ana.alexandros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μπορεί κανείς να μου πει πώς μπορώ να φτιάξω τον δικό μου κλωβό Faraday για να προστατέψω τα ηλεκτρονικά μου είδη (Κινητά-Υπολογιστές-Μνήμες κλπ) ?
kabouris72 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 φιλε μου γιατι θες να φτιάξεις κάτι τέτοιο? Δεν γινεται να φτιαξεις ενα τετοιο κλωβο.οι λογοι ειναι απλοι.Αν το σημα emp ειναι δυνατο το κουτι που θα φτιαξεις δε θα προστατεψει τιποτα αν ειναι λετπά τα φυλα που θα χρησιμοποιήσεις αν θες πάντως ενα ετοιμο παρε αυτο τωρα αν ντε και σονυ θες να κανεις δικο σου δες εδω επισης αν ξερεις κατι περισσοτερο πες μας
laptop_man Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πως δεν μπορεί;Φτιάχνει ένα μεταλικό κουτί με καπάκι. Πήγαινε σε αλουμινά,κανα κατοστάρι,πανωκάτω.
kabouris72 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ο αλουμινας 100σταρι,ο τενεκες που του προτεινω κανει 20 δολαρια...
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μήπως είδες πρόσφατα το τρεϊλερ του Revolution; Το κύμα emp απο που θα προκύψει;
ana.alexandros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Όχι απλά έχω εγγραφεί στα Newslatter του NOAA και εδώ και μέρες βλέπω έντονη ηλιακή δραστηριότητα. http://www.swpc.noaa.gov - http://www.swpc.noaa.gov/SWN/index.html
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν συμβεί καμια πολύ δυνατή έκλαμψη που να μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά, πράγμα μάλλον απίθανο, τότε κλάφτα χαράλαμπε. Δεν μας σώζει τίποτα. Πάντως έντονη ηλιακή δραστηριότητα δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Τα ΜΜΕ βέβαια... Κοίτα πχ τι έγραφαν στις 18 Φεβρουαρίου: Προς τη Γη κατευθύνεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλαμψη των τελευταίων τεσσάρων ετών, η οποία καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις 4.56 (ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι εκλάμψεις αναμένεται να χτυπήσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης τις επόμενες 1-2 ημέρες προκαλώντας αύξηση της γεωμαγνητικής δραστηριότητας, ενώ προειδοποιούν για πιθανές βλάβες στις τηλεπικοινωνίες. REUTERS
ana.alexandros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Παρακαλάω να μην γίνει κάτι τέτοιο.. Θα περάσουν πάνω από 2 χρόνια μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες στην επικοινωνία , γεννήτριες, ρεύμα και άλλα.. Εντάξει τα ΜΜΕ είναι γνωστό ότι το Τόσο το κάνουν ΤΟΣΟ.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν προκληθούν τόσο εκτεταμένες βλάβες στις επικοινωνίες τι να τον κάνεις τον κλωβό αν είσαι ο μόνος με λειτουργικό τηλέφωνο...που θα το χρησιμοποιήσεις;
ana.alexandros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Όχι μόνο για το τηλέφωνο.. Για τις ηλεκτρονικές συσκευές κυρίως επεξεργαστές-μνήμες-Motherbards κλπ..
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τελικά πέρασε και αυτή η κρίση. Ακόμα εδώ είμαστε!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τι διάολο θέλει τέτοιο θέμα στο "Internet"?
ana.alexandros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τι διάολο θέλει τέτοιο θέμα στο "Internet"? Το είχα δημοσιεύσει στο Χαλαρή κουβεντούλα αλλα του άλλαξαν τοποθεσία δεν ξέρω γιατί . Μήπως ξέρεις πως μπορω να διαγράψω ένα θέμα που έχω φτιάξει εγώ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα