερη χρήση του είναι τα sms , τα email (προσωπικά και επαγγελματικά) και η άνετη πλοήγηση στο ιντερνετ(με wifi) αλλά και η χρήση FB.

Πάντα με ενδιαφέρει η καλή φωτογραφία αλλά μου είναι αδιάφορο η οποιαδήποτε ποιότητα μουσικής θα διαθέτει αφού δεν ακούω ποτέ μουσική από το κινητό.

Έχω μάθει από το 2004 (Qtek S100) να είμαι με κινητά αφής μέχρι και σήμερα που αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Nokia 5800 το οποίο όμως δεν με εξυπηρετεί στις πλέον ανάγκες μου.

Να τονίσω ότι θα ήθελα ένα αφής αλλά και πληκτρολόγιο querty να είχε δεν είμαι από τα άτομα που θα με ενοχλούσε ίσως και να με βοηθούσε στην χρήση των sms/email που θα χρησιμοποιώ αρκετά.

Η οποιαδήποτε βοήθεια σας και γνώμη που θα μπορούσε να με βοηθήσει στην τελική μου απόφαση αγοράς πάντα σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες θα μου ήταν χρήσιμη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,

οι ανστάσεις μου είναι οι εξής...!

Στα 2 mini τα έχω δει σε λειτουργία και δεν με άφησαν ικανοποιημένο

Στο nokia X6 φοβάμαι τον αργό επεξεργαστή και ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης.

Για το Neo-V δεν το έχω πολύ κοιτάξει οπότε θα το κοιτάξω και αυτό.!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

H HTC είναι μια εταιρεία που μαρέσει απίστευτα.

Αυτό που με προβληματίζει στα συγκεκριμένα είναι ο μικρός επεξεργαστής τους. :/

Πάντως και οι 3 είναι από τα κινητά που είχα κοιτάξει..!

Δημοσ.

Το Wildfire είναι αργό. Αλλά το Wildfire-S είναι πολύ άνετο!

Το Desire-C δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά φαντάζομαι σαν πιο καινούργιο μοντέλο με καλύτερα specs θα είναι ακόμη πιο καλό.

Πάντως όπιο και να διαλέξεις απ’ αυτά, σε σχέση με αυτό που έχεις, είναι η μέρα με την νύχτα!!!

Δημοσ.

Το Wildfire είναι αργό. Αλλά το Wildfire-S είναι πολύ άνετο!

Το Desire-C δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά φαντάζομαι σαν πιο καινούργιο μοντέλο με καλύτερα specs θα είναι ακόμη πιο καλό.

Πάντως όπιο και να διαλέξεις απ’ αυτά, σε σχέση με αυτό που έχεις, είναι η μέρα με την νύχτα!!!

Επειτα από qtek και HTC που είχα από το 2004 σε διάφορα μοντέλα, τα τελευταία 3 χρόνια έιμαι με το Nokia 5800 το οποίο φυσικά και όποιο και να έπαιρνα από αυτά που συζητάμε θα ήταν η μέρα με την νύχτα..!Ειδικά πλέον που χρειάζομαι και το ίντερνετ...κάτι που με το 5800 η πλοήγηση είναι γολγοθάς!

Αν και είσαι και εσύ πολύ της HTC εαν ήταν να συγκρίνεις το HTC DESIRE C με το SONY ERICSSON XPERIA NEO V που πρότεινε ένα παλικάρι νωρίτερα, μπορείς να μου πεις τα υπερ και τα κατά ..;

Δημοσ.

Το Sony είναι καλύτερο στα specs, εκτός από χώρο αποθήκευσης και ότι το Sony είναι με Gingerbread, ενώ το HTC με Ice Cream Sandwich, αλλά αυτό με μια αναβάθμιση πιστεύω διορθώνετε. Πιο καλά θα ήταν να πας να τα πιάσεις και τα δύο στα χέρια σου και να τα δουλέψεις, για να δεις πιο σε βολεύει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λίγο αναζητώντας κάποιο κινητό σύμφωνα με τις ανάγκες μου.

Για αρχή να πω ότι χρειάζομαι κάποιο κινητό που δεν θα ξεπερνά τα 200€!

Η μεγαλύτερη χρήση του είναι τα sms , τα email (προσωπικά και επαγγελματικά) και η άνετη πλοήγηση στο ιντερνετ(με wifi) αλλά και η χρήση FB.

Πάντα με ενδιαφέρει η καλή φωτογραφία αλλά μου είναι αδιάφορο η οποιαδήποτε ποιότητα μουσικής θα διαθέτει αφού δεν ακούω ποτέ μουσική από το κινητό.

Έχω μάθει από το 2004 (Qtek S100) να είμαι με κινητά αφής μέχρι και σήμερα που αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Nokia 5800 το οποίο όμως δεν με εξυπηρετεί στις πλέον ανάγκες μου.

Να τονίσω ότι θα ήθελα ένα αφής αλλά και πληκτρολόγιο querty να είχε δεν είμαι από τα άτομα που θα με ενοχλούσε ίσως και να με βοηθούσε στην χρήση των sms/email που θα χρησιμοποιώ αρκετά.

Η οποιαδήποτε βοήθεια σας και γνώμη που θα μπορούσε να με βοηθήσει στην τελική μου απόφαση αγοράς πάντα σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες θα μου ήταν χρήσιμη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχεις ήδη περιγράψει μια συσκευή Blackberry, αλλά:

1. Για να την χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχεις συμβόλαιο και όχι καρτοκινητό

2. Το κόστος που έχεις ορίσει είναι ελάχιστο για τέτοια συσκευή

Ωστόσο,

στα ~260€ υπάρχει το Blackberry Curve 9360 που πιστεύω είναι ακριβώς αυτό που ζητάς από μια συσκευή.

