Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ανοίγει όλο το eshop. προφανώς έχει πρόβλημα ο server τους

Ή μπορεί να μετάνιωσαν για την προσφορά και να ψάχνουν δικαιολογίες :P

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα δεν λέει πουθενά στην σελίδα για εγγύηση... Λέτε να είναι παραεισαγωγής? Αν είναι έτσι θα την πάρω από getitnow και ας χάσω και 20 ευρώ. Σίγα το πράγμα.

29 € θα χάσεις στα 140€. Δηλαδή πάνω από 20%.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το eshop με την εγγύηση; Η LG απο όσο γνωρίζω έχει εγγύηση on site, ότι σου πάθει έρχονται σπίτι σου κ την παίρνουν, κ μάλιστα πρέπει να ειναι πανευρωπαϊκή. Και να έχει 0 πιξελ. Δλδ εσάς αν σας πάθει κάτι θα την πάτε στο eshop και όχι στην lg?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Kαλα αυτο το "ερχονται σπιτι σου" δεν ισχυει απολυτα (ή παντα) κι επισης ουτε με το service της LG ειναι καλο να μπλεξεις... :rolleyes:

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το eshop με την εγγύηση; Η LG απο όσο γνωρίζω έχει εγγύηση on site, ότι σου πάθει έρχονται σπίτι σου κ την παίρνουν, κ μάλιστα πρέπει να ειναι πανευρωπαϊκή. Και να έχει 0 πιξελ. Δλδ εσάς αν σας πάθει κάτι θα την πάτε στο eshop και όχι στην lg?

Sent from my iPhone using Insomnia

οταν σου χαλασει και τους πεις στην lg hellas οτι την εχω αγορασει απο μη συνεργαζομενο ελληνικο καταστημα μαζι τους τοτε θα σου πουν αντε γεια.Κανονικα και βεβαια ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση αλλα στην μπανανια της Ελλαδας ψαξε βρες ακρη.
Δημοσ.

29 € θα χάσεις στα 140€. Δηλαδή πάνω από 20%.

Εγώ πρέπει να πληρώσω και 7 ευρώ μεταφορικά οπότε πάει στα 22 δηλαδή σχεδόν 20. Για μένα μιλούσα προηγουμένως.

Δημοσ.

τι να σας πω ρε παιδες

εγω που εχω 23αρα δεν μπορω να πω οτι μου καθεται καλα στο ματι αυτη η ορθογωνιαση...

καλυτερα να τελιωνει σε ζυγο αριθμο οι ιντσες

but that's just me

Δημοσ.

that's me too. Αυτό το 16:9 στο δεν το έχω χωνέψει ποτέ.

Σε τι δεν σας βολεύει? σε απλό σερφάρισμα ή και σε παιχνίδια/ταινίες?

Δημοσ.

Ωραία 23άρα αυτή η... 19αρα!!

Μετά τις γυναίκες που κρύβουν την ηλικία τους, τώρα και οι οθόνες κρύβουν τις ίντσες τους.

Δημοσ.

Σε τι δεν σας βολεύει? σε απλό σερφάρισμα ή και σε παιχνίδια/ταινίες?

Με παιχνίδια-ταινίες δεν ασχολούμαι. Έχοντας συνηθίσει σε 16:10 σε surfing/office/photoshop κλπ νιώθω οτι χάνω πληροφορία κατακόρυφα.

Δημοσ.

Με παιχνίδια-ταινίες δεν ασχολούμαι. Έχοντας συνηθίσει σε 16:10 σε surfing/office/photoshop κλπ νιώθω οτι χάνω πληροφορία κατακόρυφα.

τοτε παρε την dell την 24αρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...