Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα θα αναλάβει η LG η ίδια.

Αν είναι να μπλέξεις με το e-shop καλύτεα να την πετάξεις για να γλιτώσεις και τα νεύτα.

Της δικιάς μου της έκανα overclocking στα hertz.Μέχρι 65 πάει.Αυτά τα 5 ακούγονται λίγα αλλά είναι σχεδόν 10%.

Μπορεί να πάθει τίποτα;

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts η οθόνη δεν έχει εγγύηση από LG Hellas. Το e-shop καλύπτει την εγγύηση γιατί το έφερε από το εξωτερικό...

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts η οθόνη δεν έχει εγγύηση από LG Hellas. Το e-shop καλύπτει την εγγύηση γιατί το έφερε από το εξωτερικό...

Κάποιοι λένε οτι η εγγύηση είναι πανευρωπαική και πρέπει να σε καλύψει η αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Χτύπησα κ γω μια μιας κ χτες κάηκε η 24" Samsung μου :(

Ενημερώθηκε κανεις αν υπάρχει στοκ κ ποτε θα παραδωθούν?

Στην κατάσταση της παραγγελίας η ενημέρωση είναι στάσιμη... προλάβαμε κανα κομμάτι άραγε?

Δημοσ.

Στο eshop λέει αναμένεται σε 15-30 εργάσιμες μέρες.

Εγγύηση από όσο μου είπαν και το eshop και το vision studio δεν καλύπτεται από LG Hellas. Την αναλαμβάνουν τα καταστήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο eshop λέει αναμένεται σε 15-30 εργάσιμες μέρες.

Εγγύηση από όσο μου είπαν και το eshop και το vision studio δεν καλύπτεται από LG Hellas. Την αναλαμβάνουν τα καταστήματα.

Που σημαίνει ότι είναι προϊόντα παραεισαγωγής.

Απλά προσοχή γιατί περιπλέκονται τα πράγματα όσον αφορά την εγγύηση. Επιπλέον στο site του e-shop δεν αναφέρει εάν οι ίδιοι καλύπτουν zero pixel.

Επεξ/σία από Locko
Δημοσ.

Και από vision studio να την πάρεις που παρήγγειλα εγώ πάλι δεν θα έχεις εγγύηση από LG Hellas...

τελικα πως θα ξερουμε ποιος καλυπτεται απο την επισημη αντιπροσωπια?

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι ακριβώς θα ισχύει με την εγγύηση, μακάρι να μην την χρειαστεί κανένας μας^_^

Αυτο που ξέρω είναι ότι η οθόνη είναι τούμπανο και αξίζει μεχρι το τελευταίο euro!:-D

Δημοσ.

Και από vision studio να την πάρεις που παρήγγειλα εγώ πάλι δεν θα έχεις εγγύηση από LG Hellas...

Αα

ωραια πραγματα...

Δημοσ.

τελικα πως θα ξερουμε ποιος καλυπτεται απο την επισημη αντιπροσωπια?

Τι εννοείς ποιος καλύπτεται?

'Ο,τι κάνω κι εγώ με την Intersys όταν θέλω να αγοράσω Pioneer DJ Products. Τηλεφωνάκι τη στιγμή που είμαι στο κατάστημα και δίνω τον σειριακό αριθμό επιτόπου για έλεγχο εισαγωγής και τιμολόγησης.

Βέβαια σε αποστολές, δε ξέρω αν το εκάστοτε κατάστημα είναι σε θέση να δώσει αυτά τα στοιχεία ειδικά για consumer ή χαμηλή; αξίας προϊόντα, πριν αποστείλει κλπ, πόσο μάλλον αν προπληρωθεί μέσω πιστωτικής και μετά είναι διαδικασία η ακύρωση της παραγγελίας.

Δημοσ.

Παιδιά κοιταξα απο περιέργια το status της παραγγελίας και:

Υποβολή Παραγγελίας 15/07/12 21:01

Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 16/07/12 10:45

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 18/07/12 10:47

Συγκέντρωση Προϊόντων 18/07/12 13:26

Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη

λετε να έρθει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...