tigersgate6 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παιδιά κοιταξα απο περιέργια το status της παραγγελίας και: Υποβολή Παραγγελίας 15/07/12 21:01 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 16/07/12 10:45 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 18/07/12 10:47 Συγκέντρωση Προϊόντων 18/07/12 13:26 Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη λετε να έρθει??? ε...ε...ε...ερχεται ετοιμασου !!!
beez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 'Ο,τι κάνω κι εγώ με την Intersys όταν θέλω να αγοράσω Pioneer DJ Products. Τηλεφωνάκι τη στιγμή που είμαι στο κατάστημα και δίνω τον σειριακό αριθμό επιτόπου για έλεγχο εισαγωγής και τιμολόγησης. Βέβαια σε αποστολές, δε ξέρω αν το εκάστοτε κατάστημα είναι σε θέση να δώσει αυτά τα στοιχεία ειδικά για consumer ή χαμηλή; αξίας προϊόντα, πριν αποστείλει κλπ, πόσο μάλλον αν προπληρωθεί μέσω πιστωτικής και μετά είναι διαδικασία η ακύρωση της παραγγελίας. δηλαδη υπηρχε φορα που σου πανε μην το παρεις ειναι μουφα?και αν σου πουν ειναι οκ και μετα αποδειχθει οτι κανανε λαθος θα εχεις καποια αποδειξη οτι σου ειχαν πει οτι ηταν γνήσιο?
ilias_97 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παιδιά κοιταξα απο περιέργια το status της παραγγελίας και: Υποβολή Παραγγελίας 15/07/12 21:01 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 16/07/12 10:45 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 18/07/12 10:47 Συγκέντρωση Προϊόντων 18/07/12 13:26 Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη λετε να έρθει??? Εμένα δεν έχει προχωρήσει από τον έλεγχο διαθεσιμότητας και την παραγγελία την έκανα στις 14. αυριο θα τους παρω τηλ. edit: Τελικά τους έστειλα τώρα email. Λέτε να έχει σχέση πως παράγγειλα από εκεί και τα z323;
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εμένα δεν έχει προχωρήσει από τον έλεγχο διαθεσιμότητας και την παραγγελία την έκανα στις 14. αυριο θα τους παρω τηλ. edit: Τελικά τους έστειλα τώρα email. Λέτε να έχει σχέση πως παράγγειλα από εκεί και τα z323; Ηλία εμείς από ότι φαίνεται είμαστε καταδικασμένοι να περιμένουμε... :-P
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 δηλαδη υπηρχε φορα που σου πανε μην το παρεις ειναι μουφα?και αν σου πουν ειναι οκ και μετα αποδειχθει οτι κανανε λαθος θα εχεις καποια αποδειξη οτι σου ειχαν πει οτι ηταν γνήσιο? Τις παραεισαγωγές όλοι τις κυνηγάνε, πόσο μάλλον στα μηχανήματα που προανέφερα. Πάρε τηλ και δώσε σειριακό αριθμό από παραεισαγωγή σε προϊόν σε αντιποροσωπείες όπως η Intersys κλπ να δείς γείωμα που θα φας. Καταχωρούνται σε βάση δεδομένων όλοι οι σειριακοί και με 2 κλίκ είναι πανεύκολο να καταλάβουν αν το μηχάνημα σου είναι ή όχι Ελληνικής εισαγωγής. Τόσο απλά, όπως γίνεται και με τα SmartPhones που εκεί γίνεται ο χαμός στην παραεισαγωγή... Δε ρωτάς το κατάστημα αν είναι ελληνική εισαγωγή, ρωτάς απευθέιας την αντιπροσωπεία δίνοντασς τον σειριακό αν θες να είσαι 100% καλυμένος. Το κατάστημα να πουλήσει θέλει και η αντιπροσωπεία επίσης και θα σε στείλει σε επίσημο μεταπωλητή της πάλι (αν αποδειχτεί ότι έχεις να κάνεις με παραεισαγωγή).
Nycos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 μαντέψτε τι κοιτάω τώρα που σας το γράφω είναι Magic εκ 1ης όψεως
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Σοβαρά τώρα σου ήρθε? Και εγώ όταν ειχα πάρει τηλ μου είπαν πως θα έφτανε σε 15 εργάσιμες μετά στη καλύτερη. Είναι άθλιοι οι τύποι.
ilias_97 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Παιδια η οθονη ειναι αμεσα διαθεσιμη τους πηρα τηλ τα ηχεια καθυστερουν και στην αρχη της εβδομαδας (δευτερα-τριτη) θα τα εχω και εγω!!!!! (και οθονη και ηχεια)
Nycos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Σοβαρά τώρα σου ήρθε? Και εγώ όταν ειχα πάρει τηλ μου είπαν πως θα έφτανε σε 15 εργάσιμες μετά στη καλύτερη. Είναι άθλιοι οι τύποι. Σοβαρότατα, ειναι μπροστά μου σου λεω
ilias_97 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 @Nycos έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις; Οπως είπα σε λίγο καιρό έρχεται και η δικιά μου και θέλω να την ευχαριστηθώ κατευθείαν χωρίς να πρέπει να ψάξω για ρυθμίσεις κλπ
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Σήμερα αμέσως μετά τη δουλειά παίρνω τηλ να ρωτήσω και εγώ. Ελπίζω μόνο να μην μου ξεφύγουν τίποτα μπινελίκια
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επειδή αυτή η προσφορά τελειώνει αύριο, να ενημερώσω πως η οθόνη έχε 151Ε στο vision studio για όποιον δεν προλάβει ή την θέλει πιο νωρίς.
Nycos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 @Nycos έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις; Οπως είπα σε λίγο καιρό έρχεται και η δικιά μου και θέλω να την ευχαριστηθώ κατευθείαν χωρίς να πρέπει να ψάξω για ρυθμίσεις κλπ Μπά, εχει μερικά έτοιμα προφιλ, διάλεξα το text και χαμήλωσα την φωτεινότητα στο 50, επειδή κάθομαι με τις ώρες και προγραμματίζω θέλω ξεκούραστα πράγματα... επίσης απενεργοποίησα το να ανάβει το μπλε λαμπάκι ενω η οθόνη είναι ανοιχτή, μια χαρά είναι, απλα για να μην αποσπαέι το μάτι. Επίσης η 24" samsung που μου κάηκε ήταν με βάση τούμπανο polarmount, μόνο που οι τρύπες για τη samsung ήταν οχι 10x10 που είναι η LG, οπότε κέντραρα τρύπες, τρυπάνια κτλ... και τούμπανο η οθόνη
Dimitris362 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πήρα την συγκεκριμένη οθονη και παρατηρώ οτι οταν ειμαι σε ενα προγραμμα (παιχνιδι πχ) full screen και κανω αλτ ταμπ απο desktop στο προγραμμα και το αντιθετο μαυζιζει για 1 sec η οθονη και μετα με πηγαίνει. ενώ με την προηγουμενη δεν γινοταν. Διορθώνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα