Theodora13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, Εδώ και μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με youtube και άλλες εφαρμογες σελιδών. Ξαφνικά στα βιντεο youtube εμφανίζει μήνυμα an error occurred please try again later και βλέπω πως και σε σελίδες πολλές εφαρμογες δεν παίζουν. Ένα παράδειγμα είναι στο facebook δεν ανοίγουν τα παιχνίδια. Ή δεν μπορω να ανεβάσω ένα άλμπουμ με το νέο τρόπο που διαθέτει και με παραπεμπτει στο παλιότερο σύστημα. Έχω vista και χρησιμοποιώ το mozilla νέα έκδοση. Σε άλλους περιηγητες παίζουν κανονικά και τα βίντεο και οι εφαρμογες. Έχω κάνει αναν'εωση του flash player, απεγκατέστησα και εγκατέστησα τον μοζιλα διαγράφοντας δεδομένα κτλ. Αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω τα real player και shockwave flash κτλ. μπορει να παιξει για λιγο βιντεο μετα όμως πάλι τα ίδια, ενω οι εφαρμογες που προανεφερα συνεχίζουν αν μην παιζουν καθόλου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Υ.Γ Έψαξα στην αναζήτηση αν υπάρχει κάποιο θέμα να με βοηθήσει, αλλά δεν βρήκα τίποτα.
antonl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κάνεις αυτά. Μετά πας εδώ και κατεβάζει κι εγκαθιστάς κάποια έκδοση πριν την 11.3.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Απεγκατεστησε τον flash player 11.3 που εχεις τωρα και βαλε τον 11,2
Theodora13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω πολύ, λύθηκε το πρόβλημα!!! ) Μια τελευταία ερώτηση. Όποτε μου βγάζει οτι υπάρχει καινούρια έκδοση του flash να μην την κάνω εγκατάσταση;;
antonl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Η τρέχουσα έκδοση έχει γνωστό πρόβλημα με τον firefox. Λογικά στην επόμενη θα διορθωθεί αλλά 100% θα το ξέρουμε αφού βγει. Πάντως αν οι ειδοποιήσεις για νέα έκδοση μιλάνε για την 11.3, αγνόησέ τες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα