kanaris88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια.. έκανα φορματ σε ενα λαπτοπ ενος φιλου μου π ειχε Βιστα κ του εβαζα τα 7. δεν εκανα Upgrade αλλα καθαρο φορματ.. ενω ολα πηγαιναν καλα, bootαρα απο dvd εβαλα ολες τις ρυθμισεις επελεξα το παρτισιο π ειχε τα βιστα , εκανε instal τα 7 εκανε επαννεκινηση κ μετα ειναι μεινει το τελευταιο βημα π λεει ολοκληρωση εγκαταστασης.. Προχωρησε η μπαρα κατω αλλα σταματησε σε ενα σημειο περιπου για 2 ωρες.. δεν κουνουσε καθολου.. κ επειδη δν ειχε ο αλλος υπομονη το εκλεισε απο το κουμπι(χωρις να με ρωτησει) Τωρα οταν τον ανοιγω αρχιζει ν φορτψνει τα 7 αλλα κολλαει εκει που ειναι το σημαιακι το αρχικο.. Παω να το ξαναbootaro απο το dvd να τοθ ξαναβαλω τα 7 φτανει μεχρι εκει π λεει τα windows φορτωνουν τα αρχεια.. κ εκει κολλαει σε μαυρη οθονη κ σταματαει κ το dvd driver να γυριζει.. Καμια ιδεα για το τι εχει? Ευχαριστω εκ των προταιρων...
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ή πρόβλημα σκληρού, ή πρόβλημα με το δισκάκι. Τα πιθανότερα δηλαδή. Βγάζεις τον σκληρό και τον συνδέεις είτε εσωτερικά σε σταθερό είτε μέσω USB θήκης ακόμα και σε λάπτοπ και τον ελέγχεις πχ με το Hard Disk Sentinel. Όσο για το δισκάκι, φτιάξε ένα άλλο (αν δεν μιλάμε για αγορασμένα Win).
kanaris88 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... θα δοκιμασω να φτιαξω αλλο δισκακι.. κ μετα βλεπουμε..
peter_pan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, kanaris88 έβγαλες άκρη τελικά? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα κατα την εγκατάσταση των windows 7. Ενώ γίνεται κανόνικα η εγκατάσταση, κολλάει στο σημείο που δείχνει το λογότυπο των windows και γραφει "Εκκίνηση των Windows".Έβαλα το δίσκο σε άλλο μηχάνημα, το cheκαρα με το HD Sentinel και δείχνει να χαίρει άκρας υγείας. Επίσης δεν έχει το USB flash σαν επιλογή μέσα στο BIOS για να κάνω την εγκατάσταση απο εκεί. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?
washcloud Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δοκίομασε επίσης να εγκαταστήσεις Windows στον δίσκο όσο είναι στο άλλο μηχάνημα (να έχεις αποσυνδέσει τους υπόλοιπούς του δίσκους, για να μην έχεις τραβήγματα...).
peter_pan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δοκίομασε επίσης να εγκαταστήσεις Windows στον δίσκο όσο είναι στο άλλο μηχάνημα (να έχεις αποσυνδέσει τους υπόλοιπούς του δίσκους, για να μην έχεις τραβήγματα...). Με το δίσκο στο άλλο μηχάνημα έγινε κανονικά η εγκατάσταση. Τι σημαίνει αυτό?
washcloud Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ...ότι από θέμα δίσκου έστω, είσαι οκ. Κι αν και το δισκάκι που χρησιμοποίησες για την εγκατάσταση ήταν το ίδιο που χρησιμοποιείς και στον δικό σου υπολογιστή, τότε και αυτό είναι οκ. Αν πάλι δεν είναι το ίδιο, χρησιμοποίησε το δικό σου στον άλλο υπολογιστή, κι αν κολλάει η εγκατάσταση, αυτό είναι που φταίει, οπότε φτιάχνεις άλλο.
peter_pan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ...ότι από θέμα δίσκου έστω, είσαι οκ. Κι αν και το δισκάκι που χρησιμοποίησες για την εγκατάσταση ήταν το ίδιο που χρησιμοποιείς και στον δικό σου υπολογιστή, τότε και αυτό είναι οκ. Αν πάλι δεν είναι το ίδιο, χρησιμοποίησε το δικό σου στον άλλο υπολογιστή, κι αν κολλάει η εγκατάσταση, αυτό είναι που φταίει, οπότε φτιάχνεις άλλο. washcloud σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου και το χρόνο σου, Θα δοκιμάσω άυριο με ένα νέο δισκάκι των windows για να δούμε αν φταίει αυτό(που αμφιβάλω δηλαδή) και ποστάρω λεπτομέρειες.
