Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop HP Dv9000 με 17"άρα και το δουλεύω με ανάλυση 1440x900. Συνδέω και ένα tv-monitor LG 19LH2000 19" (HD Ready) με HDMI και ορίζω στο multiple displays την επιλογή Extend για να έχω περισσότερο work space επιλέγοντας ανάλυση 1920x1080.

Στην εξωτερική οθόνη η ευκρίνεια είναι αρκετά κουραστική και θα έλεγα κακή, τα γράμματα δείχνουν κάπως pixelated και αφήνουν γύρω τους μια "σκιά", δεν είναι αυτό που λέμε ότι είναι "καθρέφτης" η εικόνα.

Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την εικόνα; Μπορεί να φταίει το αρκετά φθηνό καλώδιο HDMI που έχω; Με καλώδιο VGA θα είναι καλύτερα; Να πω ότι και στις υπόλοιπες ρυθμίσεις (single monitor, dual monitor κλπ) το αποτέλεσμα και εκεί απέχει από το καλό και το ξεκούραστο.

Δημοσ.

Συνδέω και ένα tv-monitor LG 19LH2000 19" (HD Ready) με HDMI και ορίζω στο multiple displays την επιλογή Extend για να έχω περισσότερο work space επιλέγοντας ανάλυση 1920x1080.

Αν και δεν το πολυκατέχω το θέμα,για δοκίμασε να βάλεις την native ανάλυση της οθόνης(1366Χ768)

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Panos από πάνω, οι ψηφιακές οθόνες έχουν μόνο μία ανάλυση, την native. Σε οποιαδήποτε άλλη, ειτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, δείχνει θολά. Οπότε 1366Χ768

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, οι υπόλοιπες αναλύσεις είναι απλά για " γεμίζει" η οθόνη και γίνεται με upscaling με το παραπάνω μέτριο αποτέλεσμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...