Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

πολυ καλη τιμη LG M2352D-PZ 23'' IPS LED TV

Ποια ειναι η τιμη, ποιο το λινκ; Τιποτα δεν εβαλες ρε συ val!

Δημοσ.

μόλις ήρθε και σε μένα το newsletter.

να ρωτήσω: ανάμεσα στις 2 LG , δηλαδή το μόνιτορ στα 139 και την "personal TV" στα 209 που έχει +μια έξτρα HDMI, +tv tuner + ηχεία, υπάρχουν άλλες διαφορές? φαντάζομαι η 2η είναι glossy (η 1η είδα στο site της LG οτι είναι ματ)

• Moderators
Δημοσ.

E, δεν υπαρχει καμια "πολυ καλη τιμη" τοτε. 5-10 ευρω παραπανω υπαρχει σε αλλα (πολλα - σχεδον ολα) μαγαζια στο skroutz - ακομα και στο Πλαισιο!! :lol:

Ακομα και το αμαζον που ποτε δεν ειχε καλες τιμες σε οθονες την εχει φτηνοτερα (206 ευρω τελικη)

http://www.amazon.co...41305089&sr=8-1

Δημοσ.

μόλις βρήκα άλλη μία διαφορά η 209 είναι.."Κατόπιν παραγγελίας σε 8-15 εργάσιμες ημέρες" καλό καλοκαίρι δηλαδή :P

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα και εγώ την 23αρα

+1 στον topic starter

ούτε και εγώ έχω παρόμοια εμπειρία με ips panel αλλά για αρχή μου φαίνεται τέλεια.

ωρέ παίδες για σύνδεση με το Pc Πιο καλώδιο χρησιμοποιήσατε από τα 2? :confused:

Δημοσ.

19 η 23 δεινουν τελικα?

που λενε οτι εχει το ιδιο panel με την 23αρα dell?!

23αρα :)

μια χαρά οθόνη είναι τουλάχιστον στην 1 ώρα που την δουλεύω περίπου :P

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα και εγώ την 23αρα

+1 στον topic starter

ούτε και εγώ έχω παρόμοια εμπειρία με ips panel αλλά για αρχή μου φαίνεται τέλεια.

ωρέ παίδες για σύνδεση με το Pc Πιο καλώδιο χρησιμοποιήσατε από τα 2? :confused:

το DVI εννοειται!

το αλλο πετα το στα σκουπιδια μη σου περασει καμια μερα απο το μυαλο να το χρησιμοποιησεις :P

Δημοσ.

Απο τότε που την πήρα έχω κάποιο πρόβλημα με τα μάτια μου με eye strain αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι φταίει η οθόνη ή απλά περνάω πολλές ώρες στο pc.

Παίζει να φταίει η led τεχνολογία;Διάβασα οτι πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με τις led.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1528230

Δημοσ.

το DVI εννοειται!

το αλλο πετα το στα σκουπιδια μη σου περασει καμια μερα απο το μυαλο να το χρησιμοποιησεις :P

thnx!

αυτό έβαλα από την αρχή τυχαία.... και είπα να ρωτήσω :mrgreen:

Δημοσ.

Αγαπητέ κύριε,

Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν (PER.169646) LG IPS235V-BN 23'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση απο το e-shop.gr.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2115000500 ή στο e-mail [email protected] .

Τους ρώτησα τι γίνεται με την εγγύηση και μου απάντησαν αυτό. Οπότε το προιόν είναι παρεισαγωγής. Δεν βλέπω όμως στο site να αναγράφεται DOA. Δεν έχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...