Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα με το αυτοκίνητο και να ακούω μουσική και να καπνίζω ταυτόχρονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα με το αυτοκίνητο και να ακούω μουσική και να καπνίζω ταυτόχρονα. + ενα μπουκαλι ουισκι ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 και το παραξενο ειναι; οτι τα κανεις ταυτοχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν πίνω ποτό εκτός από πατροπαράδοτο οίνο και κάποια άλλα όπως ρετσίνα,σουμάδα και μερικά άλλα. Δεν είναι παράξενο να πάς βολτα με το αυτοκίνητο και να καις έτσι την βενζίνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν πίνω ποτό εκτός από πατροπαράδοτο οίνο και κάποια άλλα όπως ρετσίνα,σουμάδα και μερικά άλλα. Δεν είναι παράξενο να πάς βολτα με το αυτοκίνητο και να καις έτσι την βενζίνη; νομιζω πως οχι. και γω το κανω και το θεωρω και φυσιολογικο. ειδικα αν σου αρεσει να οδηγας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Όταν βαριέμαι μόνος μου σπίτι έτσι κάνω. Αλλά και όταν πάω κάπου και φύγω μετά πάλι μπορεί να πάω μισή ώρα παραπάνω να ακούσω μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Συνηθως οταν περπαταω με αλλον/αλλη στο δρομο θελω να ναι απο την αριστερη πλευρα μου αλλιως με πιανουν τα χωροταξικα μου καμμια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Όταν βλέπω topic του andreas2 και κανω subscribe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Οταν θέλω να φάω σοκολάτα.. ΠΑΝΤΑ βγάζω το περιτύλιγμα και το αλουμινόχαρτο αλλιώς δεν μπορώ να την φάω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν πίνω ποτό εκτός από πατροπαράδοτο οίνο και κάποια άλλα όπως ρετσίνα,σουμάδα και μερικά άλλα. Δεν είναι παράξενο να πάς βολτα με το αυτοκίνητο και να καις έτσι την βενζίνη; παραξενο θα ηταν αν πηγαινες να κανεις την βολτα σου με τα ποδια αντι με το αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 δεν γουσταρω τα μανιτάρια.οποτε τα πετυχαίνω σε φαι κανω "ψαρεμα" μεχρι να εξαφανίσω και το τελευταιο..δεν χαλαει ιδιαιτερα η γευση τους αλλα η ιδεα και μονο οτι ειναι μανιτάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thenamnamnam Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 εμενα μαρεσει να τρωο με το πιρουνι παρρα με το κουταλι :3 ειναι φυσιολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Συνηθως οταν περπαταω με αλλον/αλλη στο δρομο θελω να ναι απο την αριστερη πλευρα μου αλλιως με πιανουν τα χωροταξικα μου καμμια φορα αυτο το παθαινω και γω...αντιθετα βεβαια , θελω οποιος περπαταει μαζι μου να ειναι απο τη μεσα πλευρα του δρομου. φαση ανασφαλεια μη και πηδηξει μεσα στο δρομο , υποσυνειδητα. επισης οι ζωνες στο αυτοκινητο...δε ξεκιναμε αμα δεν φορανε ολοι ζωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 αυτο το παθαινω και γω...αντιθετα βεβαια , θελω οποιος περπαταει μαζι μου να ειναι απο τη μεσα πλευρα του δρομου. φαση ανασφαλεια μη και πηδηξει μεσα στο δρομο , υποσυνειδητα. Δεν με νοιαζει μεσα ή εξω πλευρα οταν περπαταω (ουτως η αλλως συνηθως στο δρομο περπαταω οχι στο πεζοδρομιο) αλλα να τον/την εχω στα αριστερα... Παρολα αυτα γενικα σε μεγαλες παρεες κλπ οταν καθομαστε προτιμω να μαι οσο προς τα εξω γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Οχι ρε πουστη και πρεπει να φυγω!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα