danastas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Το ξέρω ότι το το Outlook for Mac δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Παρ' όλα αυτά θελω να το χρησιμοποιήσω. Υπάρχει ένα γνωστό πρόβλημα με το encoding των μηνυμάτων που στέλνονται στα ελληνικά, καθώ το Outlook δεν τα στέλνει σαν UTF-8 by default ούτε μπορείς να το ορίσεις αυτό κάπου. Έχω φάει όλο το ίντερνετ και λύση δεν υπάρχει. Ούτε με το σήμα του ευρώ (που λύνει το θέμα για το σώμα του κειμένου αλλά ο τίτλος εξακολουθεί να εμφανίζεται χάλια). Ούτε με το παλιό Entourage script είναι απλό να βγάλεις άκρη. Έχω προφανώς διαβάσει όλο το thread του insomnia στο θέμα Office 2011. Γίνεται όμως στα rules να φτιάξεις ένα script το οποίο θα τρέχει για όλα τα outgoing messages. Έχει κάποιος ένα script που να αλλάζει το encoding ακριβώς πριν φύγει το mail, ή κάποιο sample code ή κάποιο pointer προς τα που πρέπει να ψάξω για να μάθω πως να το φτιάξω? Έχω χάσει ήδη πολλές ώρες σήμερα δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα