dll.hal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια. Χθες εκλεισα κανονικα εναν υπολογιστη και σημερα οταν πηγα να τον ανοιξω,δεν βλεπει ουτε ποντικι ουτε το πληκτρολογιο-για την ακριβεια ειναι νεκρα-. Σις ιδιες ps2 θυρες δοκιμασα και αλλα πληκτρολογια και αλλα ποντικια ,ομως τα ιδια. Το κουφο ειναι ομως ειναι οτι δεν βλεπει και πληκτρολογιο και ποντικι σε θυρα usb ! Xp sp2. Εν τω μεταξυ χωρις πληκτρολογιο δεν μπορω να μπω στο bios,η οθονη μενει κολλημενη στην εικονα υποδοχης με τις επιλογες για f11 κτλ. Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2012 από dll.hal
dimpa16 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ασχετο (ισως και σχετικο),αλλα να ξερεις οταν συνδεεις συσκευη με ps2 συνδεση και τον υπολογιστη αναμενο,να κανεις ενα restart για να τις αναγνωρισει. Το κακο ειναι οτι δεν βλεπει muse-keybord με συνδεση usb. Αν στην usb πορτα,συνδεσεις ενα φλασακι,το βλεπει??
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τώρα που το πες... και εγώ άνοιξα πριν λίγο το PC με τα XP και δεν μου εντόπιζε το ποντίκι. Το άνοιξα μετά με τα 7 οπότε δεν ξέρω αν θα μου βγάλει το ίδιο πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
dll.hal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Aν δεν σου βλεπει μονο το ποντικι,δεν ειναι προβλημα. Αν ομως δεν βλεπει πληκτρολογιο ,ποντικι και ολες τις usb ,τοτε ειναι προβλημα. Στην δικη μου περιπτωση βρηκαμε και τι ειχε καει(φαινοταν με γυμνο ματι).
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Aν δεν σου βλεπει μονο το ποντικι,δεν ειναι προβλημα. Αν ομως δεν βλεπει πληκτρολογιο ,ποντικι και ολες τις usb ,τοτε ειναι προβλημα. Στην δικη μου περιπτωση βρηκαμε και τι ειχε καει(φαινοταν με γυμνο ματι). Εντάξει τότε. Νόμιζα αρχικά πως είχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τα ΧΡ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα