SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δεν μπορω το γαλα. ισως η μεγαλυτερη μου παραξενια. η σκεψη οτι θα πιω ωμο γαλα απο το κουτι μου δινει την ιδια αισθηση οτι ρουφαω ωμο αυγο. τυροκομικα και γιαουρτι περιεργως τρωω... Αλλη μεγαλη παραξενια ειναι το ξυλακι του παγωτου. και διαφημιση αν δω να κρατανε ξυλακι παγωτο αλλαζω καναλι οσο μπορω πιο γρηγορα. μην πω πιο πολλα γιατι σφιγγετε το στηθος μου απο την αηδια και την ανατριχιλα. απεριγραπτο (και ανεξηγητο ε?) 1
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δεν γουσταρω τα μανιτάρια.οποτε τα πετυχαίνω σε φαι κανω "ψαρεμα" μεχρι να εξαφανίσω και το τελευταιο..δεν χαλαει ιδιαιτερα η γευση τους αλλα η ιδεα και μονο οτι ειναι μανιτάρια. :shock: :shock: εμενα μαρεσει να τρωο με το πιρουνι παρρα με το κουταλι :3 ειναι φυσιολογικο? παραξενο θα ηταν να σου αρεσε να τρως το ρυζι με το κουταλι. μια χαρα εισαι κι εγω ολα με πιρουνι τα τρωω.
Alxnks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δεν μπορω να τις καταμετρησω καν εμενα μαρεσει να τρωο με το πιρουνι παρρα με το κουταλι :3 ειναι φυσιολογικο? μια χαρα εισαι κι εγω ολα με πιρουνι τα τρωω. με τη σουπα να υποθεσω εχετε ενα προβλημα ε; 1
skipperas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 είμαι ικανός, μέσα στη μέρα, να χρησιμοποιήσω μέχρι και 15 ποτήρια, για να πιω νερό.κάθε φορά θέλω καινούργιο και καθαρό! 1
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 :shock: :shock: ασε ζω δραμα και απο την αλλη εχω την μανα μου να κανει οποτε μπορει φαγητα με μανιτάρια για να με πείσει οτι ειναι καλα και αγια κ.α. δεν τα θελω γαμωτο!
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ασε ζω δραμα και απο την αλλη εχω την μανα μου να κανει οποτε μπορει φαγητα με μανιτάρια για να μυήσει δεν τα θελω γαμωτο! επι τη ευκαιρια τα ασπροκοκκινα μανιταρια υπαρχουν ή τα βρισκουμε μονο στο super mario 1
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 με τη σουπα να υποθεσω εχετε ενα προβλημα ε; αν εχει στερεα πραματα μεσα, παιρνω και πιρουνι μαζι με το κουταλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δεν γεμίζω ποτέ το ποτήρι για να πιω νερό (κρύο), γεμίζω 3-4 φορές το 1/3 του, έτσι πίνω περισσότερο χωρίς να μπουχτίζω επειδή θα το κατέβαζα ολόκληρο μονορούφι...
kostask91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δε μπορω να πιω νερο και γαλα σε πλαστικο ποτηρι , ή με καλαμακι ( ρουφηχτρα για τους αθηναιους )
Alxnks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καλα θυμομουν οτι υπαρχει πολυ σχετικο θρεντ: Ψυχαναγκασμού Ανάγνωσμα http://www.insomnia.gr/topic/368617-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%bc%ce%b1/page__hl__%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 επι τη ευκαιρια τα ασπροκοκκινα μανιταρια υπαρχουν ή τα βρισκουμε μονο στο super mario http://fridge.gr/41976/stiles/amanita-muscaria-christmas/ Προφανως και υπαρχουν!
nickarmy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Οταν θέλω να φάω σοκολάτα.. ΠΑΝΤΑ βγάζω το περιτύλιγμα και το αλουμινόχαρτο αλλιώς δεν μπορώ να την φάω.. όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορέςςςς
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δε μπορω να πιω νερο και γαλα σε πλαστικο ποτηρι , ή με καλαμακι ( ρουφηχτρα για τους αθηναιους ) Και γω. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς με χαλάει.
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν χρησιμοποιώ ποτέ Υπερσυντέλικο. 24 χρόνια, δεν τον έχω βάλει στο στόμα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα