Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν σκληρο δισκο και θελω να δω ποσες ιντσες ειναι...Μαλλον ειναι 2,5' γιατι εβαλα το μοντελο του στο google και μου ελεγε οτι ειναι 2,5....Πως το μετραμε.??Το μετραω διαγωνια,τπτ αλλιως παλι τπτ...καμια γνωμη.??

Δημοσ.

Αν ο σκληρος δισκος ειναι σε desktop ειναι 3,5 αν ειναι σε laptop ειναι 2,5. Αν παλι εχεις αμφιβολιες μπορεις να δεις αν ο σκληρος ειναι μεγαλυτερος ή ισος με την παλαμη σου ειναι 3,5 αλλιως αν ειναι μικροτερος 2,5( ενας πολυ απλος τροπος μετριματος για να εισαι σιγουρος )

Δημοσ.

Αν ο σκληρος δισκος ειναι σε desktop ειναι 3,5 αν ειναι σε laptop ειναι 2,5. Αν παλι εχεις αμφιβολιες μπορεις να δεις αν ο σκληρος ειναι μεγαλυτερος ή ισος με την παλαμη σου ειναι 3,5 αλλιως αν ειναι μικροτερος 2,5( ενας πολυ απλος τροπος μετριματος για να εισαι σιγουρος )

Σε ευχαριστω...!!! :)

:)

Δημοσ.

ο 3,5ρις σαν παχος ειναι σα πακετο τσιγαρα

ο 2,5ρις ειναι ο μισος σχεδον

Τι τσιγάρα καπνίζεις εσύ είπαμε;;;; ^_^

O 2,5' είναι περίπου στο μέγεθος πακέτου τσιγάρων,ο 3,5' είναι αρκετά ποιο μεγάλος.

Δημοσ.

...αυτό τί καπνίζει ωρέ, ή εσύ; Όντως το ΠΑΧΟΣ ενός 3.5άρη, είναι περίπου στο πάχος ενός κλασσικού πχ Μάλμπορο. Εσύ λες για γενικό μέγεθος (...που είναι και το ορθότερο μέτρο πάντως, γι συγκρίσεις 3.5 με 2.5 : 3.5=μέγεθος μικρού βιβλίου - 2.5 μεγεθος slim πακέτου τσιγάρων....).

Οι ίντσες πάντως έχουν να κάνουν με το πλάτος των δίσκων (ούτε πάχος, ούτε μήκος, ούτε όγκος κτλ).

Δημοσ.

Τι τσιγάρα καπνίζεις εσύ είπαμε;;;; ^_^

O 2,5' είναι περίπου στο μέγεθος πακέτου τσιγάρων,ο 3,5' είναι αρκετά ποιο μεγάλος.

για παχος μιλησαmrgreen.png

και ειμαι ακαπνοοοςcool.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...