Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αλλάξει δυο τρια bloetooth ωστε να βρω κάποιο που να συνδέεται με δυο κινητα ευκολα, να μη χανει το σήμα, και να ειναι crystal clear στην ακρόαση. Και πάνω που βρηκα αυτό που ...τα σπάει (sony VH410) ανακάλυψα ότι σπάει. Κυριολεκτικα. Αγόρασα μεσα σ ένα χρονο τρια τέτοια και σπασανε και τα τρία εκει που ενωνει το ακουστικό με το κυριως σωμα. Παρακαλώ θερμα αν μπορει κάποιος να συστησει κάποιο απροβλημάτιστο και δοκιμασμένο για συνδεση σε δυο κινητά. Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει αυτο και συνδεεται μεχρι 3 συσκευες αλλα οχι ταυτοχρονα καθε φορα πρεπει να την διαλεεγει ποια θα ειναι η προεπιλεγμενη συσκευη

δεν ειναι δυσκολο

Δημοσ.

Ευχαριστω Δημητρη. Ψαχνω καποιο που, όταν οδηγας να ναι ευχρηστο. Δλδ να ναι συνεχως συνδεδεμενο και με τα δυο, αλλα και χωρις καλώδια. Δυσκολο να βρεθει...

Δημοσ.

Παλιά είχε ο πατέρας μου ενα των 20 ευρο απο την wind και συνδεόταν με 2 συσκευες μαρκας "με εκαψες"

Αυτό τι λες ;

Στο πλαίσιο λέει ότι συνδέεται πάνω από μία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω Δημητρη. Ψαχνω καποιο που, όταν οδηγας να ναι ευχρηστο. Δλδ να ναι συνεχως συνδεδεμενο και με τα δυο, αλλα και χωρις καλώδια. Δυσκολο να βρεθει...

Εάν ψάχνεις για αυτιού δες λίγο τα Plantronics, είναι εξαιρετικά σε multipoint (αν και όχι τόσο συνεργάσιμα με blackberry). Εγώ τα χρησιμοποιώ 5 χρόνια περίπου, το δικό μου πρόβλημα είναι οτι τα χάνω εύκολα, έχω χάσει ήδη 3!!

δες το φτηνότερο ΜΡ εδώ

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=33021

Στα σύγχρονα multipoint δεν υπάρχει "προεπιλεγμένη" συσκευή, "ακούει" και τις δύο για εισερχόμενες και αν ζητήσεις redial μιλάει με την συσκευή με την οποία μιλησες τελευταία.

Τώρα έχω ένα noname bluetooth kit το οποίο επίσης χειρίζεται ανετότατα τις 2 γραμμές (έχει και voice feedback), αλλά πρέπει να έχεις ησυχία (= κλειστό παράθυρο και ραδιόφωνο) για να μιλήσεις, οπότε δεν ξέρω αν σε βολεύει... αν ναι, δες και εδώ μια αγγελία μου

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/73608-vodafone-845-joysold-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-multipoint-bt-carkit/

Επεξ/σία από pp6210
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τα tips. Το samsung που λες ειναι φοβερό αλλά μολις το ...ακουμπησεις λίγο κάνει επανάκληση του τελευταίου αριθμού (δε συζητώ να το βάλεις σε τσαντάκι...). Εχω δει ένα multipoint της powerfon αλλά δεν ξέρω...Με προβληματίζει που δεν το ξέρει ούτε η μανα του (και φυσικά κανεις δεν ξερει και την ίδια τη μανα!!) Η αναζητηση συνεχίζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...