Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας έχω έναν acer extensa 5204 στην αρχή είχα πρόβλημα με την οθόνη έπρεπε να την κουνάω για να δείχνει εδώ και 2 μέρες ο υπολογιστής έχει νεκρώσει ανάβει μόνο το λαμπάκι τις προδοσίας και το ανεμιστηρακι τίποτα άλλο ούτε το led ότι διαβάζει τον σκληρό και παρατήρησα ότι το λαμπάκι του drive μένει ανοιχτό συνέχεια τι μπορεί να είναι????? :shifty:

Έχω κάνει reset το bios αλλά πάλι τίποτα επίσης το δούλεψα και χωρίς ram και σκληρό αλλά πάλι τίποτα….. :( :wacko:

Δημοσ.

Κούνα-κούνα την οθόνη,μάλλον βραχυκύκλωσες κάποιο καλώδιο,ίσως αυτό της υπερυψηλής τάσης (inverter) και το βραχυκύκλωμα αυτό επεκτάθηκε στη μητρική...

Ίσως.

Δημοσ.

Λύστο μέχρι μητρική και κάτσε και μύρισε (ναι,βάλε τη μύτη σου κοντά) κάτι που δεν σου πάει στην όψη.

Δυστυχώς εδώ δεν έχουμε όπως στα desktops φουσκωμένους πυκνωτές ή αποκεφαλισμένες αντιστάσεις,οπότε αν δεν υπάρχει τυφλοσούρτης με ήχο (ένα μηχανάκι που βάζεις σε κάθε εξαρτηματάκι έναν ακροδέκτη στην αρχή του και έναν εκεί που θεωρητικά συνεχίζεται το κύκλωμα και άμα υπάρχει βραχυκύκλωμα σφυράει...) μόνο με τις αισθήσεις σου μπορείς να βγάλεις άκρη.

Να αγοράσεις μητρική το κόβω λίγο ρίσκο,γιατί δεν ξέρεις αν ο αντίστοιχος εσύ δεν μπάλωσες τη ζημιά και το πούλησες μετά,είναι και παλιό,τζάμπα λ7 θα χώσεις.

Δεν πάει αλλού το μυαλό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...