Στα ίδια χρήματα υπάρχει και το Blackberry Curve 9380 που η μόνη του διαφορά είναι η απουσία physical QWERTY keyboard και αντ' αυτού, η μεγαλύτερη σε διάσταση οθόνη.

Σύγκριση 9360 με 9380

Και το 9360 υποστηρίζει και NFC και τα ρέστα... ;)

Εδώ και το official link!

Δημοσ.

Το Sony είναι καλύτερο στα specs, εκτός από χώρο αποθήκευσης και ότι το Sony είναι με Gingerbread, ενώ το HTC με Ice Cream Sandwich, αλλά αυτό με μια αναβάθμιση πιστεύω διορθώνετε. Πιο καλά θα ήταν να πας να τα πιάσεις και τα δύο στα χέρια σου και να τα δουλέψεις, για να δεις πιο σε βολεύει.

Λαθος. το Neo V δεν ειναι με gingerbread, με την 4.0.4 ειναι.

απ τα δυο, βασει σπεκς καλυτερο ειναι το Neo V.

Δημοσ.

Εδώ το διάβασα http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_v-4122.php

Αλλά τώρα ίσος να βγαίνει με την 4.0.4!

Τα στοιχεια αυτα, το gsm τα εχει απο τοτε σχεδον που βγηκε το κινητο, και προφανως δυστυχως δεν τα αναβαθμιζουν. Εχει καπου στους 2 μηνες που πηρε την επισημη ics, αρχικα την 4.0.3, που ηταν προβληματικη, και μετεπειτα την 4.0.4. , που ειναι βαρια μεν, ανεκτη δε.

Ουτως η αλλως σημασια δεν εχει με τι εκδοση παιρνεις το κινητο, απο τη στιγμη που υπαρχει η επισημη διαθεσιμη, ειτε μενεις ως εχεις στην 2.3.6 αν θυμαμαι καλα που ειναι και τερμα smooth, ειτε μεσω pc companion πες μεσα σε ενα μισαωρο στην ics. Οποτε, ολα καλα. :)

τελος παντων, σιγα σιγα ας στρεφονται τα παιδια σε λιγο ακριβοτερα κινητα, στα 230 περιπου, τα διπυρηνα της Sony, το Νeo V 7 μηνες στα 200 ευρω ειναι, τσιμεντωσε!

Δημοσ.

Παρατηρώ πως σε κάθε πρόταση που γίνεται,

οι περισσότεροι προτείνετε συσκευές Android.

OK, κατανοητό πως οι συσκευές αυτές είναι περισσότερο προσιτές από ένα iPhone,Windows Phone, Blackberry,

αλλά δεν είναι δυνατόν για ό,τι ζητάει ένα παλικάρι πάντα να υπάρχει μια Android συσκευή που να το κάνει super.

Αυτά σαν παρατήρηση.

Επίσης το θέμα μας δεν είναι ποιό Android είναι καλύτερο ή αν το Neo V έρχεται με ICS ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώ πως σε κάθε πρόταση που γίνεται,

οι περισσότεροι προτείνετε συσκευές Android.

OK, κατανοητό πως οι συσκευές αυτές είναι περισσότερο προσιτές από ένα iPhone,Windows Phone, Blackberry,

αλλά δεν είναι δυνατόν για ό,τι ζητάει ένα παλικάρι πάντα να υπάρχει μια Android συσκευή που να το κάνει super.

Αυτά σαν παρατήρηση.

Επίσης το θέμα μας δεν είναι ποιό Android είναι καλύτερο ή αν το Neo V έρχεται με ICS ή όχι.

Καλες οι επισημανσεις σου, αλλα δικαιωμα του καθενος ειναι να προτεινει αυτο που ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (και με βαση το υποκειμενικο κριτηριο) θεωρει ως καλη επιλογη. Προσωπικα δεν εχω γνωση περι blackberry κτλ, οποτε και αν δε ξερω κατι, δε μπορω και να το προτεινω. Εσυ που εχεις, να το κανεις, και πολυ καλα κανεις, διαβασα το ποστ σου με το blackberry που προτεινεις. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε δικαιουται καποιος να προτεινει αυτο που θελει. Απ την android προσωπικα δεν τα παιρνω , στανταρ αυτο.

Και οσο για τη συζητηση με την IcS, οταν ενα παληκαρι λεει κατι λαθος, δεν ειναι κακο να λεμε 2-3 πληροφοριες για να υπαρχει και η σωστη ενημερωση...

Επεξ/σία από christs
Δημοσ.

Πήγα χτες και έκανα την πρώτη επαφή να τα δω από κοντά..!

Το sony ericsson Neo v δεν το είχαν να το δω αλλά θα το ξανά φέρουν μου είπαν αλλά είχαν να δω το HTC Desire C.

Το οποίο μου άρεσε αρκετά και από κοντά.Τώρα περιμένω να δω το sony ericsson Neo v για να συγκρίνω.

Ένα μοντέλο που μου έκανε εντύπωση από αυτά που είδα είναι το Motorola XT 910 RAZR το οποίο το βρήκα αρκετά πιο πάνω από τις τιμές που κοιτάω αλλά σε καλή τιμή.Το βρήκα στα 279€ έχει νόημα να ασχοληθώ μαζί του ή να συνεχίσω την επιλογή μου μεταξύ του HTC Desire C και του sony ericsson Neo v?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...