Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τί ακριβώς θα του προσφέρει αυτό; Για να μην πούμε ότι -όπως έγραψε- δοκίμασε αλλού τον δίσκο και ήταν μια χαρά.

Πήτερ, δεν δοκιμάζεις λέω 'γω, να φτιάξεις ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ δισκάκι Win7 (...θα πάρεις ειδικότητα σε λίγο...), ΑΛΛΑ έχοντας κατεβάσει κάποια άλλη version...; Μπορεί όντως κάτι να μην...αρέσει στην συγκεκριμένη, στο συγκεκριμένο μηχάνημα...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα πάνω στον σκληρό να βγάλεις το jumberάκι από την θέση 1, που είναι,

να το βάλεις στην θέση 2 κάνεις μια φορά ένα bootάρισμα

και μετά ξαναβάζεις το jumperάκι στην θέση 1 στην οποία ήταν.

Μετά κάνεις κανονικά το format και πιστεύω να σου δουλέψει.

Το μόνο jumberάκι που είχε επάνω ο σκληρός ήταν για το limit σε 1.5Gbps ή 3.0Gbps.

Φυσικά το είχα δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν είδα καμία διαφορά(όπως ήταν αναμενόμενο).

Και τί ακριβώς θα του προσφέρει αυτό; Για να μην πούμε ότι -όπως έγραψε- δοκίμασε αλλού τον δίσκο και ήταν μια χαρά.

Πήτερ, δεν δοκιμάζεις λέω 'γω, να φτιάξεις ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ δισκάκι Win7 (...θα πάρεις ειδικότητα σε λίγο...), ΑΛΛΑ έχοντας κατεβάσει κάποια άλλη version...; Μπορεί όντως κάτι να μην...αρέσει στην συγκεκριμένη, στο συγκεκριμένο μηχάνημα...

Σωστή σκέψη αυτή.Έπρεπε να το δοκιμάσω.

Έγραψα ένα εντελώς άλλο δισκάκι(απο άλλο θείο) των windows 7 που είχε και πολλαπλές επιλογές για version, αλλά εγώ επέμενα να δοκιμάζω την ultimate...

Για την ιστορία πάντως, το μηχάνημα δουλεύει ήδη με το λειτουργικό που είχε και πριν(windows xp), αφού δεν ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου να περαστούν τα 7άρια.

Εγώ είχα φάει κόλλημα να του κάνω την αναβάθμιση.O χρήστης του έτσι και αλλιώς youtube και facebook μπαίνει μόνο και λίγα καταλαβαίνει απο τις διαφορές των 2 λειτουργικών.

Του αρκεί που δουλεύει σωστά o Η/Υ του.

Ευχαριστώ και πάλι για τις ιδεές σας. :)

Δημοσ.

Δεν εννοώ πάντρως απαραίτητα "κάτι άλλο από Ούλτιμετ" : είθισται να πειράζουν τις εκδόσεις πριν τις ανεβάσουν - ίσως αυτή που έχει να είναι καμμιά τέτοια, και να σκαλώνει (προφανώς είτε λόγω κάποιας ασυμβατότητας κάποιου driver, ίσως, που περιέχει, σε σχέση με κάποιο κομμάτι από το hardware του μηχανήματος...). Και "άλλα Ούλτι" δηλαδή να κατεβάσεις, ίσως έχει νόημα. Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο εμένα με μια βερσιόν ΧΡ, που όμως δεν δοκίμασα σε άλλο μηχάνημα για να είμαι απόλυτα βέβαιος ότι κάτι δεν επικοινωνούσε καλά με ένα και μόνο μηχάνημα. Το θέμα πάντως είναι ότι μου πέταγε BSOD κατά την εγκατάσταση, ενώ άλλη βερσιόν πέρναγε μια χαρά...

Δημοσ.

Αντιμετοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα το cd ειναι μια χαρα τον δισκο τον εβαλα αλλου κ παλι εξακολουθει να κολλαει στο σημα των windows.Tι μπορει να φταιει???????

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Πολλά. Και δεν αποκλείεται να ΜΗΝ αντιμετωπίζεις "το ΙΔΙΟ πρόβλημα" (όσο κι αν είναι το ίδιο από άποψης του "ίδιου συμπτώματος" = "κόλλημα στο σήμα των Win").

Aν από την άλλη, έχεις κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανε κι ο προηγούμενος, και σε κάθε βήμα έχεις όντως ακριβώς το ίδιο θέμα, δοκίμασε εγκατάσταση με ΧΡ.

Δημοσ.

αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα πριν κανα 2 χρονια που εκανα να βαλω τα win7 στο pc μου.

αφου ειχα δοκιμασει ολα οσα γραφετε κ πιο πανω..τελικα παιζοντας με τις ρυθμισεις στο bios τυχαια ανακαλυψα πως κανοντας disable την onboard καρτα ηχου..συνεχιζε κανονικα την εγκατασταση :P

δν λεω πως κ σε εσενα θα ειναι αυτο..αλλα μηπως να δοκιμαζες λιγο παιχνιδι κ εκει μεσα? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...