peter_pan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, με καινούργιο δισκάκι των windows 7 έχουμε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Ενώ φαίνεται πως κάνει την εγκαταστάση κανονικά, μετά κολλάει πάλι στο ίδιο σημείο("Εκκίνηση των Windows"). Δοκίμασα ακόμα και με άλλο οδηγό DVD αλλά πάλι τα ίδια μου έκανε... Άρα, έχουμε και λέμε: 1.Δε φταίει ο δίσκος(εφ'όσον δείχνει 100% healt στο HD Sentinel και δέχεται κανονικά τα windows 7 στο άλλο μηχάνημα) 2.Δε φταίει κανένα δισκάκι των windows(εφ'όσον με το παλιό γίνεται η εγκατάσταση κανονικά και το άλλο είναι ολοκαίνουργιο) 3.Δε φταίει ο οδηγός DVD(εφ'όσον έβαλα και δοκίμασα τον οδηγό απο το μηχάνημα που έγινε η εγκατάσταση κανονικά) Τι άλλο μπορεί να φταίει λοιπόν...?
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αυτή τη στιγμή και από μακρυά δεν μου έρχεται κάτι άλλο εμένα πάντως...Χέρια ψηλά σηκώνω. Κάνε κι ένα reset το BIOS, και βγάλε όποια τυχόν κάρτα ή άλλη συσκευή υπάρχει συνδεδεμένη και δοκίμασε μπας και...
peter_pan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αυτή τη στιγμή και από μακρυά δεν μου έρχεται κάτι άλλο εμένα πάντως...Χέρια ψηλά σηκώνω. Κάνε κι ένα reset το BIOS, και βγάλε όποια τυχόν κάρτα ή άλλη συσκευή υπάρχει συνδεδεμένη και δοκίμασε μπας και... Reset στο bios έχω κάνει. Και απο συσκευές, δεν υπάρχει κάποια που μπορώ να βγάλω... Έχει επάνω το σκληρό, το DVD Driver, και τη κάρτα γραφικών, πράγματα που χρειάζομαι για να γίνει το format δηλαδή. Πολύ μυστήριο πρόβλημα πάντως... δε ξέρω τι να πω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σου washcloud! Αν βγάλω άκρη θα ποστάρω ξανά.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Επίσης δεν έχει το USB flash σαν επιλογή μέσα στο BIOS για να κάνω την εγκατάσταση απο εκεί. Όχι ότι θα φτιάξει αλλά αν θες να δοκιμάσεις έτσι για το γαμώτο... Κατέβασε το Plop Boot Manager,αν δεν βγάλεις άκρη πως γίνεται εγκατάσταση πες μας,έτσι θα αποκτήσει boot από usb ο Η/Υ σου οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς το dvd συνδεδεμένο.
peter_pan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Όχι ότι θα φτιάξει αλλά αν θες να δοκιμάσεις έτσι για το γαμώτο... Κατέβασε το Plop Boot Manager,αν δεν βγάλεις άκρη πως γίνεται εγκατάσταση πες μας,έτσι θα αποκτήσει boot από usb ο Η/Υ σου οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς το dvd συνδεδεμένο. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ για την ιδέα και το link!
peter_pan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα και με το Plop Boot Manager και μαντέψτε... Αφού έκανε την εγκατάσταση κανονικά(απο το flashακι αυτή τη φορά), κόλλησε στο ίδιο σημείο! Απογοήτευση είναι η όλη φάση. Αν έχετε καμια άλλη ιδέα ακόμα πάντως, είμαι όλος αυτιά. Και ευχαριστώ για τις εως τώρα προτάσεις σας. Εdit: Αν κάνω την εγκατάσταση των windows έχοντας το δίσκο σε άλλο Η/Υ και μετά τον συνδέσω στο άλλο μηχάνημα, θα ανοίξουν τα windows η θα έχει κάποιο πρόβλημα? Εdit2: Δοκίμασα να εγκαταστήσω τα XP και τα δέχτηκε κανονικά!Τι παίζει ρε παίδες?Υπάρχουν συστήματα που δεν "δέχονται" τα windows 7? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2012 από peter_pan
maniac89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα πάνω στον σκληρό να βγάλεις το jumberάκι από την θέση 1, που είναι, να το βάλεις στην θέση 2 κάνεις μια φορά ένα bootάρισμα και μετά ξαναβάζεις το jumperάκι στην θέση 1 στην οποία ήταν. Μετά κάνεις κανονικά το format και πιστεύω να σου δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα