nicoc89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 κανω επππππ ξυπνα η οτιδηποτε μου ερχεται. μου θύμιζες φάση με γνωστό , περπατάμε κέντρο και περνάνε κάτι κοπελιές αντίθετα απο εμάς, σκοντάφτει η μία και την πιάνω απ το χέρι μην πέσει , μου χαμογελάει και ειμαι σε φάση να της πω μια καλή ατάκα που τώρα δεν τη θυμάμαι αλλα ηταν καλή και εκείνη τη στιγμή πετάγετε ο άλλος και της λέει "εεεεεε στραβομάρα " στραβώνει η κοπελιά και φεύγει με τις φίλες της νευριασμένη γυρνάω και του κολάω μια μούτζα στα μούτρα κόντεψε να πέσει κάτω , ηταν σαν μούτζα σφαλιάρα για τα άλλα που λες συμφωνώ , ειναι σπαστικό και περισσότερο το κάνουν γριές και γέροι , πιάνουν 2 μπροστά και πάνε ποιο αργά και απ τον αργό θάνατο , ιδικά σε σκάλες ειναι μαρτύριο, μόνη λύση να βγεις στο δρόμο και να τους προσπεράσεις γιατι αν τους μιλήσεις μπορεί και να πάνε να σου πιάσουν κουβέντα χωρίς να κάνουν στην άκρη να περάσεις , γενικά μια γκρίνια την έχουν εύκαιρη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Με εκνευρίζει ο εαυτός μου βασικά εδώ και χρόνια γιατί νοιάζομαι για πράγματα που δεν θα έρπεπε να με ενδιαφέρουν. Κι όσο σκέφτομαι πόσο μικρά είναι (τίποτε πολύ διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν στο θρεντ) τόσο εκνευρίζομαι. Και μπαίνω σε ένα φαύλο κύκλο να εκνευρίζομαι με την αντίδρασή μου σε πράγματα στα οποία δεν θα έπρεπε να αντιδρώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα μου την δινει που δεν με εμπιστευομαι. Πχ πιανω να κανω κατι και παντα σκεφτομαι οτι το κανω λαθος και οτι δεν θα δουλεψει. Οταν παω να το δοκιμασω πρεπει να μαι με την ψυχη στο στομα. Φρενζι και γω το κανω αυτο.. οσο πιο πολυ καταλαβαινουν οτι νοιαζεσαι για ολα, τοσα πιο πολλα σου ζητανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγω μετραω της γουλιες και τις μπουκιες που κανω ,δεν μπορω να το ελεγξω απο μικρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sova Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 - Αν και δεξιόχειρας, κάποια πράγματα με βολεύει καλύτερα να τα κάνω με το αριστερό. - Δεν πίνω νερό από το ψυγείο. Επίσης, με αναγουλιάζει η πέτσα από το γάλα. -Θέλω μονίμως να είναι ανοιχτό κάποιο παράθυρο (έστω μια μικρή χαράδρα) για να μπαίνει καθαρός αέρας. Κλείνουν όλα μόνο όταν βρέχει λοξά ή λείπω πάνω από μια μέρα από το σπίτι. Για τα εσωτερικά γνωρίσματα της μεγαλειότητάς μου δεν έχω να σχολιάσω κάτι:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μετράω πάντα τις σκάλες που είτε ανεβαίνω είτε κατεβαίνω. Είτε είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την σκάλα είτε η Νιοστή, δεν έχει σημασία. Και μου φαίνεται υπερβολικά περίεργο όταν ρωτώ κάποιον πόσα σκαλιά έχει το σπίτι του πχ ή η σκάλα που μόλις ανέβηκε/κατέβηκε και δεν ξέρει να μου απαντήσει γιατί ποτέ του δεν τα έχει μετρήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αλλαζω μαξιλαροθηκη καθημερινα. Οταν βλεπω σκονη στα επιπλα,συσκευες, τρελαινομαι. Δεν μου αρεσει να χρησιμοποιει αλλος τον υπολογιστη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Mου την σπαει που πρεπει να κατεβω στον δρομο για να κανω skip το αυτοκινητο που εχει παρκαρει ΟΛΟ πανω στο παζοδρομιο.Οταν λεμε ολο εννοουμε ολο σαν να ηταν θεση parking.Και πρεπει να περιμενω να σταματησουν τα εν κινησει αυτοκινητα για να κατεβω-ανεβω.Θελω να τους σπασω τα αμαξια.ΠΕΖΟ ΔΡΟΜΙΟ.Νευριασα τωρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 γραφω με το δεξι χερι και καπου εκει τελειωνουν οι χρησεις του. αριστεροχειρας σε ολα τα αλλα. dont ask me why , no clue. σιχαινομαι τα αμαξια. δεν εβγαλα ποτε μου διπλωμα. νιωθω ανασφαλεια σε αμαξι. επισης νιωθω πολλες περισσοτερες ευθυνες. δεν μπορω να ψαχνω σαν κλοουν να παρκαρω, δεν μπορω να περιμενω 1000 χρονια στην κινηση. οταν ξυπναω δεν θελω να μιλαω ουτε απο μεσα μου. στον εαυτο μου. ανετα σκοτωνω ανθρωπο. δεν ξερω γιατι παλι. γενικα ειμαι πολυ κυκλοθυμικος. μου αρεσει η ταξη μεσω της αταξιας. ξερω τι βρισκεται το καθε τι στους χωρους εργασιας/δωματιο μου κτλ. μολις κουνηθει ενα πραγμα εστω και το ποιο μικρο και ανουσιο το καταλαβαινω και τρελενομαι. σε σημειο να μαλωσω με καποιον. δεν πινω και τρωω ταυτοχρονα. πρωτα θα φαω κ αφου τελειωσω θα πιω. ακομα και να πνιγομαι δεν πινω ΛΟΛ. επισης τρωω πιο αργα και απο τον θανατο. βασικα το κοβω εδω γιατι ειμαι μια αναποδια ολοκληρος και θα γραψω καναν τομο αν συνεχισω :ρ υ.γ αλλα ειμαι καλο παιδι να ξερετε. υ.γ #2 τωρα που το σκεφτομαι θα κανω πολυ ασχημα γηρατεια!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μετράω πάντα τις σκάλες που είτε ανεβαίνω είτε κατεβαίνω. Είτε είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την σκάλα είτε η Νιοστή, δεν έχει σημασία. Και μου φαίνεται υπερβολικά περίεργο όταν ρωτώ κάποιον πόσα σκαλιά έχει το σπίτι του πχ ή η σκάλα που μόλις ανέβηκε/κατέβηκε και δεν ξέρει να μου απαντήσει γιατί ποτέ του δεν τα έχει μετρήσει. Αλλαζω μαξιλαροθηκη καθημερινα. Οταν βλεπω σκονη στα επιπλα,συσκευες, τρελαινομαι. Δεν μου αρεσει να χρησιμοποιει αλλος τον υπολογιστη μου. ειπαμε παραξενιες αλλα εσεις το γαμησατε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 τωρα που το σκεφτομαι θα κανω πολυ ασχημα γηρατεια!!! Θα σου κρατήσω τη διπλανή θέση στον εξώστη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 σωραιος χαχααχαχαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ο σύντροφος με λέει Detective Monk, θα πω λίγα παραδείγματα. 1. Τρελαίνομαι όταν το σεντόνι έχει βγει από το κρεβάτι ή έχει τσάκιση. 2. Όταν τρώω και στο πιάτο μου έχω και συνοδευτικό, πχ σαλάτα, φέτα κτλ. δεν τα αναμιγνύω. Δηλαδή αν έχω κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα, πρώτα θα φάω το κρέας, μετά το ρύζι κ.ο.κ. 3. Περπατάω στις μύτες των ποδιών σχεδόν πάντα. 4. Για κανένα λόγο δεν περπατάω ξυπόλυτη. 5. Όταν μαγειρεύω ΠΡΕΠΕΙ να πλύνω τα πιάτα/κουζίνα μόλις φάω. Δεν αντέχω να είμαι σε βρώμικο περιβάλλον. 6. Μου την δίνει η σκόνη και η ακαταστασία. 7. Πάντα αφήνω παράθυρα ανοιχτά έστω και λίγο για καθαρό αέρα, ακόμα κι αν έχει -10 έξω. 8. Δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε στο πρόσωπο ( εξαιρείται το αγόρι ) και γενικότερα στο κεφάλι. 9. Αν πάει κάποιος να πάρει φαγητό από το πιάτο μου, έχει πεθάνει επιτόπου. ( Γενικότερα έχω sensory issues ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 joey doesnt share food! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Iris μου ακούγονται όλα πολύ λογικά έεεετσι μπράβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα